Suomen patavanhoillisin puolue on perussuomalaiset

Hesari mittasi kaikkien Eduskuntavaaliehdokkaiden asenteita ja ilmastoa. Vastauksia 1 700 kpl. Pääviesti oli, että ns. oikeistopuolueissa on siirrytty hieman vasemmalle kaikkien osalta paitsi pesut, jotka ovat keskustalaisin ja  kasvattaneet patavanhoilisuuttaan edelleen. Ainoa selvästi oikeistolaisin on kokoomus ja siniset karvan verran.

”Liike nyt ja seitsemän tähden liike ovat myös akselin vasemmalla puolella. Siniset pysyneet hieman oikealla ja asenteiltaan ennallaan.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006026006.html

30 vastausta artikkeliin “Suomen patavanhoillisin puolue on perussuomalaiset”

  1. Se on hyvä että karjalainenkin puhuu nykyään joka päivä Perussuomalaisista. Se menee heidän laariin äänisaaliina. Kiitos siitä.

  2. Juuri nyt TV1 aamun uutisissa PERUSSUOMALAISET on nostanut ENITEN kannatustaan! Mitäs karjalainen siihen sanoo!!!

  3. Ainakin kieliasioissa RKP on varsin vanhoillinen.
    Siellä ei ole honattu, että EU:ssa on yli 20 virallista kieltä, vaan haluaa pakottaa suomalaiset opiskelemaan ruotsia.

    1. Vähemmistön pitäisi opiskella valtaväestön kieli. Tämä on kaikkialla maailmassa pätevä viisaus. Mutta viisaitahan freudentalistit eivät ole olleet.

  4. Karjalainen älä välitä vaikka oletkin aina väärässä, anna hevosen välittää, sillä on suuri pää.

  5. Nelikentän oikeisto-vasemmisto -akseli kuvaa lähinnä taloudellisia seikkoja.

    RKP on profiloitunut aiemmin rahanpiilottajapuolueeksi, mutta on saattanut tehdä parannuksen.

    Jos nationalismia sanotaan äärioikeistolaisuudeksi, niin siinä mielessä RKP on äärioikeistolainen kyykyttäjäpuolue, joka vaatii vauraille finländare-janssoneille positiivista erityiskohtelua perustuslain kuudennen eli tasa-arvopykälän vastaisesti.

  6. Tämähän kaikki kertoo sen, että persut haluavat perustaa patavanhoillisen kalifaattinsa Eiraan, Halla-Ahon asunnon kupeille. Siellä on korkeita rakennuksia, joista Halla kutsuu alamaisiaan kauhealla äänellään meripuistoon kumartelemaan ja kuulemaan persuideologiaa.
    Muutan käsitystäni siitä, että persut eivät kuulu Impivaaraan, vaan rikkaiden tavoittelemaan Eiraan, että voisivat samaistua johtajaansa keppikerjäläisinäkin. Siellä kun ei tiedä vaatetuksen ja ulkonäön perusteella onko joku rikas tai köyhä. Niillä kulmilla on ”sikalakin”, johon persut varmasti menevät ensimmäisinä lounastamaan.
    Ruotsia kannattaa puhua ”sikalassakin”, saa ylimääräisen silakan.

    PS. vaikka en ole rikas, olen asunut siellä vuosia, kun Halla asui Tampereen köyhällä Peltolammilla.

  7. Kokoomuskaan ei vaikuta oikeistolaiselta enää kun on mennyt vihreiden ilmastohörhöilyyn mukaan ja kannattaa yhteistä taakanjakoa.

  8. No, ilmastohörhöily on utopiaa. Siinä pitää tehdä Suomessa vain se, mitä me jo nyt teemme järkevästi. Se ei pitäisi olla mitään puolueagendaa.

    … jaa lopetetaan kauko- idän vaatteiden ja kaikkien muidenkin tuotteiden osto, ei onnistu.
    – Ostetaan vain sähköautoja- täyttä pöhköyttä, ei onnistu
    – Lopetetaan saunominen puusaunassa- ei sekään onnistu
    – Ei syödä lihaa – ei onnistu
    – Syödään vain kasviksia- ei sekään onnistu
    – Ei käydä kaupassa- ei sekään onnistu.

    Eli tehdään normaalisti sitä muutenkin tehdään.
    Antaa Kiinan, Venäjän ja Etelä-Amerikan tehdä, mitä niiden pitäisikin tehdä.

    1. Mites sinä nyt ilmastohörhöylystä puhut kun juuri aiemmin mainostit 87% olevan tolkun ihmisiä ja ainoastaan 13 5 patavanhoollisia eli konservatiivejä.

      Tolkun ihmisiin siis kuulu nimenomaan ilmastohörhöilynsä ohessa sukupuoltaanetsivät feminismihumppaajat, jotka tahtovat kieltää polttomoottorikäyttöset kulkupelit jne.jne.

      Kyllä mielummin olen konservatiivi, eli haluan perustelut asioille ja ajetuille muutoksille siitä miten ne parantavat tilannetta enkä juokse kaiken maailman koohotusten perässä ihan vaan kun muutkin niin tekee ja muutoksella on itseisarvo ihan välittämättä lopputuloksesta.

        1. Ilmastohörhöily kutkuttaa joitakin joka puolueessa. Minä paskat välitän, mikä puolue sitä kannattaa, minä en. Se ei poista ääntäni jollekin hörhöpuolueelle, joita pitää mennä vähän opettamaan.

  9. Karjalaiselle ja muillekin tiedoksi, että Ylen mittaukseen ei kannata luottaa. Demareiden kannatus ei ole niin suuri, kuin mittaus kertoo ja kepuleiden ja kokkareiden kannatus on pudonnut enemmän, kuin mittauksessa kerrotaan.
    Persjujen kannatus on suurempi, kuin Ylen epäluotettavassa mittauksessa on.

    Tämä on faktaa, sillä Yle yrittää ohjata kansalaisten äänestyskäyttäytymistä.

  10. RKP on leimallisesti yhden asian puolue. Pari viikkoa sitten Eduskuntatalon käytävällä tehdyssä haastattelussa Anna-Maja Henrikson sanoi, että ainoa kynnyskysymys RKP:llä on ruotsin kielen aseman säilyttäminen.

    Muutoin kaikki käy. Jos jotkut muka linnoittautuvat Impivaaraan, niin RKP:n porukka pysyttelee tiukasti ankkalammikossaan.

    1. Heja Börje ja siihen malliin, kuuluuhan entinen Taistolainen Nalle RKP puolueeseen, sekin ikäväkyllä lahjoittelee rahojaan Kokoomuksen toimintaan, siinä se on esimerkki vassarioikeistolaisesta. 🤣

    2. ”RKP on leimallisesti yhden asian puolue.”
      suomesta ja ruotsista kanalliskielinä.
      Juuri siinä asiassaan RKP on äärimmäisen vanhoillinen. Sitä vanhoillisuuttan tukeakseen on RKP lehmäkaupoillaan ja Folktingetinsä avulla saanut aikaan lakeja, jotka ovat perustuslain tasa-arvopykälän vastaisia.

      RKP laskee lööperiä perustuslain toisesta maininnasta. Kansalliskielisyys ei edellytä pakko-opetusta. Se maininta on kyllä hyvä olla olemassa, koska esimerkiksi urdunkieliset eivät voi vaatia samanlaista suositummuutta. Perustuslain kansalliskieliin voitaisiin lisätä saame. Tämä lisäys pitäisi tehdäkin. RKP:n jäseninä on saamelaisia.

      1. Siis 2. kappale: RKP laskee lööperiä perustuslain toisesta maininnasta suomesta ja ruotsista kansalliskielinä. Kansalliskielisyys ei edellytä pakko-opetusta. Se maininta on kyllä hyvä olla olemassa, koska esimerkiksi urdunkieliset eivät voi vaatia samanlaista suositummuutta. Perustuslain kansalliskieliin voitaisiin lisätä saame. Tämä lisäys pitäisi tehdäkin. RKP:n jäseninä on saamelaisia.

  11. Taitaa Kokoomuksen ilmastohörhöily olla sen ainut ”vaaliteema”, haittamaahanmuutosta kun puhuvat tulee se omille nilkoile kun heitä tänne halusivat. Orpo oikein kuulutti kuinka se on hyvä asia 🤣🤣🤣

      1. Ennemminkin tuo hysterinen persukammo joka asiassa on säälittävää.
        Milloin opit käsittelemään asian asiana persuista piittaamatta Karjalainen?

    1. Noh, ei se ole niin kauheaa elämää kuin nähdä ympärillään pelkkiä punikkeja ja kommunisteja…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *