6.12. taitaa olla muuta kuin juhlapäivä, se on kauppapäivä.

Meinasi silmät tippua päästä kun Sotkan lehti tuli postista. Siinä juhlitaan toisenlaista päivää kuin itsenäisyyspäivää, siinä juhlan teemana on jokin helvetin XTRA PÄIVÄ 6.12.

Tämän mainoksen johdosta pistän tuon liikkeen boikottiin. Pitäkööt extra päivänsä 6.12. Minä juhlin itsenäisyyspäivää sekä muistelen samalla Talvisodan 80-vuotismuistopäivää!

Oksettaa tuo loputon osta osta kulttuuri !! Ei mitään arvoja enää.

6 vastausta artikkeliin “6.12. taitaa olla muuta kuin juhlapäivä, se on kauppapäivä.”

  1. No tuosta vois kiittää Kokoomusta joka nuot kauppapäivät ajoi läpi siinä ei eroteltu mm itsenäisyyspäivää
    Eikä mitään muutakaan pyhä päivää itse en kauppaan mene 6pv 12 kk terv tepivaari

  2. Juu, menee ihan oikeasti maku mennä pönöttömään jonnekin markettiin yms Suomen Itsenäisyyspäivänä, ei mene minun pirtaan. Sama koskee mm Joulua, ei meikän persettä saa hilattua aattona minnekään omasta kodista, silloinkin ”Joulun ihme” raha, määrää kaikenmaailman kauppiaiden tahdin. Yök. Yök. Yök.

  3. Minä aion 6.12. mennä auttamaan kaveria muutossa. Juhlin itsenäisyyttämme joka päivä kunnioittavalla käytöksellä maatamme kohtaan.

  4. Ei missään näy mainintaa, mutta oliskohan Sotkan mainos. Sillehän Kilpaimuvirasto antoi aikanaan huomautuksen asiattomasta mainonnasta, kun oli ympäri vuoden mainos loppuunmyynnistä.

    1. On Sotkan mainos. Siellä työläinen saa tehdä töitään myös omien hautajaistensa aikana, ei ole mikään tekosyy olla poissa tuotantopaikalta vaikka vähän luita kylmää ja kroppa mätänee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *