Kokoomuksen Ben Zyskowicz on täysin oikeassa

Hänen mielestään Välimerestä ”pelastetut” pitää viedä sinne mistä lähtivätkin merelle ”pelastettavaksi” – eli Libyaan.

https://www.verkkouutiset.fi/bentv-miten-tama-julma-naytelma-saataisiin-loppumaan/

Ben on asiassa täysin oikeassa. Sitä porukkaa, EI saa taakanjakaa ympäri EUta.

26 vastausta artikkeliin “Kokoomuksen Ben Zyskowicz on täysin oikeassa”

  1. Varsin moni Kokoomuksessa on tätä mieltä, nuoremmat ja vanhemmat, miehet ja naiset.

    Konsensushakuisuus on vähän liian kova ongelma. Näistä asioista ei puhuta muuta kuin pienissä piireissä. On tietenkin ymmärrettävää haluta näyttää hyvältä ulospäin, mutta joskus se menee hieman pitkälle. Tasapainolaji.

    1. Kyuu: Tasapainolaji.

      Minun mielestäni pitää aina olla rehellinen – eikä saa ajatella miten paljon mielipiteen julkaisu tuo ääniä.

      Loppujen lopuksi äänestäjät arvostavat rehellisyyttä.

  2. Eurooppa,saati Suomi ei ole täydessä vastuussa siitä mitä Afrikassa tapahtuu mutta EU säätelee ” Välimeren vastuutekijöitä ”.

    Ai,niin tämä taitaa olla Kokoomukselainen blogi – mutta siitä huolimatta – ovatko tulleet PS;n linjalle ?

    Niin se rehellisyys äänestäjiä kohtaan arvopohjalla ?

    1. Seppo, minä olen ollut kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa ja olen sitä edelleen. Ettei vaan Benkin olisi.

      Minun mielestäni jos joku henkilö on jossakin asiassa oikeassa, niin häntä kannattaa kiittää siitä olipa hänen puoluekantansa mikä hyvänsä.

      1. No tämä moskovitsi ei kyllä ole muuta kuin se sekoomuksen rakkikoira joka huutelee eduskunnassa omiaan.Mies on ollut veronmaksajien maksattamana liki 50 vuotta eduskunnassa. Mitä saavutuksia?? Minun mielestäni samalla viivalla Väyrysen kanssa…muumioita molemmat..

        1. Vositko luetella muiden kansanedustajien ”saavutuksia”? Ei siellä kukaan ole supermies joka hoitaa hommat vaan työtä tehdään eduskuntaryhmittäin. Ben on onnistunut siinä ainakin äänestäjiensä luottamuksen perusteella. Hyvä mies, ei mikään mielistelijä eikä turha julkkis jota äänestettisiin tutun naaman perusteella.

    2. ”Välimeren vastuutekijöitä”

      Jaa, siis hmm..

      Liittyykö tämä terni Merkelin hokemaan *meidän on kannattava vastuuta”

  3. Seppo, siinä kohtaa ollaan viisaita kun ei ole ”kokoomuslaisia” tai ”persumaisia” linjoja, vaan ollaan sitä mieltä kun ollaan.

    On persuja jotka pitävät homoja syntinä, on persuja jotka ajavat voimallisesti heidän oikeuksia. On kokkareita joiden mielestä rajat auki on typerää ja on kokkareita joiden mielestä rajat auki kaikille.

    Puhuttakoon asioista, ei lipuista.

  4. Miten se eräs blogisti kirjoittikaan aikoinaan. Suomen asiat olisi kunnossa jos Suomessa olisi kokoomuksen yksinvalta…

  5. Suomessa olisi asiat helvetin huonosti jos mikä tahansa yksi puolue määräisi.

    Voisi varmaan mennä muutoksia vähän parempaan ensimmäisinä viikkoina, voitaisiin jotkut ongelmat ehkä korjatakin, mutta sitten alkaisi nopea liuku kohti täydellistä diktatuuria, jossa hyvin harvalla on kivaa.

  6. Niin se menee olkoon valtio mikä tahansa. Mutta nyt näyttää huolestuttavalta tuo ”mahtava” USA. Näyttää siltä, että ko. liittovaltiota johtaa varsinainen näätä Trumpelo poloinen luulee, että on maailman mahtavin valtionjohtaja twiitteineen. Minun mielestäni ko. valtiolla ei koskaan aiemmin ole ollut noin taitamatonta johtajaa.

  7. Blogin avauksen sanoma oli tässä:

    Kokoomuksen Ben Zyskowicz on täysin oikeassa
    Hänen mielestään Välimerestä ”pelastetut” pitää viedä sinne mistä lähtivätkin merelle ”pelastettavaksi” – eli Libyaan.

    ***
    Riippumatta siitä kuka tuon sanoman ”Välimerestä ’pelastetut’ pitää viedä sinne mistä lähtivätkin merelle ’pelastettavaksi’ – eli Libyaan.” ilmaisi, olen samaa mieltä.

    ***
    P.S.
    Myös tässä olen samaa mieltä:
    ”Minun mielestäni jos joku henkilö on jossakin asiassa oikeassa, niin häntä kannattaa kiittää siitä olipa hänen puoluekantansa mikä hyvänsä.”

  8. Kyllä Trumph jakaa mielipiteitä puoleen kuin toiseenkin, ehkä osoitus siitä että ”kestä tahansa voi tulla pressa”.

    Juhanilta kuin Kyuulta hyviä kommentteja ”omaani”. Teitä lukenut muiltakin tahoilta.

  9. Trump tuskin puuttuu mitenkään Afrikasta eu- alueelle pursuvaan pakolaisvirtaan – hänen ongelmansa on Meksikosta USA’n änkeävät latinot.

    Muuten, täyty USA:han haluavilla pakolaisilla olla paskat olot lähtömaissaan – ei ne muuten USA:han haluaisi ..

  10. Ben on oikeassa, sanoin ja taisin kirjoittaakin tuon saman ajatuksen jo aiemmin. Ehkä Ben on sen käynyt täältä Pirkan blogeista kurkkaamassa? Olen muuten Benin ohimennen tavannutkin, hauska äijä.

  11. Kyllähän Ben Zyskowicz saattaa olla oikeassa. Se vaan, että Libya ei suostu tiettävästi vastaanottamaan maasta paenneita.

    1. Libya ottaa takaisin ja jopa sen Rannikkovartiosto pyydystää näitä ”siirtolaisia”. Kyseessähän ovat laittomasti rajan ylittäjät.

      Toki sinne Venäjän liittolaisen Haftarin hallitsemalle alueelle Libyassa kippaaminen ei välttämättä onnistu.

  12. Edellinen Italian hallitus lahjoitti aluksia Libyan rannikkovartiostolle, joka pyrkii ottamaan kiinni ihmisalakuljettajien ihmisiä täynnä olevia kumilauttoja.

    Pakolaisten matkan varallinen osuus on viidenkymmenen kilometrin matka rannikolta Libyan merialueen rajalle.

  13. Zyko puhu asiaa, mutta tosiasia on se, että asian takana on ainoastaan kovin vähän Kokoomuksen näkyviä poliitikoita, kun valtavirta puolueessa on enemmänkin monikansillasta kuin kansallista Kokoomusta edustavaa.

    No toki joka puolueessa ollaan joistain asioista eri mieltä, mutta Kokoomus, kuin myös Kepu ja SDP ovat kyllä ihan malliesimerkki puolueista, joihin ei mahdu kuin yksi mielipide ja sitten on näitä ”näennäisesti merkittäviä” irtiottoja, joihin ei usko kuin ehkä ”wannabe” kannattajat.

    1. Myös esimerkiksi Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman on puhunut ja kirjoittanut ihan samaa kuin Ben – näistä ”siirtolaisista”. Oletan kokoomuslaisten enemmistön olevan samalla kannalla.

      Työperäiseen maahanmuuttoon taas kokoomuslaiset yleensä suhtautuvat myönteisesti – kun monilla aloilla on huutava työvoimapula.

  14. Olen oppinut arvostamaan Zyskowiczia. Järkimies ja hyvä ulosanti. Muistanpa taannoin kun hän oli tentattavana tv-ohjelmassa. Oli muistaakseni nostanut esille eduskunnassa häärivät ns. perustuslakifundamentalistit. Turhaan yrittivät toimittajat naulita Zyskowiczia sanoistaan. Tämä Ben puhui järjellisesti, niin että tyhmempikin ymmärsi, ja otti niin sanotusti tilan haltuunsa ja toimittajille jäi statistin osa. Eikä siinä kauan nenä tohissut.

    1. Ben on erittäin terävä, nokkela, puhuu asiaa selvästi. Aina sanavalmis, salamannopeasti tulee täyttä asiaa. Häntä ei saa mikään häkeltymään tai sekoamaan puheissaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *