21 vastausta artikkeliin “Pirun järkevä mummu – Eija-Riitta Korhola kokoomuslaiseksi”

  1. Itse en oikein paljoa perusta hänestä. Passiivinen aggressiivisuus paistaa taaskin joka nurkasta. Hän on erittäin hyvä rakentamaan vastakkainasetteluja ja moni arvelee että hänen änkyrämäinen vihansa seksuaalivähemmistöjä kohtaan oli se mikä tiputti hänet lopulta. Putkinäkö taitaa olla ongelman nimi.

    1. En usko valtaosalle äänestajistä seksuaalivähemmistöjen näyttelevän mitenkään merkittävää roolia äänestyspäätöstä tehdessä, ihmisillä on arjessa ihan oikeitakin ongelmia, vaikka se ei niin mediaseksikästä olisikaan.

      Jotenkin tässä ajassa ollaan joissain piireissä todella vakuuttuneita siitä, että ilmastohysteria ja pride määrittelevät ihmisten arjen ja ajatukset, mutta totuus taitaa kuitenkin olla arkisempi.

  2. Mikäli tähän maailmaan halutaan vähänkään järkeä, sitä saisi ihan ilmaiseksi Eija-Riitalta, jos maailmalla olisi järkeä ottaa sitä vastaan!

  3. Ihan suoraan Juhanin avauksen otsikkoon, olen täysin samaa mieltä E-J. Korhola on pirun järkevä mummu, asia jota olen itsekin aiemmin yrittänyt tuoda esille.

  4. Korhola on todellakin menneen maailman tyyppejä.

    Koska muut, Intia, Kiina yms, ei meidänkään pidä tehdä isompia ilmastoliikkeitä.

    Meidän onneksemme nuoriso ei ajattele noin, se vaatii meiltä toimia ja he perivät tämän maan. Ilmastotietoiset nuoret kyllä tajuavat että voimme tehdä vain oman osamme.

    Suomi toimikoon esimerkkinä miten hiilineutraalius voidaan saavuttaa. Ja jos joku sen tekee, se on Suomi.

    1. On ihan totta, että nuoriso vaatii meiltä toimia, mutta iso kysymys kuuluukin mistä tämä samainen nuoriso on valmis luopumaan?

      Toimien vaatiminen toisilta on aina se helpoin tie, mutta samaan aikaan se mihin voi eniten voi vaikuttaa on oma toiminta.

      1. Nuoriso ei luovu mistään omastaan – se luopuu toisten omasta.
        Somesekoiluiden vaatima tietotekniikka saastuttaa massiivisesti, mutta somesta ei luovuta.
        Puhelinta pitää vaihtaa vähän väliä – siitä ei luovuta.
        Saavutetuista eduista ja elintasosta, ilmaisesta koulutuksesta, yhteiskunnan antamista tuista, likimain ilmaisesta terveydenhoidosta ei luovuta – muiden pitää ne kustantaa ja luopua omasta elintasostaan näiden hyväksi.

              1. Ei tässä ole kyse kaunasta millään tavalla, vaan aivan julkisesti esillä olleesta eläkekeskustelusta.
                Ilmerisesti et juurikaan ole lukenut eläkkeisiin liittyviä juttuja, kun et ole huomannut, että niissä nuorempi sukupolvi agressiivisesti vaatii nykyisten eläkkeiden pienentämistä, jotta he saisivat pienemmät eläkemaksut itselleen.
                Suosittelen perehtymään asiaan vähän paremmin ennen kuin alat taas mollaamisen.

  5. Ihan väärässä puolueessa. Kokoomus kannattaa homojen oikeuksia, Pariisin ilmastosopimusta, Ottawan sopimusta, TTIP:tä ja EU:n liittovaltiota. Siinä ei enää Suomelta kysytä.

  6. Mitähän se ”viha seksuaalivähemmistöjä kohtaan” noin tarkkaan ottaen on? Vastusti samaa sukupuolta olevien avioliittoa?

  7. Olipa todella hyvä ja ajatuksia herättävä kirjoitus! Eihän siinä sanota, ettei meidän täällä kannata tehdä mitään. Mutta on ihan sama, ostatko Kiinassa vai Suomesssa saastuttavalla tekniikalla tehdyn tuoteen. Kiinalaiseen tulee vielä kuljetuskustannukset mukaan. Ainoa keino vähentää päästöjä on ostaa puhtaammin tuotettuja ja vähemmän päästöjä tuottavia tuotteita tai jättää ostamatta kokonaan. Suomen teollisuuden alasajo ei ratkaise ongelmaa jos kysyntä pysyy maailmassa samana.

    Jos vessapaperin kulutus ei maailmassa laske niin jossain ne puut kaadetaan.

  8. Yksi asiaton kommentti (+sen perässä olleet asialliset, jotka viittasivat asiattomaan) on poistettu. Asianomaiselle on ilmoitettu.

    Olkaa kilttejä, jättäkää henkilöön menevät kommentit pois.

  9. Mitä itse asiaan tulee, en aivan ymmärrä mistä tämä katkeruus nuoria kohtaan tulee.

    Olen nähnyt useita, lukuisia, satoja nuoria jotka ovat luopuneet paljosta kivasta koska haluavat kantaa vastuuta. Tottakai siellä on seassa kaksinaismoralismia – kenelläpä meistä ei olisi? Mutta en tunnista väitettä vastuuttomista nuorista. Vastuuttomista ihmisistä kyllä – joukossa myös nuoria, mutta nuoret näin massana eivät ansaitse näin ikävää leimaa.

  10. Ei Korholan kirjoituksessa mielestäni ainakaan nuoria syytetty vastuuttomiksi, mutta huomautettiin kokonaisuudesta. Suomalaisen tehtään alasajo voi maailman ilmaston kannalta olla erittäin huono ratkaisu vaikka se lyhytnäköisesti aiheuttaisi hurraa-huutoja. Jos saastuttaminen siirretään Kiinaan ja Intiaan niin onhan se poissa silmistä. Kuluttajalla on aika suuri vastuu. Mitä ostaa ja ostaako. Pitäisi esimerkiksi vaatia reilun kaupan vaatteita joissa on ympäristömerkki. Ja pystyä valvomaan, ettei se ole pelkkä merkki. Myöskään metsien hakkuun ja selluntuotannin vähentäminen Suomessa ei auta jos maailmassa kulutetaan silti sama määrä sellua. Tuotannon laadulla on väliä ja kulutuksen määrällä. Suomi voi näyttää mallia, mutta esimerkiksi metsien hakkuiden vähentäminen ei välttämättä auta mitään jos metsää sitten hakataan muualla. Esimerkin pitää olla sellaista ettei tuotanto karkaa muualle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *