Onhan sitä minullakin blogini.

Tulin tarkastelleeksi omaa kotisivuani; tuntui, että sitä olen jo yli kymmenen vuotta pitänyt, vaan ei, vasta ensi vuonna tulee kymmenen vuotta täyteen.

Sivustoni käsittelee kalaa, villikalaa, sen kalastusta, kalavalmisteiden tekemistä eri välinein ja tavoin.

Sivustollani luonnollisesti on tilastosivulla laskuri ja kommentointimahdollisuus, tilastot kertovat todella monia asioita vierailijoista, siis numeroina. Mielenkiintoista, että Venäjä, Ukraina ja Balttian maat edustavat Suomen jälkeen suurinta kävijämäärää. Ken on vieraillut Eestissä ja Latviassa, selityksenkin tiedostavat.

Sivustoani en lähdeaineistona viljele; lukijalle kun saattaisi tulla mielleyhtymä, ”mitähän se hörhö taas on kirjoitellut”. Muistaakseni kertaakaan en ole kotisivustoani linkiksi laittanut, vaikka sillä eittämättä lukijamäärää lisäisikin, ei ole minusta tarpeen eikä kyllä minua sanottavasti kokonaismäärät edes kiinnosta.

Sitä vastoin se on aina mielenkiintoinen ilmiö, että kun sivustoani päivitän, heti tulee tilastoihin piikki.

Kaikki tekstit ovat luonnollisesti omiani, en kopioi mitään. Kuvatkin ovat 90% omiani ja lainakuvissa on lähdetiedot.

Kohde
Sivun katselut

Suomi

214
Yhdysvallat

26
Venäjä

12
tuntematon alue

8
Iso-Britannia

2
Viro

1
Ruotsi

1

Yllä hieman erilainen katsojatilasto viimeisen viikon ajalta.

Kyllä tämä kotisivuston ylläpitäminen ihan mukavaa aivoverryttelyä on, pitää vanhan miehen mielen virkeänä. Kaiken lisäksi se on täysin ilmainen harrastus.

Näin sitä kylmäsavukalaa.

 

 

 

 

11 Replies to “Onhan sitä minullakin blogini.”

 1. Tuosta googlesta; monesti olen mietiskellyt, millä ihmeellä ne saavat sinne erilaisia hakukuvia? Eilen päivitin pari kuvaa, jo oli toinen julkaistu googlen kuvapuolelle.
  Minä kun en sirottele omien sivustojeni hakusanoja minnekkään kuin sinne omalle paikalleen. En ole katsonut aiheelliseksi

  1. Perustuu googlen algoritmiin, se mitä haet alkaa ohjelma tarjoamaan vastaavanlaisia, eli omalla koneellasi näet sinulle mieluisia hakuja. Joku toinen ei näe läheskään samanlaisia nettihaku mieltymyksiä. Siksi mm kun itse katsoo itsestään netistä tietoja googlettamalla saa kentän auki jossa näyttää olevan paljon hakuja sinusta jne, todellisuus ei ole sama. Ok.

 2. Kiitos vaan tiedosta, uusi minulle. En ole oikein koskaan jaksanut näitä netin syövereitä penkoa.

  Toisaalta, enhän minä omalla nimelläni juurikaan mitään hae. Esim hakusana; villikala tuo paljonkin tuloksia ja haku ei mitenkään viittaa minuun. No, eipä tuo minua paljonkaan rasita.

  1. Tuolla algoritmiin perustuvalla hakutavalla saadaan ihminen myös hakeutumaan esim googlen halutuille sivuille ja kun koneen käyttäjästä saadaan profiili voidaan häneen mm kohdistaa tietyn tyyppistä mainontaa yms.

  1. Niin… ei mainontaa sinun sivuilla pidä ollakaan vaan se kohdistuu google hakujesi kautta.. semmottii.

Kommentoi