Kansallismielisyydestä tehty kirosana

Vihervassarit ja kaikki muut suvakit sekä monikulttuurisuuden ihannoijat ovat tehneet kansallismielisyydestä (nationalismista) kirosanan ja lyömäaseen, jolla lyödään säälimättä Suomen ainoata kansallismielistä puoluetta Persussuomalaisia.

Suomen itsenäistä valtiota ei olisi, jos ei olisi ollut kansallismielisiä suomalaisia, jotka päättivät irrottautua Venäjästä n. 100 vuotta sitten.

Suomi ei olisi enää ollut itsenäinen yli seitsemäänkymmeneen vuoteen, jos ei Suomessa olisi ollut kansallismielisiä miehiä ja naisia, jotka päättivät taistella ylivoimaa vastaan ja onnistuivat säilyttämään Suomen itsenäisyyden.

Nyt meillä on sotien jälkeiset ikäpolvet vallassa, jotka ovat pala palalta luovuttaneet vapaaehtoisesti Suomen itsenäisyydestä jo ison osan EU:lle, jota todellisuudessa johdetaan USA:sta käsin ja johtajina on USA:n ja Euroopan raharikkaat.

Loputkin itsenäisyydestämme on kovaa vauhtia lipumassa pois suomalaisten käsistä, jos ei olisi edes yksi puolue, joka on kansallismielinen.

Nyt jos koskaan tarvitaan kansallismielisyyttä, isänmaanrakkautta, maanpuolustushenkeä ja ennen muuta tahtoa säilyttää Suomi itsenäisenä valtiona seuraavatkin 100 vuotta ainakin.

Valitettavasti meillä on keskuudessamme paljon luopioita, jopa eliitin piirissä, jotka tekevät myyrän työtä Suomen ja sen kansan vahingoksi. Näitä luopuoita ovat ne, jotka haluavat olla mukana syventämässä EU:ta, jonka tien päässä on liittovaltio. Näitä luopioita on kaikissa vanhoissa puolueissa, myös demareissa. Kavahtakaa heitä.

3 vastausta artikkeliin “Kansallismielisyydestä tehty kirosana”

  1. Kansallismielisyys on kirosana ja kielletty sillä on trendikkäämpää laittaa esim. Ukrainan kouluapuun 6 miljoonaa ja säästää omien lasten koulutuksesta.
    Missä niitä hyviä päätöksiä tehdään kaiketi nykyhallitus?
    Voi persetti yhdessä kesänäytelmässä sitä kiellettyä sanaa käytettiin.
    Taitaa tulla iso jytky kun sitä niin kovasti pelätään?

  2. Ennen oli olemassa jopa kansallinen Kokoomus, nykyään sekin on monikansallinen Kokoomus 🙂

  3. Freudentalistit ovat äärikansallismielisiä. Ääri -etuliite tulee siitä, että he suhtautuvat vihamielisesti suomalaisten kansallismielisyyteen. Tasapainoiset kansallismieliset ymmärtäisivät muidenkin kansojen näkemyksiä.

    Freudentalistit tukevat maahanmuuttoa Suomeen, koska näkevät se keinona tehdä jäynää suomalaisille. He toivovat, että saisivat paremmin kekkuloida monikulttuurisen suomitunkion kukkoina. Mutta pakkoruotsi siinä kukkoilussa ainakin häviää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *