Sa…..an h…otanssit

Luin vain jutun, en katsonut tv:stä, koska päreeni ei yksinkertaisesti kestä äijien paritanssia (ho….tanssia). Eikä muutakaan jo akrobatiatasolle menevää tanssin nimissä toteutettavaa sirkustaidetta.

… enkä akkojen keskinäistä paritanssia. Vanhaan aikaan tanssilavoilla tytöt tanssivat keskenään, kun äijille kaikki eivät kelvanneet; se oli eri asia.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/e875986b-f5e5-4f9b-b3ca-443267e85619

15 Replies to “Sa…..an h…otanssit”

  1. Kieltämättä joskus tuntuu, että tätä ”kiintiöviihdettä” tuputetaan liikaa, mutta tässä yhteydessä pitää tunnustaa, etten ole koskaan kyseistä ohjelmaa muutoinkaan katsonut.

 1. Ei ole tänne maaseudulle vielä kulkeutuneet nuo ilmiöt, tai sitten ne ovat muurin päällä piilossa. En ole liioin katsellut tuota ohjelmaa, jossa on kiintiöt.

 2. Joo’o – O tempora, o mores

  IL:

  Syvälle mentiin, helvetin hyvä! , …..olen kananlihalla, tähtituomari Jorma Uotinen hehkutti.

 3. Mä katoin eilen foxilta kymppitonnin jossa juontajana nykyään Cristal Snow. Hyvin tuo juonsi, vaikka kuuluneekin seksuaalivähemmistöön.

 4. Kun ohjelman nimi on ”Tanssii tätien kanssa” niin pitäisi pysyä siinä. Tuollainen tuputtaminen on jotenkin imelää ”ollaan me vaan suvaitsevaisia”, ainakin minulle tulee sellainen olo. Joskus on tuota ohjelmaa tullut katsottua, mutta ei enää, samaa formaattia ei vaan jaksa vuodesta toiseen. Sama pätee noihin Idolseihin ja Voice of Finlandeihin, ei kiinnosta enää vaikka kausi tai pari tulikin seurattua.

 5. Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmassa on ollut tosi haasta saada tuomarilta 9 pistettä – nyt lähti kaikilta tuomareilta täydet 10 pistettä.

  Tuomareilla on tapana antaa lähes tieteeltä kuulostavia analyysejä suorituksista. Tuliko nyt todistettua , että homma on melkoista pelleilyä? Vai halusivatko tuomarit osoittaa olevansa tähtitieteellisen korkeita suvaitsevaisuudessa?

  Jokainen saakoon vapaasti tanssia kenen kanssa haluaa, muta tarvitseeko kaikkea tupata teeveehen?

  *
  Paso doble – Christoffer Strandberg & Matti Puro | Tanssii Tähtien Kanssa | MTV3
  https://www.youtube.com/watch?v=BdJIWhU8g4w

  ****
  TTK:n historian ensimmäisen miesparin tanssi sai täydet kympit tuomareilta! Christoffer Strandberg puhkesi itkuun

  Jokainen tuomari antoi parille täydet 10 pistettä.

  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/e875986b-f5e5-4f9b-b3ca-443267e85619

  1. Just, imelää! Inhoan tuollaista lässytystä. Vähän kuin jos tanssimassa olisi ollut lapsia niin olisi ”hellanlettas” annettu kymmenen pistettä suorituksesta riippumatta. Noh, enpä tuota ohjelmaa edes katso niin ei tarvitse mieltään pahoittaa 🙂

 6. Lopetin tuon hömpän katsomisen kaksi vuotta sitten.
  Uskon tietäväni eri tanssilajeista aika paljon sen harrastajana ja Åke Blomqvistin koulun käyneenä.
  Tanssi ja kilpatanssi ovat kaksi eri asiaa Nyt tuomaristossa esim. Haapalainen ja Uotinen arvioivat tanssisuorituksia ammattilinssit päässään.
  Mutta tämä viimeinen ho.o tanssi sai päreet palamaan vain muutaman kuvan nähtyäni tuomariston kommenttein. Ohjelmaa en katsonut inhoni vuoksi.

 7. Äijien paritanssi, ei voisi vähemmän kiinnostaa. Vissiin se on sitä, että genderidelogiaa pitää tuputtaa joka paikkaan.

 8. Minä nyt, tässä aamupäivällä kuuntelin radion höpötyksiä. Paremminkin, ihan vaan taustalla naispuolisten toimittajien ihastuksia siihen kyseiseen tanssiohjelmaan. Kovasti olivat ihastuneita niihin samaa sukupuolta olevien parien kiemuroihin.

  Ne varmasti ovatkin sitä Jouko Jokisen viemää kulttuuria Aamulehdestä Yleen.

Kommentoi