Tässä nyt näitä, mutta tämä on pakko laittaa…tässä kumuloituu kaikki

Kuva

” Poliittiset toverimme, olen politikoinut monilla areenoilla, mutta en ole nähnyt vielä vertaistanne politikkoa!” ”SDP kiittää ja lahjoittaa teille Pinokkiamitalin soljin, teissä on Suomen toivo, toivon että saamme Suomeen lisää kaltaisianne moniosaajia! ”

Jotenkin tähän tyyliin, minä alan ottamaan nämä puuhastelijat oikeasti vitsinä, kaikki Husseinit sun muut tyypit, mennään pilke silmäkulmassa, lisää moista teatteria, ei haittaa minua pätkääkään, vatsalihkaset tässä koville menee ihan näiden arvon herrojen omien toimien myötä!

Sori kun oli mones blogi lie, mutta ei pysty olemaan nauramatta tätä uutisoinnin ilosanomaa!

8 vastausta artikkeliin “Tässä nyt näitä, mutta tämä on pakko laittaa…tässä kumuloituu kaikki”

  1. Koska meillä on näitä moniosaajia liian vähän, haluaisin että niitä tuotaisiin se miljoona lisää, kaikkihan nämä on yliopiston käyneitä ja fiksumpia kuin me, nehän hoitaa sitten kaikki työtkin ja kantasuomalainen voi keskittyä lomailuun, ilolla tämä on otettava vastaan.

  2. Jos niitä tuleee paljon lisää, ne täyttää meidän psykiatriset sairaalat.

  3. On outoa ja perin kummallista, että Rinne ei mitenkään kommentoi Husun ja Husseinin sanomisia.Hän on aina itse heti vaatimassa Halla-aholta irtisanoutumista, kun joku lattapääpersu sanoo jotain harkitsematonta.
    Nyt on demarijohto hiljaa, kuin kusi sukassa. Se kertoo meille kansalaisille, että demarit on ylimielisiä ja vähät välittää kansan mielipiteistä.
    Kysymyksessä on tosi suuri asia, kun demarivaltuutettu syyttää kaikkia Perussuomalaisia äänestäneitäkin rasisteiksi. Tämä täytyy viedä EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen.

    Kun demarit eivät irtisanoudu tästä lausunnosta on se osoitus, että demaripuolue on samaa mieltä Husun kanssa.

    1. Kaikki annetaan näille Husseineille anteeksi ja iso paha mörkö on PS, lopulta ne vyöryttää näidenkin kieroilut PS puolueen viaksi, koska rasismi.

  4. Ajatella jos kyseinen tapaus olisi tapahtunut eräässä puolueessa, mikä olisi mediankin ryöppy erästä puoluetta kohtaan kun toiset yrittävät tehdä vastuullista valtakunnanpolitiikkaa.
    Esim.että joka puolueessa on omat sisäiset kisansa mm.yksilötasoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *