Tämä PB on journalistien tekemien uutisten kopionti/kommentointialusta- miksi ?

… siksi, että kukin julkaisee ja kommentoi uutisia omasta näkökulmastaan. Niin minäkin joskus.

… ei tämä johda mihinkään uuteen.

… samat jauhavat samaa paskaa päivästä toiseen.

Tällä pitäisi olla kytkentä johonkin vakavampaan mediaan, joka edes viitsisi seurata PB:tä.  Mutta ei.

Täällä persut runoilevat kymmeniä aloituksia ja satoja kommentteja. Muutama muu harvakseen, joita ne vituttaa , mutta on pakko haistaa raikasta, muutakin kuin persujen ”pireskelemää” ilmaa.

25 vastausta artikkeliin “Tämä PB on journalistien tekemien uutisten kopionti/kommentointialusta- miksi ?”

  1. Ihan joka viikko ei tarvisi tehdä tätä ”muut tekee tylsiä blogauksia” juttua.

    Minulla ei ole mitään tapaa, eikä halua, pakottaa ketään kirjoittamaan mistään tietystä aiheesta.

    Mutta viimeisen puolen tusinaa blogausta eivät näy olevan mitenkään ”persujuttuja”. Sen sijaan tästä Husu Husseinin tapauksesta kyllä oli pari avausta, mutta se oli mielestäni perusteltua: hyvin ajankohtainen asia valtakunnanmediassa.

    Kirjoitat Juhani tosi hyvää asiaa. Pidä linjasi, ja anna muiden pitää omansa.

  2. kurjalainen teki tarkoituksella provosoivan blokin. Oletko ystävällinen etkä kommentoi enää tämän jälkeen minun blogeihin. Kiitos.

  3. Valitettavasti Karjalainen on se, joka nimenomaan tekee persuavauksia.
    Muut tekevät avauksia joko ihan muista asioista tai julkisuuteen tukkeista asioista, joita avauksia Karjalainen haukkuu aina persuavaiksiksi.
    Olisikohan tarpeen hankkia toisenväriset lukulasit…

  4. Nii, se o tietennii ko ihmine ei oikke osaa mennä ittensä ulkopuolelle kattomaan miltä oma minä näyttää.
    Sitte se ettei ees oo kiinnostunu (?) ni pahentaa tilannetta tai jotain??

  5. Minä vaan en ymmärrä miksi tällaista halpaa sontaa pitää pyörittää uudestaan ja uudestaan. Yksi tuli jo poistettua, koska se meni toisten haukkumiseksi ja henkilökohtaisuuksiin, se ei kai suinkaan ole näillä blogeilla tarkoitus. Tämänkin blogin kirjoittaja pystyy huomattavasti parempaankin, kunhan tahtoa riittää.

  6. pjk – Kuka jauhaa samaa agendaa ( sontaa) päivästä toiseen ?

    Muuten, arvonantoa on turha odottaa, jos sitä ei anna muille kansaihmisille – pitkin nokanvartta katsominen sopia joillekin.

  7. Juhak- en kuulu enkä tule kuulumaan.

    Albanus- mielipiteeni eivät allekirjoita erään puolueen yksioikoista julistusta – maahanmuuttoon liittyvine muinkin tulkintoineen, jotka ohjaavat sen talous ym. kaikkea politiikkaa,

    1. pjk: Siis juttusi ei allekirjoita…. Nerokasta, kerrot mitä juttusi EI tee, mutta mitä ne, kutakuinkin kaikki, kertovat. Minä kerron lyhyesti: Sinun juttusi kertovat, halveksivin sanakääntein, että viidenneksellä suomalaisista on väärä mielipide.

  8. On aika hassua kerta toisensa jälkeen kitistä siitä mistä täällä kirjoitetaan ja siitä, ettei kiinnosta seurata.

    Ole seuraamatta ja osallistumatta, kyse on vapaaehtoisuudesta, vai onko joku ihan varta vasten pyytänyt / vaatinut osallistumistasi?

  9. Ilmeisesti Kiemunkin ja Kaitan joukkoon kuuluvat vetävät nyt taas hernettä nenään täällä…yksi näyttää käyttävän tulkkia tai Google Kääntäjää.

    Ääripersujen blogistohan tämä on, mitä sitä enää peittelemään. Eikä totuuden tuomista esiin voi peitellä tai estää kutsumalla sitä ”halvaksi sonnaksi”.

    Näin tässä vain kävi, ei tästä tullut sellaista blogistoa kuin Aamulehden blogien raunioille yritettiin, tästä tuli ääriöikeistolainen mikrohirviö. Kaikkien meidän onneksemme juurikin mikro sellainen.

    Tämä on media jota pyörittää puolenkymmentä ääripersua, pari kolme muuta yrittää siinä välissä jotakin pientä sepustella.

    1. Osallistuminen on sinunkin kohdalla puhtaasti vapaaehtoisuuteen perustuvaa, joten miksi olet täällä?

      Ei se, että pari kiintiötrollia käy kerran viikossa leikkimässä fiksua haukkumalla kaikkia muita, ole kovin vakuuttavaa, eikä myöskään kerro muista kuin kyseisistä kiintiötrolleista.

      Kun ahdistaa niin kannattaa tarttua siihen mihin voi vaikuttaa, eli omaan toimintaansa ja jättäytyä pois sellaisesta, joka ahdistusta aiheuttaa.

    2. Aika yleisluontoista tyhjää kuminaa. Oletko koskaan yrittänyt paneutua johonkin muuhun kuin JK:n blogiavauksiin? Niin muuten, missä viipyvät sinun blogin avauksesi?

  10. Kaksi persukammoista räksyttää koko ajan persublogista, väittää joka juttua persujutuksi tai avaa itse lähes poikkeuksetta persukirjoituksen.
    Säälittävää…

  11. Aarvonantoa on turha odottaa, jos sitä ei anna muille kansaihmisille – pitkin nokanvartta katsominen sopia joillekin.

    ***
    Muuten, et lopultakaan antanut omaa kuvausta kirjoituksistasi – selvitys, mitä et kirjoita on asian välttelyä.

    ..
    pjk: Siis juttusi ei allekirjoita…. Nerokasta, kerrot mitä juttusi EI tee, mutta mitä ne, kutakuinkin kaikki, kertovat. Minä kerron lyhyesti: Sinun juttusi kertovat, halveksivin sanakääntein, että viidenneksellä suomalaisista on väärä mielipide.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *