Venäjä uskoo vain raakaa voimaa

Presidentti Sauli Niinistö sanoi, että: ”Valitettavasti elämme maailmassa, jossa kunnioitetaan kovaa voimaa. Tällaisessa maailmassa vain vahvoja kuunnellaan, hän totesi.”

Presidentti Niinistö on oikeassa. Meidän suomalaisten ja myös virolaisten kannalta katsottuna Niinistön ajatus tarkoittaa: Venäjä uskoo vain raakaa voimaa.

Venäjä on imperialistinen roistovaltio, on ollut sitä jo noin 500 vuotta, on edelleen, ja on sitä myös tulevaisuudessa.

Venäjä valloittaa aina niin paljon muiden kansojen alueita kuin pystyy ja pitää valloittamistaan alueista kiinni ”kynsin, hampain”.

Venäjän tavoitteena on valloittaa ”takaisin”: Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Ukraina, Georgia, Unkari, Romania, Moldova, jne.

Tällä suunnalla Venäjän tavoitteista voi lukea täältä. Venäjä ei kunnioita mitään solmimiaan sopimuksia – päinvastoin Venäjälle sopimukset ovat vain ase demokraattisia maita vastaan.

Venäjä valehtelee joka suuntaan. Venäläiset valehtelevat ylöspäin, alaspäin ja samalla tasolla.

——

Entä mikä johtopäätös Suomen poliittisen johdon pitää tehdä yllämainitusta? Suomen pitää nostaa puolustusmäärärahansa nopeasti ja pysyvästi vähintään tasolle 2% BKTsta. JA liittyä demokraattisten maiden puolustusliiton NATO jäseneksi niin pian kuin se on mahdollista. NATO-vastaisuus on suomettumisen viimeinen vaihe.

6 vastausta artikkeliin “Venäjä uskoo vain raakaa voimaa”

  1. En usko että ryssä on lähiaikoina hyökkäämässä, mutta voi tehdä muuta kiusaa esim kiristämällä että päästää puoli miljoonaa elintasopakolaista Suomeen, jos poliitikkomme eivät ole ryssälle mieliksi.

  2. Tämä olikin pieni koe.Katsotaan kuinka monta tuntia kommentimme säilyy.

  3. Eiköhän tolla rysssällä liene tarpeeksi sotimista muualla, että ei kerkii tänne eikä ole miehiäkään.

  4. Marraskuussa 1939 Suomen poliittiset päättäjät olivat sitä mieltä, että ei Venäjä hyökkää. Venäjä ei välittänyt heidän mielipiteistään, vaan hyökkäsi 30.11.1939 aloittaen Suomen ja Venäjän välillä käydyn Talvisodan. Melkoinen määrä suomalaisia siviilejä jäi hyökkääjien murhaamaksi ja vangeiksi – kun ei uskottu Venäjän hyökkäävän.

    Vuonna 1941 Suomen päättäjät olivat varmoja, että Venäjä hyökkää uudelleen ja valmistautuivat Venäjän hyökkäykseen – Siperia opetti. Venäjä hyökkäsi uudelleen Suomen kimppuun alkaen 22.6.1941 kello 6.05, aloittaen Suomen ja Venäjän välillä käydyn Jatkosodan, joka oli erillissota.
    http://jput.fi/Jatkosodan_alku.htm

    On parempi varautua Venäjän hyökkäykseen, kuin tuudittautua luuloon, että Venäjä ei hyökkää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *