Paras ja rehellisin pääminisrei ikinä – Juha Sipilä !

Kanat nokkikoot ja kukot kiekukoot, mutta hän teki sen , mitä lupasi. Oli oikeita asioita ja myös vääriä asioita, jotka itse osaa analysoida.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006224424.html

Tampereen keskustorilla oli kaikkien puolueiden pömpelit. Keskusta itse odottaa, että jotain vielä tapahtuisi. Lyhytaikaisia nykyiset johtajakandidaatit joka tapauksessa ovat. Lintilää pitävät arvossa. Kaikkonen saa jäähyväiset, Kulmunikaan ei ole ratkaisu. Mitähän keskusta oikein miettii ?

Haastattelin myös Persujen Sami Savioita, jota pidetään fiksuna ukkona. Maahanmuuton kärkiteeman tyrmäsin, mutta joviaalina persuna ei osannut väitteitäni kumota, jossa sanoin, ettei kukaan tule ottamaan persuja vakavasti, jos maahanmuuttolinja on heidän kärkiteemansa- ja joka ei kanna enää.

Pyrki perustelemaan kustannuksilla, mutta sanoin älä nyt viitsi, Suomi tarvitsee hitosti maahanmuuttajia töihin, kun ukkojen munat ovat epäkunnossa ja kakaroita ei synny. Savion vakavana miehenä, sain hänet edes hymyilemän.

Häivyin nopeasti, ettei vaan kukaan tuttu näe minua siellä- oli se porukka teltalla jostakin turvekuopasta kotoisin.

 

 

14 vastausta artikkeliin “Paras ja rehellisin pääminisrei ikinä – Juha Sipilä !”

  1. Juu, rehellinen mies tosiaan.
    Vaalien jälkeen sanoi, että ainoa vaihtoehto on oppositio tällaisen tappion jälkeen.
    Nyt kepulit kekkuloivat hallituksessa korskeasti.

  2. Heikki, ainahan se on niin, että editorissa pitää liittää siihen kettingin pätkään. Ei ole suuri vaiva.

    1. Tuohonkin sivuun pääsee sopivilla linkeillä juu.Tuskin paljoa tarvetta käyttää.

      Ja moderointipyynnöt tulee blogin kirjoittajalle, mutta on aina mahdollista että joku muu on jo moderoinut ne läpi. Se on normaalia.

      Ja vielä, otsikossa ei voi olla linkkiä, leipätekstissä voi.

  3. Voisi kyllä muotoilla kysymyksellä että millä yhdellä agendalla pärjää politiikassa kun otetaan kokonaisuus huomioon. Siis vain yhdellä.
    Ei yhdellä pärjätä, siitä huolimatta vaikka se yksi olisi puolueiden ”elinehto”.

    Kuten yleensä tai paremminkin koko politiikka-alue on enemmän kuin : Yksi teema. Kuin myös sekin että kuin jo periaatteen vuoksi Yksi olisi aina hylkiö toisten navoissa.

    Yhteiskunta on yhteis”peliä” poliittisilla areenoilla !

  4. Aivan oikein Seppo. Tässä vaan on niin, että persut ovat niin kovassa komennossa Hallan mamu-linjan kanssa, että mitään laajempaa teemaa ei synny. Se, että ihmiset yhdistävät persuihin vain yhden teeman maahanmuuton, tappaa persut- hyvä niin, kun muutakin tarvitaan ja, kun Suomen laiskat ja osaamattomat työttömät. Nekin taitaa olla persuja pääosin.

  5. Hämeenanttilan juttu kannattaa lukea Usarista. Emme kaipaa monikulttuurisuutta sillä se ei toimi ristiriidoitta ei edes Suomessa.
    En edusta mitään puoluetta.

  6. Olen siitä samaa mieltä, että persut ovat huonoja puhumaan muusta kuin maahanmuutosta.

    Olen siitä eri mieltä, että se on kulunut aihe. Se kyllä kantaa yhä.

  7. Kyllä Sipilä nyt myöntää virheensä, kun on jo siirtynyt sivuun politiikan kärkipaikoilta. Silloin kun hänellä vielä oli valtaa korjata asioita, hän ei virheitään myöntänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *