19 vastausta artikkeliin “Luottamus Euroopan unioniin on lisääntynyt, persuista on tullut Suomelle ”Juudas””

  1. Persut kuuluvat joukkoon hajottajat, ei rakentajat. Samalaisia toopeja löytyy brittien Johnsonin porukasta arvaamattomien ja valheellisten lupausten kanssa.

  2. No minä en yleistä koska mielestäni joka puolueessa on sisällä. Kannatan puolueen ohjelmaa. Monen muun puolueen ohjelmaa en kokonaisuudessaan kannata.

    1. Kaikki voivat luvata kaikkea, mutta jotkut saavat vain hallituksessa olevina aikaan.

      Persut eivät !

      Sinut on hölmöytetty perusteellisesti persujen äänestäjäksi mm. muut lukihäiriöiset 400 000, jotka vain haluavat olla itse kuin heille liian älykäs johtajansa.

  3. https://qoshe.com/yazar/seppo-juha-pietik-inen/1919229

    Tietääkö kukaan mikä mies on tämä Seppo Juha Pietikäinen? – paitsi ..

    http://sjphki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/sjphki

    Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla. Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.
    *
    Onkohan liittovaltiomiehiä?

      1. Pjk: ”Kyllä näyttää siltä, että Albanus seuraa vain Suomen Uutisia, muut mediat unohtaen paitsi wikipedian”
        *
        Liittyvätkö nämä linkit jotenkin Suomen Uutisiin?

        https://qoshe.com/yazar/seppo-juha-pietik-inen/1919229
        http://sjphki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/sjphki
        *
        Pjk esiintyy niin kuin hänellä olisi suoraa tietoa kaikista tapauksista. Hän ei tarvitse muuta lähdettä kuin oma (tyhjä ) päänsä.

        Pjk jutut ovat usein varsin keskityn oloisia – varmasti osa onkin. Äijä on suunnitellut kertomansa mukaa navigointijärjestelmää, tarkoittanee gps:n perustuvaa – on olut Seuran toimittaja ja olut tekemässä saippuaa Turun Saippuaa Oys:ssä [Turun Saippua Oy – Åbo Tvål Ab]

        – että sillai ..

        Luotan enemmän median tietoihin kuin Pjk:n jorinoihin.

        1. ”Pjk jutut ovat usein varsin keskityn oloisia – varmasti osa onkin. Äijä on suunnitellut kertomansa mukaa navigointijärjestelmää, tarkoittanee gps:n perustuvaa – on olut Seuran toimittaja ja olut tekemässä saippuaa Turun Saippuaa Oys:ssä [Turun Saippua Oy – Åbo Tvål Ab]
          – että sillai ..”

          1. GPS – navigointiohjelma v.1999 tehtiin manuaalisesti Lahden kaupungin liikennemerkeistä ja palveluista autojen näyttölaitteisiin ( PDA), joka toimi liikenteessä niin hyvin että useat autonvalmistajat kiinnostuivat siitä, mutta Toyota erityisesti esitellessämme se Suurlähetystössä. Suomi tippui junasta.
          2. Turun Saippuasta = Unileverin tytäryhtiö, et näytä tietävän yhtään mitään. Olen ollut siellä 11 vuotta mm. operatiivisena suunnittelijana( myynnin, tuotannon ja ostojen suunnittelu = COP), hammastahnaryhmän, Pepsodentit ja teknokemian tuotteiden vetäjänä ja myynnín suunnittelupäällikkönä.
          3. Olen ollut myös Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n julkaisujohtajana ja vastannut mm. Suomen suurimman aikakauslehden toiminnasta- en toimittajana. Olen ollut Seiska-lehden perustaja Seura-lehden ex-päätoimittajan kanssa.
          4. Lisäksi sanomalehdistössä vastaavissa hommissa.
          5. Tietoteknisten alustojen suunnittelijana mm. sanomalehtien näköislehdet, tekstiviestihälytysjärjestelmät Porvoon Energialle jne . Minun suunnittelemastani järjestelmästäni Fonectan toimessa operaattorina uutisoi AL Nokian vesikriisin aikaan, jonka Nokia töpeksi ja tuhannet ihmiset sairastuivat. Ne oli esitelty Sos, ja Terveysministeriölle ja Sisäministeriön turvallisuudesta vastaaville. Nokian kaupunki laiminlöi ministeriöiden ohjeisuksen.
          6. Mitä vielä haluat tietää.
          7.Onhan mulla telinevoimistelussa, yleisurheilussa, painonnostossa sm- tason saavutuksia.
          8. Soitin pianoa Tampereen 1.TES-tv:n lähetyksessä kakarana.

          Pane omat juttusi liikkeelle kun muita halveksit. Ei taritse olla CV:tä.

          … hatuttaako nyt riittävästi ?

          1. Passiivimuoto ’tehtiin’ – kuka teki? – katselitko vieressä?

            1. GPS – navigointiohjelma v.1999 tehtiin manuaalisesti Lahden kaupungin liikennemerkeistä ja palveluista autojen näyttölaitteisiin ( PDA), joka toimi liikenteessä niin hyvin että useat autonvalmistajat kiinnostuivat siitä, mutta Toyota erityisesti esitellessämme se Suurlähetystössä. Suomi tippui junasta.

            1. Minä olin ideani pohjalta ohjaamani teamin kanssa paikan päällä tekijänä ja tuottajana. Olin suurlähetystön kutsumana isäntänä aikaansaannoksestamme.

              Pöllövaarikin kiinnittää huomion asioihin kuin pilkkuvirheeseen.

          2. Usein tuntuu siltä, että Pjk :lle on tärkeintä itsensä esiintuonti ei käsillä oleva asia.

            Toinen mieluisa asia hänellä on arvailla mitä joku tekee ja mitä on.

            Tässä esimerkki:
            Pjk. ”Kyllä näyttää siltä, että Albanus seuraa vain Suomen Uutisia, muut mediat unohtaen paitsi wikipedian.”

            Jospa lähden myös arvaaman: Pjk lukee Kansanuutisia ja Aku Ankkaa. Hän luottaa enemmän päässään syntyneihin ’faktoihin’ kuin mihinkään mediaan.

  4. Suomennan: hän on kokoomuslainen laaja-alainen politiikan asiantuntija, jonka kommentteja myös arvostelen joskus ärhäkkäästi, mutta nyt erityisesti, kun kokoomus joutui persujen kanssa oppositioon- paikkaan, mihin he eivät ole tottuneet kymmeniin vuosiin Orpon töppäilyjen vuoksi.

  5. Jostain syystä se, että sinä esität Pietikäistä kokoomukselaiseksi laaja-alaiseksi politiikan asiantuntijaksi, ei mitenkään vakuuta.
    Tällä hetkellä kokkareissa loistaa kirkkaasti poissaolevaksi se politiikan asiantuntija, joka olisi kyennyt edes hiukan estämään tuon kokkareiden typerehtimisen ennen vaaleja.

  6. Hän itse kertoo sellainen asiantuntija olevansa, eikä hullumpi olekaan. Mutta räksyttää nyt oppositiossa niin kuin joku muukin huonommin eväin ?

  7. Meiltä lähtee kohta tyttären tyttäremme takaisin Etelä-Saksaan, unionin toimivan järjestelmän sisällä, jotka tulivat ihan itse Suomeen Badenista Frankfurtiiin ja sieltä Hesaan ja Tampereelle hiukan meikäläisten avustuksella saapumispäässä. Ikä ”lapset”. Hyvä EU järjestelmineen.

  8. Ihan samalla Neuvostoliittoa tyrkytettiin Suomelle kuin EU:ta nyt. Molemmat tulevat hajoamaan omaan mahdottomuuteensa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *