16 vastausta artikkeliin “Kokoomusristeily – rajua ryyppäämistä ja villiä seksiä”

  1. No mutta ei kai sitä nyt vapaa-ajalla tarvitse olla kuin kirkossa.

    Sinänsä hyvä tietää, noille risteilyille tulee välillä mainintaa sähköpostiin, tietää pysyä poissa.

  2. Katsokaapa viimeisin Ben TV. – tuli myös luettua

    Ben Zyskowicz ja Suomen hallitus on unohtanut Dublinin sopimukset ja paljon muuta.

    ***
    Ruotsi sentään ymmärsi ottaa rajatarkastukset käyttöön, kun hätä oli suurin.
    Valvonta jatkuu –’ EU:n aikarajasta huolimatta.’ Ruotsalaiset lakkasivat noudattamasta allekirjoittamaansa sopimusta, kun sen noudattaminen olisi ollut järjen vastaista.

    https://yle.fi/uutiset/3-9881962
    13.10.2017

    Ruotsi aikoo jatkaa rajatarkastuksia Tanskan rajalla EU:n aikarajasta huolimatta
    Ruotsi hakee nyt tarkastuksia uudella perusteella. Myös Tanska, Itävalta ja Saksa ovat pyytäneet lupaa jatkaa tarkastuksiaan.
    *
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_inre_gr%C3%A4nskontroller_inom_Schengenomr%C3%A5det

    Ainakin Ruotsilla on vielä rajatarkastukset käytössä Syy- Yleiseen järjestykseen uhat ja sisäinen turvallisuus
    [ Mahdollisesti 11.2.2019 asti ]

    ***
    Jotkut EU-maat pystyivät tekemään ..

    https://en.wikipedia.org/wiki/Dublin_Regulation

    Partial suspension during 2015 European migrant crisis[
    Main article: European migrant crisis

    During the 2015 European refugee and migrant crisis, Hungary became overburdened by asylum applications to the point that it stopped on 23 June 2015 receiving back its applicants who later crossed the borders to other EU countries and were detained there.[25] On 24 August 2015, Germany decided to make use of the ”sovereignty clause” to voluntarily assume responsibility for processing Syrian asylum applications for which it is not otherwise responsible under the criteria of the Regulation.[26] On 2 September 2015, the Czech Republic also decided to offer Syrian refugees who have already applied for asylum in other EU countries and who reach the country to either have their application processed in the Czech Republic (i. e. get asylum there) or to continue their journey elsewhere.[27] Other member states such as Hungary, Slovakia and Poland officially stated their opposition to any possible revision or enlargement of the Dublin Regulation, specifically referring to the eventual introduction of new mandatory or permanent quotas for solidarity measures.[28]
    In April 2018 at a public meeting of the Interior-Committee of the German Bundestag, expert witness Kay Hailbronner, asked about a future European asylum system, described the current state of the Dublin Regulation as dysfunctional. Hailbronner concluded, that once the EU has been reached, travelling to the desired destination, where the chances for being granted full refugee status are best and better living conditions are expected, was common practice. Sanctions for such irregular travel were practically non-existent. Even if already deported, a return to the desired nation could be organized.[29]
    *
    ****

    Laki on niin kuin se luetaan. Olisiko pitänyt olla antamatta lupaa tulla Suomeen Tornion kautta pyrkiviltä paperittomilta Lähi-idän miehiltä.

    https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/ALL/?uri=celex%3A41997A0819%2801%29

    6 artikla
    Kun voidaan osoittaa, että turvapaikanhakija on luvattomasti ylittänyt jäsenvaltion rajan tullessaan jäsenvaltioon maitse, meritse tai lentoteitse Euroopan yhteisöihin kuulumattomasta valtiosta, on turvapaikkahakemuksen velvollinen käsittelemään se jäsenvaltio, johon turvapaikanhakija on näin tullut.

    ***

    Niin muuten, miten nämä Lähi-idän miehet keksivä tulla Suomeen? – Ruotsin viranomaiset antoivat junalipun Haaparantaa. Siitähän on lyhyt matka Suomen puolelle ..

    * – * – * – * *****************************
    https://www.verkkouutiset.fi/bentv-tama-ilmio-ei-ole-suomessa-uusi/
    Ben Zyskowicz: ” On väärä käsitys, että Suomi päätti syksyllä 2015 ottaa kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita.
    *
    * – * – * – * *****************************

    1. Silloin oli ja nytkin on voimassa sopimus, jonka mukaan maahan tulleen turvapaikanhakijan turvapaikkahakemus on käsiteltävä. Silloiset päättäjät noudattivat voimassa olevia sopimuksia ja lakeja.

      Minun mielestäni sitä porukkaa ei olisi saanut, eikä saisi, päästää maahan ja määräyksiä onkin jo kiristetty ja ollaan edelleen kiristämässä.

  3. Juupa – ne risteilyt ovat rahoillamme ryyppäämistä ja ohjelma verottajalle. Niin on tehty ja tehdään. Ei sentään lapsiin kohdistuvaa irtosellaista.

  4. ”rajua ryyppäämistä ja villiä seksiä”

    Jos olisin vähänkin nuorempi, niin pitäisi todeta Lapin äijää mukaellen:
    ”Kah, no kokoomuslainen kai se sitten miekin oon” 🙂

  5. Mites nykyään myös ympäristöpuolueeksi itseään mainostavalle Kokoomukselle sopii yleensäkään tällainen puolueristeily, kun laivaliikenne edustaa ihan niitä pahinpia päästöjen aiheuttajia?

  6. Noinkin voi olla en itse yleensä ole noilla kenenkään risteilyillä koska ei ne sen kummepia ole kellään .
    Toiset juovat viinaa kaksin käsin kun ilmaiseksi saavat saas nähdä kuka nyt saa kourimis syytteen . terv tepivaari

  7. Ei ole luulo vaan totuus ainoa viina jota masavat itse on tax freen ostokset tuon olenkokenut ja nähnyt mm Tallinnan reissuillani jossa on ollut puolueet mukana terv tepivaari

    1. Minulle Kokoomuksen jäsenenä on tullut tarjouksia mm. tämänkertaiseen Kokoomusristeilyyn. Ei ole tarjottu ilmaista risteilyä, eikä ilmaista viinaa.

  8. No kokoomus onkin sitten ainoa puolue joka ei alkoa tarjoile noilla vaali risteilyillään terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *