Hyvitä hiilijalanjälkesi…rahalla

Ei voi kuin ihmetellä kun radiosta kuuluu jatkuvaan ” hyvitä itämeri jalanjälkesi, anna 10€ ja itämeri pelastuu…”

Tämmöinen on tämä ”hyvitys” systeemi…

Kuvahaun tulos haulle give me your money

”Meistä jokainen jättää Itämereen jalanjäljen, toiset pienemmän ja toiset suuremman.  Yksittäisen ihmisen aiheuttama Itämeri-jalanjälki koostuu  ravinnosta, asumisen ja loma-asumisen jätevesistä, energian kulutuksesta, liikkumisesta sekä muusta kulutuksesta.

Laskurin avulla voit selvittää kulutustottumustesi vaikutukset Itämeren ravinnekuormitukseen. Ravinnekuormitus aiheuttaa Itämeren rehevöitymistä, joka kiihdyttää kasvien ja levien kasvua sekä Itämeren pohjan hapettomuutta. Jokakesäiset sinileväkukinnat ovat yksi näkyvimmistä rehevöitymisen merkeistä.

Oman Itämeri-jalanjäljen kokoon voi vaikuttaa elintapojen muutoksilla. Tehokkaimmin voit vaikuttaa ruokavaliolla: enemmän kasviksia ja kestävästi pyydettyä Itämeren kalaa, vähemmän lihaa sekä maitotuotteita, niin Itämeri kiittää!”

https://johnnurmisensaatio.fi

Minullakin on pyyntö teille…

Voisitteko lahjoittaa minulle 10€ tilille ja hyvitän teidän kirjoilut ja saivartelut itse ukko ylijumalalle, säätiömme kiittää ja maailma pelastuu,,,,

Kyllä tässä ilmastohässäkässä ja muussa paskalaki touhuissa on kyse ainoastaan rahasta, kuinka se saadaan toisen kukkarosta omaan kukkaroon, mikään ei pelastu ja mitään ei tapahdu.

 

2 vastausta artikkeliin “Hyvitä hiilijalanjälkesi…rahalla”

  1. Samalla voitte lahjoittaa 10€ perustamalleni kuunvalloitus reissulle, siellä ei ole vielä hiilijalanjälkiä, mutta Apollo ohjelmat jätti kuuhun kakkapusseja, niiden raivaaminen pitäisi hoitaa suomalaisten verorahoilla ja lahjoituksilla koska ”avaruus pelastuu” 😉

    Miettikää alienia astumassa kakkaan kuussa …

  2. Katsoen mihin turhuuksiin ihmiset rahaa käyttävät niin väittäisin että tämä linkattu optio ei mahdu miljoonan turhimman asian joukkoon.

    Edelle menee vaikkapa persuksen suurennusleikkaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *