Timo Soini.

Nyt Sinisten Timo Soinia lyödään aivan olan takaa. Mielestäni hän hoiti ulkoministerinpostinsa kohtuu hyvin.

Reissasi tietenkin mutta verratkaapa takavuosien esim S-L Anttilan reissuja pitkin maailmaa vaikka hänen postinsa oli tyypillisesti kotimaassa.

Veronmaksajien rahoilla kun reissata saat; lienee kohtuu inhimillistä.

Kuitenkin nämä Siniset, siitä ei irtopisteitä Soinille heru. Äänestäjien pettämistä.

Pitänee muistaa sieltä historiasta ”Reissu-Lassi”.

Sinisten ex-ministereistä negatiivisimman ilmiön nostaisin; puolustusministerin, puheenvuoron esitti kansliapäällikkö veteraanipäivänä.

Joka vähintäänkin asioita ajattelee; ex-puolustusministeri vähät välitti veteraanipäivästä.

13 vastausta artikkeliin “Timo Soini.”

 1. Ongelma on että Soinilla on levy päälle jäänyt. Hän on herjannut Jussi Halla-ahoa nyt yli kaksi vuotta. Ei semmoista ongelmaa maailmassa, oli se sota, nälänhätä tai liikavarvas, etteikö se olisi Halla-ahon syytä. Se alkaa olemaan vähän kulunutta. Ei ihme että tuo ärsyttää monia.

  Minua ei jaksa tuo ukko enää paljoa kiinnostaa.

   1. Katkeruutta, kyynisyyttä että tietty jämähtäminen kuin tappion ja itsensä voittamistakin. Siinä syitä kun oli itse mukana sitä ”tavallaan tuhoamassakin”.
    Taito on voittamista mutta myös häviämistäkin.

 2. Niin ja en ole mikään perussuomalaisten, jos en muunkaan poliittisen puolueen ihailija…mutta. Sen mitä Soini rakensi vuosia, sen Halla-Aho tuhosi runsaassa vuodessa.
  Se on sitä politiikkaa.

  1. Soini ajoi ravia vuosia halla-aholaisten suosiolla. Äijä putos mutkassa rattailta. Äijä menetti johtoajatuksensa ja petti vielä sinisetkin ennen vaaleja vetäytymällä sivuun. Kai äijä aatteli, että siniset muistuttavat liikaa halla-aholaisia.

   1. Itse suhtaudun suvaitsevaisesti sinisiin, koska en ole tietoinen siitä, onko heille tehty valheenpaljastuskoneella testejä, enkä siis tiedä, mitkä olisivat tulokset. Jos olisi käytettävissä testitulokset, niin saattaisin olla myötämielisempikin, jos tulokset olisivat suotuisat.

 3. En ymmärrä mikä hänellä on Halla-ahoa vastaan. Pelkkä arvopohja ei riitä minulle perusteluksi. Dikkasin joskus Soinista, mutta tajusin kuuluvani Halla-aholaisiin.

 4. Enemmän kuin reissaamisen määrä kiinnostaa missä reissaa, ketä tapaa, mitä puhuu ja kuinka herkällä korvallla kuuntelee.

  Ikinä en ole Soinia arvostanut, en ymmärrä ansioksi sitä että on luonut puolueen.
  Näitä puolueen synnyttäneitä on maailmanhistoriassa monia.

  Pitkävihaisen ja herkkähipiäisen poliitikon yhteydessä on valtiomiesmäisyys tyystin väärä sana.

  1. Soinin toinen kirja, Peruspomo Timo Soini, viimeistään herätti inhoni. Niin estotonta itsensä kehumista ja samalla puoluetovereidensa mollaamista.

 5. ”Ennen mies maansa myöpi kuin sananansa syöpi. ” Soini ei ollut mies, joka
  sanansa on pitänyt.

Kommentoi