Tanskassa järkevä pääministeri, vaikka on demari?

Tanskassa näyttäisi olevan ainakin ISIS-porukan suhteen järkevä naispääministeri Mette Frederiksen. Hänen mielestään ISIS-porukkaan liittyneitä aikuisia ei saa päästää ikinä Tanskaan, vaikka sattuisivat olemaan naisia ja äitejä. Muuten, tämä naispääministeri näyttää olevan nuorehko ja ihan hyvän näköinen.

Siten vaikka olisi nuori ja hyvännäköinen naispääministeri, niin se ei suinkaan välttämättä tarkoita, että kyseessä olisi idiootti. Huokaus! Tasan ei käy onnen lahjat – sanoo vanha sananlasku.

Tarkennetaan vielä hieman, että ei jäisi asia epäselväksi:

Tanskan pääministerin arvio on, että niillä naisilla  ei ole mitään perustetta tulla takaisin Tanskaan. ”He käänsivät Tanskalle selkänsä. He ovat liittyneet ISISin kanssa, joka on maailman huonoin hallitsemistapa. Siksi aivan luonnollisesti, eivät ne saa palata Tanskaan, jos se on mahdollista estää.” Siis, vaikka olisivat Tanskan kansalaisia!

Lähde.

13 vastausta artikkeliin “Tanskassa järkevä pääministeri, vaikka on demari?”

  1. Niin, seuraan päivittäin Viron mediaa, jos suinkin mahdollista – se ei ole suomettunutta, punaista, eikä vihreää. Puoli vuosisataa ryssien brutaalia miehitystä, eli Siperia, opetti virolaisia.

    1. Markku Savikivi äänessä, ei kuulu minulle, mutta kaikki tietää kuka on nimimerkin takana, ei tässä sen ihmeellisempiä…

  2. Hassua sinällään, että Tanska on sitoutunut ihan samoihin kansainvälisiin sopimuksiin kuin mekin, mutta heillä vaikuttaa kuitenkin olevan enemmän pätösvaltaa omissa asioissaan, eikä kukaan edes kyseenalaista sitä.

  3. Tanskan pääministerin perustelut ovat oikeat.
    Nämä muijat hylkäsivät Suomessakin yhteiskunnan liittyäkseen rikolliseen kansanmurhaan syyllistyneeseen organisaatioon.
    He luopuivat oikeuksistaan Suomen yhteiskuntaan eivätkä ole poikeutettuja palaamaan tänne yhteiskunnan elätettäväksi.
    Lasten oikeus on päästä tuollaisista rikollisista eroon.

  4. Suomessa on kansallisvaltiovihamielisyys muotia, Norjassa ja Tanskassa ei.

    Olisihan Suomen demareilla tarjota muotivapaa henkilö sisäministeriksi, nimittäin Rajamäki, jos vain vielä suostuisi lähtemään.

    1. Ei EU ole ennenkään ollut yhtenäinen – on liuta valtioita, joilla on eri mielipiteitä eri asioista.

      Esimerkiksi Unkari rakensi aidan Serbian vastaiselle rajalle ja käytännössä pysäytti kansainvaelluksen kauttaan EUn alueelle. Unkari teki täysin oikein ja sai siitä oikeasta teostaan moitteita.

      Ei Suomenkaan ole mikään pakko olla typerä.

  5. Saksassa taas ihan oikeus määräsi tuomaan Isisiin menneet naiset takaisin Saksaan! Poliitikotkaan eivät voi oikein mitään silloin kun oikeuslaitos jotain päättää.

  6. Saksassa taitaa olla vähän natsahtavat lait, jos lait vaativat muissa maissa rötöstelleiden ihmisoikeusrikollisten pelastamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *