Terve tai sairas- mitä kannattaa syödä ?

Ortopedi Antti Heikkilä on oman tiensä kulkija ja kiistelty henkilö ns. virallisissa lääkäripireissä, koska hän lyö heitä kuin vierasta sikaa valheellista lääkesuosituksista ja hoitomenetelmistä. Hänellä on valtavasti näyttöä tuloksellisista hoidoista.

Päinvastoin kuin YLE vääristeli hänen luentoaan, hän ei ole koskaan kieltänyt vakavien sairausten lääkehoitoja kuten sytostaatit ja sädehoidot, vaan suositellut ihmisiä näidenkin aikana syömään hänen ohjeittensa mukaisesti, niin hoidotkin ovat tehokkaampia.

Hän suosittelee ns. ketodieetiä, proteiinipitoista ruokaa, joka perustuu täysin luonnon mukaisiin rasvoihin ja tuotteisiin ja välttämään kaikkia mahdollisia hiilihydraattia ja sokereita, jota ei pysty kuluttamaan ( urheilijat erikseen ).

Kannattaa kuunnella tämä reilun tunnin mittainen luento, niin avautuu se, mitä kannattaa syödä ja pysyäkseen terveenä. Haastattelija on Heikkilän syöpäpotilas.

Siitä on myös kirja ”Lääkkeetön Elämä” .

Herää kysymys, kun katselee ”sikalihavia ” nuoria kaduilla siitä, mitä he suuhunsa ahtavat= hampurilaisia, vaaleaa leipää, makeisia, cocista ja kaikkea muuta vatsan täytettä.

 

https://terveyssummit.fi/antti-heikkila/

7 vastausta artikkeliin “Terve tai sairas- mitä kannattaa syödä ?”

  1. Yhdysvallat on hyvä mittari siitä miten käy kun napostellaan sitä ja tätä, siellä on vaikea täyttää armeijaa sotilailla painon takia, sama koskee palokuntaa ja poliisia. Laihat meksikolaiset taitaa olla niitä terveimpiä siellä, oli risuaitaa maiden välillä tai ei niin ruokailutottumukset on pohjoisessa perzeeztä.

    1. USA:ssa poliisit ovat silmiinpistävän pulskia samoin nuoret. Siellähän II-tyypin diabetes on räjähtänyt käsiin. En yhtään ihmettele kun katsoo, mitä he suuhunsa mättävät.

      1. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201711302200570530

        ”Vaarallinen suuntaus: 57 prosenttia USA:n lapsista on matkalla liikalihavuuteen”

        Juttu vuodelta 2017, kovin ongelma on vasta tulossa… sama koskee monia muita maita. Myös kiire, stressi, huonot unet on yhdistettävissä lihomiseen. Minne helvettiin meillä on näin kiire…hautaan..?

  2. Oma kantani lääkäreihin – he määräävät lääkkeitä tutkimatta ihmistä kokonaisuutena.
    Heikkilän kaltaisia pitäisi olla enemmän.
    Monien lääkkeiden yhteisvaikutusta ei taideta ottaa huomoon ellei potilas itse siihen kiinnitä huomiota.

  3. Eihän sellaista olekaan mitä kannaisi syödä, kukin elintarvike vuorollaan on kiellettyjen listoilla. Niitä kyllä löytyy, jotka eivät ole terveellisiä ja se näkyy Suomessakin katukuvassa. Hurjaksi on päässyt liikalihavuus, ei sitä tarvitse mistään Amerikan mantereelta hakea. Nimim. 70kg / 180sm.

  4. Syö elääksesi älä elä syödäksesi, on hyvä perussääntö ja jos oikein on huolissaan niin aivan idioottivarmasti terveellinen ruokavalio on diabeetikon ruokavalio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *