Nimimerkki tapio_KK uskoo Arvopohja-Anan tähtäävän pohjoismaisen oikeusvaltion tuhoamiseen?

 

Kaksi persuehdokasta antaisi ryssille viisumivapauden – Pirkan Blogit

”Toisaalta, mitä muuta voisi odottaa äärioikeistolaiselta populistipuolueelta kuin avauksessa kuvattua toimintaa.

Kremlin diktatuuri Venäjä tukee ilomielin kaikkia Euroopaan oikeistopopulisteja, se on heille kätevin tapa saada Euroopan maat erilleen ja hajaannuksen tilaan.

Persut eivät tuossa porukassa mitenkään eroa edukseen, kaikki toiminta tähtää pohjoismaisen oikeusvaltion tuhoamiseen.”

—————————————————————————

Arvopohja-Ana on vielä persuja myönteisempikin venäläisten viisumivapauden suhteen:

Rinne ei tunne russofobiaa: Viisumivapaus Venäjän kanssa | Kotimaa | Kaleva.fi

”Kotimaa 21.3.2014 12:16

Sdp:n puheenjohtajaksi pyrkivä Antti Rinne haluaa Venäjän mahdollisuudet täyteen käyttöön ja russofobiasta hyödyttävään kumppanuuteen.

Rinteen uunituoreen keskusteluasiakirjan mukaan Venäjän markkinoiden läheisyys on hyödynnettävä täysimääräisesti.

– Jatkossa meidän on tavoiteltava entistä päämäärätietoisemmin myös venäläisten yritysten konkreettisia investointeja Suomeen”

”Rinteen intresseissä ovat viisumivapaus, liikenneyhteyksien nopeuttaminen, venäjän kielen ja kulttuurin opetuksen merkittävä lisääminen ja aktiivinen markkinointitoiminta Venäjän yrityskentän suuntaan.

Elinkeinopoliittiset linjaukset ovat vain yksi osa Rinteen 46-sivuisessa linjapaperissa, jota on väsännyt 30 ihmistä.”

 

 

5 Replies to “Nimimerkki tapio_KK uskoo Arvopohja-Anan tähtäävän pohjoismaisen oikeusvaltion tuhoamiseen?”

  1. Eikö olekin mielenkiintoista?

   Meikämannesta tulisi varmaan huippujournalisti Helsingin Sanomissa tai Ilta-Sanomissa!

 1. No joo, ilmeisesti ainakin pussihousut hyvin prässätty ja kengät lankattu?

  Tekstissähän ei mitään järkeä ollut, tuskin on edes blogin sääntöjen mukainen.

  Ehkä et ole huomannut, nimimerkki ”Mage”, ettei toisista kirjoittajista ole syytä tehdä avausta? Ei vaikka kuinka vituttaisi…

  1. Kuten tarkemmin katsoen huomaat, niin avaus ei koske persoonaasi millään tavoin, vaan ainoastaan lausumiasi ajatuksia.

   Annoin sinulle tilaisuuden jatkaa arviointejasi Venäjän ystävistä. Käytä ihmeessä tilaisuutta hyväksesi. Panen tähän vielä tuon linkin Stubbin kannoista:

   https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1074284865/Stubb+kiirehtii+viisumivapautta+Venajan+kanssa

   ”Stubbin mielestä vapaakauppa ja viisumivapaus EU:n ja Venäjän välillä edistäisi myös Venäjän demokratian kehitystä.

   – Meidän linja tässä viisumikysymyksessä on ollut liian varovainen ja konservatiivinen. Ainoastaan rajoja madaltamalla ja vapaata liikkumista edistämällä saadaan poistettua ennakkoluuloja, Stubb sanoo.

   Suomen varovaista linjaa on perusteltu turvallisuudella ja Venäjän passijärjestelmän puutteilla.

   – Totta kai, kun ollaan Schengenin alueella niin täytyy olla tietty kontrolli, mutta väite, että vain Venäjällä tehdään väärennettyjä passeja ja sen takia meillä on oltava viisumipakko – se on kerta kaikkiaan liian pitkälle viety.

   Stubb ei aseta aikataulua rajoitusten vähentämiselle ja purkamiselle, mutta uskoo, että vapaampi matkustaminen olisi eduksi myös suomalaisille, erityisesti itärajan lähellä asuville.

   – Minun mielestäni meidän kannattaa tehdä työtä sen eteen, että viisumipakko poistuu ja venäläinen voi matkustaa Euroopassa vapaammin kuin nyt. Ja päinvastoin. Meillä ei voi olla ennakkoluuloihin pohjautuvaa viisumipolitiikkaa.”

  2. Nyt kun Arvopohja-Anasta näyttäisi tulevan päämisteri, niin ehkä voisimme perustaa yhdessä Anti-Ana -kerhon, kun minäkään en kannata viisumivapauksia venäläisille, koska sieltä olisi tulossa monikulttuuriselle maalle tyypillisiä rikosmafioita rajan yli.

   Tietysti Venäjä voisi ottaa oppia toisesta monikulttuurisesta liittovaltiosta, joka on perustanut vankiloita joka niemen nokkaan ja saarelmaan. USA:ssa on pari prosenttia Telluksen väestöstä ja neljännes vangeista. Lähettäisimmekö Arvopohja-Analle vetoomuksen, että Ana Venäjän matkoillaan ehdottaisi venäläisille vankilapaikkojen moninkertaistamista viisumivapauksien edistämiseksi?

   Sitten, kun EU:sta tulee liittovaltio, niin Suomi voisi tarjota tontteja parille sadalle uudelle vankilalle, rahaa vastaan tietysti.

   Liittovaltion tarjoamat mahdollisuudet kannattaa hyödyntää.

Kommentoi