Kokoomus siirtyi persujen kanssa lehterille

Kaksi Suomen typerimmin johdettua puoluetta putosi poliittisesta  pelistä lehterille. Persut lehdistölehterin alle ja kokoomus henkisesti rinnalle. Siis tappelemaan tulevaa hallitusta vastaan samoin asein kuin tappelivat persuja vastaan , mutta nyt oppositiossa persujen rinnalla omaa politiikkaansa vastaan.

Persut uhoaa uusilla tulevilla olemattomilla äänillään. Nykyäänillä, jotka eivät ole  johtaneet mihinkään. Turha puolue !!!

Mutta kokoomus, se vasta turha onkin. Katsotaan turhuuden mestariottelu oppositiossa.

33 vastausta artikkeliin “Kokoomus siirtyi persujen kanssa lehterille”

  1. Kikytystä ei tule ikävä, mutta ei oppositiota kannata aliarvioida. Voimakas oikeistolainen oppositio on myös mielenkiintoinen seurata. Onneksi hallituksessa on myös konservatiivinen keskusta niin liberaalit eivät pääse ihan vapaasti riehumaan.

      1. Se ettei anna mielivaltasia devalvaatioita ei oikeuta kikyilyyn kettään terv tepivaari

      2. No se oli kyllä humpuukia. Työajan pidennyt toimii ehkä jossain liukuhihnalla, mutta suuressa osassa töitä se on pelkkää kiusantekoa. Niin myös minun työssäni, jossa kikytys ei tarkoita oman työn tekemistä vaan työaikaa käytetään jonnin joutavaan jotta se pitenee ja ”kilpailukyky paranee”. Mahtoiko Sipilä lisätä omaa työaikaansa ja istuskella huoneessaan jonkun minuutin päivässä pidempään kuvitellen parantavansa sillä tavalla kilpailukykyä?

  2. Parasta hallitus pohjaa nyt tehdään kun mietitään koko maata terv tepivaari

  3. Tulee todella mielenkiintoinen periodi,niin hallituksen kuin oppositionkin taholta.

    Näillä näkymin. Selkenee tiettyjen edesottamukset.

    1. Kepulit myy persettä vaikka itse saatanalle pysyäkseen vallan kahvassa. Tämä mahdollinen hallitukseen meno tulee laskemaan Kepuleiden kannatuksen alle 10%, sama suuntaus vastaavalla puolueella ollut Ruotsissa…

      Sdp nuijii keput, kokkareet meni kepuleiden miinaan hallitusneuvotteluissa ja kepuleita naurattaa, olivat äsken oikeistoa nyt vasemmistoa.

      Hauskaa katsoa täysin tyhmiä päättäjiä kuten Orpo ja Sipilä…”tuokaa popcorneja….” 🤣🤣🤣

  4. Ketä muuta ihmiset äänestäisi kuin oikeistoa tämän Rinteen hallituksen jälkeen?

    1. No eiköhän tuokin nähdä jos eletään mutta seuraavalla kerralla ei vaalit mene noin pienellä margnaalilla vasemmalle kun nyt meni terv tepivaari

  5. Totta kai Persut on turha puolue, aivan kuten runsas puolimiljoonaa heitä äänestäneitä ovat turhia ihmisiä.

    Poliisissa, puolustusvoimissa, pelastuslaitoksissa, ensihoidossa, vanhustenpalveluissa jne.jne. toimivat persut ovat turhia ihmisiä.

    Persuissa on eniten yrittäjätaustaisia kansanedustajia, mutta hekin ovat aivan turhia ihmisiä, koska meillä on niin paljon kaikkien muiden yläpuolella olevia joka-alan asiantuntijoita, yli-ihmisiä, kuolemattomia virtuooseja, kaikesta kaiken tietäviä puolijumalia.

    Onneksi koulutus, kokemus ja työhistoria auttaa kuitenkin asettamaan asiat ja ansiot oikeisiin mittasuhteisiin.

    1. ”karjalaisen” persublogi toimii taas. Taitaa olla itse PS puolueen jäsen. Tämähän on tänne eniten PS puolueesta tänne kirjoittanut. Milloin ”tapio” tulee taas kommentoimaan samaa agendaa samoilla sanoilla… 🤣🤣🤣

      Jopa meidän koira tietää missä mennään… Sekin on nyt paskalla.

      1. On muutoin jännää se miten alituiseen persuaiheista valittava, toistuvasti tekee persu avauksia.

  6. K karjalaisen näkemys – hallitukseen vaikka millä ehdoille – on tosi outo

    Pitäisikö Kokoomuksen mennä hallituksen tukemaan Rinteen vasemmistolaista politiikkaa?

    Tällä kertaa opposition mahdollisuutena on, että hallitus hajoaa, kun asian alkavat mennä tarpeeksi pieleen. Ehkä kepu pettää kerrankin positiivisesti ja hajottaa hallituksen.

  7. Kepu teki pitkän listan asioista, joita se pitää tärkeinä. Tämä antaa tilaisuuden hallituksen kaatamiseen, mutta toisaalta, tämä hallitus saattaa olla ainoa mahdollisuus saada maakuntahimmeli läpi.

    Uudet vaalit saattaisivat tuoda keskustalle pari paikkaa, demarit häviäisivät viisi.

    Jahka keskusta saa uuden puheenjohtajan, saattaa rytistä.

  8. Mitenkähän Niilo määritteletkään kansan tahdon? Äänestysprosentti vajaat 2/3, siitä kun poistetaan harkimolaiset, kirkkoveneen piirtelijät, akuankan piirtelijät, yms; kansan tahto saattaa jäädä 50%:tiin , jopa alle. En olisi niinkään varma ”kansan tahdosta”.

  9. Jokos Karjalaiselle nyt kelpaakin ay-jyrän johtama SDP.? Tuollaista viestiähän ennen vaaleja Antti Rinteestä ja SDP:stä levitit.

    Onneksi ”meille käy kaikki_ kunhan ruotsinkielen asemaan ei puututa” -puolue pääsi jälleen armosta hallitukseen. Voi Karjalainenkin olla tyytyväinen, kun yhden asian puolue saa 4,5%:n kannatustaan suuremman painoarvon maamme asioiden hoidossa.

    Muualta Euroopasta on jo saatu esimerkkiä siitä, että vahva oppositio voi kyllä vaikuttaa maan asioiden hoitoon. Monissa maissa on esim. maahanmuuttolinjauksia muutettu vahvan opposition vaikutuksesta.

      1. Tässä taas j karjalaisen analyyttinen kommentti – väite ilman perusteluja.
        Onko niin. ettei herra jaksa paljoa kirjoittaa – vai ajatella?

  10. Orpo totesi eilen uutisissa, että hän löytää paljon yhteistä perussuomalaisten kanssa esim. talous- ja yrityspolitiikassa.

    Kokoomuksesta löytyy myös paljon kannatusta perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikalle. Esim. Ben Zyskowicz, Elina Lepomäki ja Wille Rydman ovat esittäneet hyvinkin saman suuntaisia näkemyksiä. Kuin myös sote -linjauksissa on yhteisiä näkemyksiä.

  11. Kooomus kuulemma monen mielestä täällä Venäjän ystävä. Vaan taitaa olla persut samaa sakkia=
    – Nyt perussuomalaiset ovat ilmoittaneet, että he ovat ehkä valmiita vaihtamaan ryhmää EU-parlamentissa. Se yllättää minua itse asiassa jonkin verran, että suomalainen puolue näyttää liittoutuvan italialaisten ja ranskalaisten Venäjän-ystävien kanssa. Sitä on vaikea ymmärtää. Olen pettynyt, Åkesson sanoo Helsingin Sanomille.

    1. Hesarin ”uutinen” on ihan malliesimerkki tämän ajan ”uutisoinnista” ja ikävä kyllä se tavallisesti riittää yllättävän suurelle osalle ihmisiä.

      Olisi toivottavaa, että edes ”uutinen” luettaisiin kokonaan ja vieläpä ajatuksen kanssa, koska tässäkin tapauksessa kyse ei ole kuin Äkersonin mielipiteestä, asiasta joka on ollut tiedossa pitkän aikaa.

      Itse ”uutisesta” käy selville se, ettei mistään ole sovittu, mutta nähtävästi keskustelujen käyminenkin on tässä ajassa paheksuttavaa, varsinkin kun keskusteluiden osapuolet ovat vääriä ihmisiä, kuin myös keskusteltava asia.

      Åkersson saattaa hyvinkin joutua myös itse miettimään uutta ryhmää jo siitäkin syystä, että nykyistä ryhmää eri välttämättä europarlamenttivaalien jälkeen ole olemassa, tästä on vahvoja viitteitä olemassa.

      On myös hieman hassua se kuinka vähän edelleenkään eurpoparlamentin toiminnasta ja eri parlamenttiryhmistä tiedetään, nimittäin niistä jokainen on erittäin kirjavia ja samassa ryhmässä on erittäin paljon eriäviä näkemyksiä eri asioista, mutta tarkoitus onkin keskittyä asioihin, joista löytyy yhteistä.

    1. Niin mitä sitten ovat ääriryhmät, kuka ne märittelöee ja millaisin perustein?

      Meillä on esim.hallitusneuvotteluissa osallisena ääriryhmien kanssa hyvin läheisesti seurusteleva taho.

  12. Minusta hallitusryhmä(kansanrintama) on tässä yhteiskuntatilanteessa oiva onnistuessaan.
    Ei tämä maa voi rakentua kokoomuksen ja persujen taloudellista ja muuta eriarvoisuutta ruokkivien ryhmien varassa.
    Mika tarkoittaa vasureita ?

    1. Korjaan sen verran, että hallitusneuvotteluissa on suoraan mukana ääriryhmiin kuuluvia ja huvittavaa kyllä Oikeusvaltion kehittämisen alaryhmässä puheenjohtajana on yksi suurimpia höyrypäitä mitä maasta löytyy.

  13. Antti Rinne (sdp), Pekka Haavisto (vihr.), Anna-Maja Henriksson (rkp), ja Li Andersson (vas.) ovat iloisia kuin koululaisryhmä joka on matkalla kevätretkelle Särkänniemeen. Pian meillä on valtion rahakirstun avaimet. Veronmaksajat, voimme tehdä valtion keräämillä varoilla mitä lystäämme ja te että voi vaikuttaa asiaan. Jos kirstun varat eivät riitä, otamme lisää velkaa – seuraavat sukupolvet selvittäköön ..

    Puheenjohtajat Juha Sipilä (kesk.), Pekka Haavisto (vihr.), Anna-Maja Henriksson (rkp), hallitustunnustelija Antti Rinne (sdp) ja Li Andersson (vas.) aloittivat hallitusneuvottelut Säätytalolla.

    Kuva:
    https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/image/policy:1.424474:1557326321/image.jpg?f=default&q=0.9&$p$f$q=fda4bc7&w=806&$w=17a9782

  14. Suomessa on yksi puolue, rkp, jonka jäsenistöstä melkoinen osa käyttäytyy rasistisesti suomalaisia kohtaan.

    Onhan hallitusneuvotteluissa mukana todellinen ääriryhmän edustaja, Li Andersson.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *