Entä jos Venäjä hyökkäisi Baltiaan…

Kuvahaun tulos haulle russia attacked baltic

Jos Venäjä hyökkäisi NATO maihin Baltiassa olisi kyseessä kolmas maailmansota, tämä kaikki on mahdollista vaikka me emme länsimaissa sitä haluaisikaan. Venäjän epävarma tilanne johdon vaihtuessa kun Putin siirtyy syrjään on ehkä se ratkaisevin, ehkä Putinin aikana ei tapahdu mitään,,,ehkä tapahtuu…?

”Sota Baltiassa olisi kolmas maailmansota”

– En usko, että Venäjä ja Nato voivat keskenään sopia, että rajataan sota vain Baltian alueelle. Se olisi kolmas maailmansota, se olisi kaikkialla. Rajattu sota olisi aika outo ajatus, Niinistö totesi. (MTV)

7 vastausta artikkeliin “Entä jos Venäjä hyökkäisi Baltiaan…”

  1. EU on heikko ja hajoamassa (mm Brexit, jonka takana on varmasti myös Venäjä…), kun tulee valtatyhijö niin aina on ollut tapana että se valtatyhjiö täytetään….

    EU:n Lissabonin sopimuksella voi pyyhkiä persettä, sillä ei tee mitään, se on olevinaan versio Naton artikla 5. käyttöön otosta, todellisuudessa se on EU:lla vain paperilla.

    Sodassa Suomi jäisi taas yksin kuten 1939.

    1. Venäjä vain puolustaa naapurimaitaan menemällä sinne auttamaan heitä 😉 pakkohan se on uskoa 😉

    2. En muuten usko, että Venäjällä olisi niin huono hallinto, että sieltä lähdettäisiin avoimeen konfliktiin sellaiseen maahan, jolta ei sanottavaa taloudellista hyötyä irtoa. Valtapolitiikka ei hintaan nähden vaikuta uskottavalta, ainakaan silloin, jos maassa on toimiva puolustuskyky, tämä muuten ainakin asiantuntijoidenkin teksteistä päätellen koskee Suomeakin.

      USA:kin joutuu nykyisellään jo rajoittamaan sotimiskustannuksiaan.

  2. Niinistö on sitä mieltä mitä on, mutta kun hän keskustelee Putinin kanssa on sävy vallan muuta.

    Niinistö tietää jotain sellaista mitä me emme todellakaan tiedä…

  3. Mitenkäs minulle on muodostunut sellainen käsitys, että Lissabonin sopimus ei ole osiltaankaan puolustussopimus vaan eräänlainen EU:n perustuslakisopimus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *