7 Replies to “8 persuehdokasta haluaa purkaa Venäjäpakotteet”

 1. Kun persut ovat europarlamentissa vielä vaihtamassa venäjämielisten ryhmään, niin ei hyvältä näytä.

  Kommentoijat pysykää asiassa asiallisesti tai kirjoittakaa jonnekin muualle.

 2. Persuista 4 oli täysin eri mieltä, eli heidän mielestään pakotteita ei saa purkaa.

  Kokoomuslaisista 14 oli täysin eri mieltä ja 5 osittain eri mieltä. Vain yksi kokoomuslaisista oli täysin samaa mieltä, eli että pakotteet pitäisi poistaa. Taidan arvata sen mätämunan nimen.

  1. Niilo, Venäjä hyökkäsi Tshetsheniaan 1994 ja uudelleen 1999 kun toiset eivät auttaneet hyökkäyksen kohteeksi joutunutta Tshetsheniaa.

   Venäjä hyökkäsi Georgiaan 2008 ja muut eivät auttaneet Georgiaa.

   Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 2014 ja nyt muut edes laittoivat ryssille pakotteita, vaikka eivät antaneetkaan varsinaista apua.

   Haluaisitko Niilo, että muut eivät auttaisi Suomea mitenkään kun Venäjä taas hyökkää Suomen kimppuun yrittäen jälleen valloittaa koko Suomen? Pakotteetkin ovat parempi kuin ei mitään.

 3. Persut ovat tässä Venäjän vastaisten pakotteiden asiassa täysin poikkeava puolue, muilla linja on suhteellisen samankaltainen.

  Venäjää ei yleisesti haluta päästää Krimin ja Itä-Ukrainan ryöstämisestä kuin koiraa veräjästä, vain perussuomalaisilla tuo linja ei enää toimi. Tunnistetaan Venäjän diktuuri kumppaniksi ja liehitellään sitä, osa persuista ajattelee noin.

  Perussuomalaiset ovat nyt irti, kun Soini ei enää ole valvomassa. Halla-ahon ja Huhtasaaren linja vie samaan suuntaan kuin oikeistopopulistit yleisesti Euroopassa, eli aletaan mielistellä Kremlin Venäjää.

  Venäjä myös avokätisesti rahoittaa oikeistopopulisteja Euroopassa. Pahin mätäpesäke lienee Itävallassa, tuntuu että Kremlillä on täysi ote koko maan politiikasta. Moni maa ei enää jaa tiedustelutietoa Itävallan kanssa, koska se heti vuotaisi Putinille.

  Olisi kiva tietää mitkä ovat persujen ja Kremlin suhteet kulissien takana?

Kommentoi