RMI.

Täällä eilisnä päivänä kauhisteltiin tuon Putinin mp-jengin Suomeen rantautumista ja vieläpä aivan kotiseutuni tuntumaan.

Poliisin mukaan (tiedotustilaisuus oli tänään klo 10 alkaen), nyt sitten uutisoinnissa kerrottiinkin tässä ip, että kyseessä olikin otsikossa mainittu RMI; siis turhaa panikointia.

Hämeen poliisi ilmoitti, että Yön Susilla ei ole tiettävästi ensimmäistäkään kerhohuoneistoa eikä myöskään RMI:llä. Poliisin mukaan RMI:llä on Suomessa kymmenkunta jäsentä ja hajallaan etelä-Suomessa.

Joten saattanee olla viisainta, keitä kiinnostaa, palata politiikkaan, se kuitenkin lienee konkreettisempaa. Minäkin vedin varastorasvat Winskuuni takaisin ja siirsin sen kaappiin.  En ole kovinkaan huolissani noiden ”lööppimedioiden” uutisoinnmista.

17 vastausta artikkeliin “RMI.”

  1. Juu, turvallistahan se vaan on että Kremlin alainen ”moottoripyörä kerho” pesiytyy Suomeen. Pitäisiköhän tähän liittyä kun on niin suosittu ja mukava kerho, saisi liivitkin 🤣

  2. Mitäs tässä panikoimaan yksistä ”mopopojista”, onhan niitä kerhojakin useita kymmeniä Suomessa, siis liivijengien. Eihän sinne Paraisillekkaan nyt sitten niitä ”pieniä vihreitä miehiä tullut. Venäjäkään ei ole vielä hyökännyt Suomeen vaikka ”asiantuntijoiden” mukaan sen piti tapahtua jo vuosia sitten (AL-blogisivustat, silloiset).

    Kyllä minä vaan keskityn savustuslaitteideni kehittelyyn ja maukkaisiin lämmin- ja kylmäsavutuotteiden valmistamiseen.

    Aikanaan kun palvelin puolustusvoimissa; lennokas sanonta oli yleisesti; älkää pojat ottako rykmentin murheita, huolehditaan me vaan itsekukin joukkueestamme.
    Tuossa muuten kolme tuntia vanha uutislinkki (HS).
    https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006052009.html

  3. Muutaman Cannonball-liivisen äijän olen joskus nähnyt istuskelemassa kantapubissani, muttei noihin muuten juuri törmää.

  4. Nii, kumpa suomalainen välittäisi edes itsestään, mutta kun ei.
    Suomalainen saattaa sanoa : ”ei kuulu mulle, ei kosketa mua millään lailla”. Ja se vasta onkin kallis lausunto.
    Kuinka syväälle suohon meidän pitää upota että kuuluu ja koskettaa??

    Kaiken maailman jengit näyttää että heille kuuluu vain hyvää ja tulot on suuret??
    Ja me maksamme veroja mukisematta vaikka kuinka paljon.

    1. Teho, juurikin näin. Kyllä tämä asia meille suomalaisille kuuluu, jotkut ovat heikkoja ja hyväksyvät tälläisen rikollisen touhun kunhan saa itse olla rauhassa ja sulkea silmänsä siitä mitä ympärillä tapahtuu…

      1. Kahdelle edelliselle kommentoijalle sanoisin. Ensinnäkin; ”ei kuulu minulle”, tämmöistä kommenttia en suustani ole päästänyt.
        ”En kanna rykmentin murheita”, se taas on minun sanomaani.
        On asioita, joihin en pysty vaikuttamaan; kansainvälinen rikollisuus, veronkierrot, isot kansalliset asiat … jne. En jaksa pitää ääntä niistä.
        Sitä vastoin pienten resurssiemme puitteissa, olemme, vaimoni ja minä, pyrkineet ojentamaan auttavaa kättä tuttavapiirissämme, pyyteettömästi ja niissä puitteissa kuin se suinkin on mahdollista.
        Kohteena välttämättä eivät ole aina sellaisia yhteiskuntamme heikompia vaan myöskin henkilöitä, joiden kohdalla, terveys, iän tuomat rajoitteet … jne, olemme yrittäneet auttaa ja huolehtia toisistammekin. Apua lumitöissä, kauppareissuissa, terveyskeskus-/sairaalakäynneissä, polttopuutöitä … lista muodostuisi pitkäksi ja itsekehuiseksi jos jatkaisin.
        Asia nyt vain on niin, että jo itsekkin kohtuu iäkkäinä, resurssien puute tulee vastaan, joten, kuten sanoin; koen turhaksi elämöidä asioista, mille emme titään voi.

        1. Sori, en tarkoittanut sinulle. Sää toimit juuri niin kuin tarkoitin. Kun autat toista ihmistä yleisesti huomaat että nyt ei ole hyvin. Ja se havainto saa sut toimimaan. Sinun auttama lähimmäinen on paremmassa turvassa kuin joku jota ei auteta. Hän saa tuen ja turvan.

          1. Niin, muuten jäi mainitsematta tämä aivan sisäpiirini. Meidän pihapiirissä eleleville villieläimille; siileille, linnuille, oraville … löytyy syötävää ja suojaa läpi vuoden.

            Eikä muuten tule unohtaa meidän kanojamme ja Mirriä, pihapiirissä ruokailevat nekin. Mirri oli tänäkin aamuna jo istuksimassa tuolla saunan terassilla jakkaran päällä, kellon näyttäessä 05.40. Katseli tänne ikkunaani ikään kuin; hei olisi nälkä. Vieläkään en tiedä kenen kissa tuo Mirri oikein on; alkusyksystä tulee kaksi vuotta siitä kun se asettautui meidän ”leasing-kissaksemme”.

  5. Jostain syystä ennustan, että tämä Putinan iskuryhmä ei syyllisty rikoksiin kuin korkeintaan satunnaisella ylinopeudella.
    Niiden tulo on täysin eri syystä kuin rikollisprätkäsakkien ja sen takia kaikenlainen koohoilu, mikä herättäisi poliisin mielenkiintoa, on sakilta kielletty.

  6. Eilen meidän lähinaapurin yksin asuvan naapurin isännän tullessa työkomennukselta kotiin iltapäivällä kahden aikaa, oli pihassa seissyt ruotsirekisterissä oleva Volvo. Siinä istuvalta naiselta oli kysynyt millä asialla tämä oli. Oli väittänyt auton hajonneen ja odotti kohta tulevaa apua. Mennessään sisälle löysi kaksi sälliä vetelemässä laatikoita lattialle ja penkomassa niitä. Ei ollut uskaltanut ottaa aseita, eikä saanut muutenkaan pidäteltyä heitä, vaan soitti poliisin. Poliisin tuloa odotellessa lähtivät tietysti karkuun, ilman mitään saalista. Poliisin selvitellessä tapausta heille oli tullut hälytys kolmesta samantapaisesta rikoksesta.

    Tässä sitä taas ollaan, poliiseja tarvittaisiin muuallekin, kuin kaupunkien keskustoihin.

  7. Kieltämätön tosiasia; varsinkin maaseudulla; lukitukset sisäänkäynneissä ovat monesti todella alkeellisia.
    Kunnolliset saranatapit, oven raamien vahventeet, telkiraudat ja takalukitus puuttuvat luvattoman monen talon ovista. Siis sisäänmeno on mahdollista jopa pelkkää luottokorttia/vastaavaa käyttämällä.

    Muuten koira pihatarhassa on uskomaton varoitus/pelote. Liikeohjatut pihavalot ovat melkoisen tehokkaat.

    Vara-avain ulko-oveen piilotetaan varsin usein sinne ”maton alle”.

    Kovin usein tämmöisiä haja-asutusalueen sisääntunkeutumisia edeltää tarkka tiedustelu. Riistakamera omalla piha-alueella on ehdoton turvaväline, meillä niitä on kaksikin. Se riistakamera muuten tarjoaa mielenkiintoista aineistoa kaikista pihassa liikkujista. Kaiken lisäksi tuo riistakamera on laillinen lähes aina näin haja-asutusalueella.

    Ikivanha ”luuta ovenpönkkänä”; ei olla kotona, varsin yleistä sydänmaaseudulla vieläkin, ts ei varsinaisesti luuta, vaan yleinen huolettomuus.

  8. Mainittakoon että tähän blogaukseen on tänään koitettu tarjoilla aika paljon lisää kommentteja, mutta jotka jäivät varsin tehokkaasti moderointihaaviin. Sanotaanko nyt vaikka niin että niiden sisällöllä olisi päästy yllättävän vähällä vaivalla kunnianloukkauksesta vastaamaan oikeudessa.

    Mutta jos joku on jäänyt kaipailemaan kaverin kommentteja, näin kävi.

  9. Kiitokset vain toimenpiteistäsi. Toisaalta, tuommoisen pojankoltiaisen kommenteista en katsoisi aihetta oikeusprosessiin olevan.
    Julkaisipahan kolmella kommentilla oman henkisen tasonsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *