Iraq Freedom ja Trumpin kaudella se on käsky lähteä käpälämäkeen…

Trump on irtisanonut maan parhaat kenraalit ja nyt alkaa Irakin alueen lahjoitus ryssille.

Maailman suurin asemahti lähtee parhaillaan käpälämäkeen Irakista, suurlähetystöä evakoidaan ja paetaan kuin Saigonista ja Hanoista helikoptetrilla aikoinaan.

Trumpin kaudella Yhdysvallat on mennyt nöyryytyksestä toiseen. Oma veikkaus että tuonkin rakennuksen saa käyttöön Venäjä, voivat pitää sieltä saamansa tiedustelutiedotkin itsellään… en yllättyisi. Vastahan Yhdysvallat lahjoitti sotilastukikohtia varusteineen Syyrian pohjoispuolelta ryssille.

”Iran killed an American contractor, wounding many. We strongly responded, and always will. Now Iran is orchestrating an attack on the U.S. Embassy in Iraq. They will be held fully responsible. In addition, we expect Iraq to use its forces to protect the Embassy, and so notified!” (Trump Twitter sivullaan)

Yhdysvaltain lähetystöä Irakissa evakuoidaan – tuhansia mielenosoittajia rynni muureille https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006359146.html

9 Replies to “Iraq Freedom ja Trumpin kaudella se on käsky lähteä käpälämäkeen…”

 1. Juuri äsken Trump onnitteli itseään ja kehui kun estivät Pietarin (Venäjä) mahdollisen terroristi-iskun… on tämä kunnon toveri.

  ”President Putin of Russia called to thank me and the U.S. for informing them of a planned terrorist attack in the very beautiful city of Saint Petersburg. They were able to quickly apprehend the suspects, with many lives being saved. Great & important coordination!” (Trumpin Twitter sivulta juuri äsken)

  🤣🤣🤣

  1. Haluan itseasiassa nähdä kuinka kaikki ”Trump uskovaiset” kävelee Putinin ja Venäjän syliin. Antaa farssin jatkua.

 2. Tämän aamun uutisissa toki kyllä luki, että USA lähettää pataljoonan verran lähetystönsä (Irak) suojaksi muutaman päivän sisään.

 3. Noloahan tämä on:

  ”YHDYSVALLOILLA on Irakissa tällä hetkellä noin 5 200 sotilasta. Kyse on vähäisestä joukosta jos sitä vertaa huippuvuoteen 2007, jolloin yhdysvaltojen joukkoja oli Irakissa 170 000.

  Yhdysvallat on käyttänyt 2003 käynnistämänsä hyökkäyksen jälkeen jopa 2 biljoonaa euroa Irakissa” (HS 1.1.2020)

 4. Iran levittäytyy niin Irakiin kuin Syyriaan ja Libanoniin. Sen kohteena on Israel. Irakissa on ollut pitkään levotonta, mielenososituksia paitsi elinoloja niin iranilaismielistä hallitusta vastaan. Iranin johto näyttää yliarvioineen Irakin shia-muslimien tuen: shiat eivät välttämättä irakissa halua ajaa Iranin etuja. Noissa mielenosoituksissa on kuollut ilmeisesti satoja mielenosoittajia, koska hallituksen joukot ovat ampuneet heitä kovilla ja kyynelkaasuammuksilla päähän (sellainen ammus murskaa pään).

  Olisiko nyt niin, että Iran on huomannut kannatuksensa Irakissa alkaneen huveta ja siksi sen tukema Hizbollah iski provokaationa USA:n joukkoja vastaan? Näin saadaan ”paha Amerikka” mukaan peliin ja ehkä lietsottua irakilaisia ”yhdistymään Iranin kanssa yhteistä vihollista vastaan”?

  Irakilaiset hallinnonvastaiset mielenosoittajat ovatkin jo olleet huolissaan siitä, että USA:n vastaisku ja Iranin sitä vastaan Irakissa masinoimat mielenosoitukset voisivat hämärtää heidän tavoitteensa joka on vaihtaa iranilaismielinen hallitus.

  1. Kyllä Yhdysvallat alkaa olla nurkkaan ajettu tuolla alueella… paljonkohan Venäjän ja sen liittolaisten todellinen määrä on…

 5. Veikkaan että tulevaisuudessa Donald Trump tullaan rankkeeraaman Abraham Lincolnin jälkeen maan parhaaksi presidentiksi. Pani pisteen liian pitkään jatkuneelle liiallisesti liberalismille ja sen myötä valkoisen ihmisen itseruoskinnalle esi-isiensä syntien tähden sekä pani myös pisteen kulttuurimarxismin lippulaivan feminismin kaksinaismoralismille. Sekä myös osoitti vääräksi sananparren ”kaikki tiet vievät Roomaan”. Sekä lyhyesti sanoen nolasi Karl Marxin.

Kommentoi