Ilmastohysteriaa median tuutista (päivitetty)

Kävin mökillä parina päivänä peräkkäin, sankkoon jäänyt vesi oli riitteessä, siis jäässä pintavesi. Ilma oli n +5 C päivällä ja illalla lähtiessä pois oli eilen – 1 C ja kylmä nosti järvelle usvaa ja koleus tuntui.

Kyllä, näin on…. Ilmasto muuttuu, viime vuonna tähän aikaan oli mökillä lämpimämpää, en ollut ottanut silloin vielä vesipumpusta (bensatoiminen joka on rannalla) pois vettä, nyt piti ottaa ettei jää pääse kehittymään sisälle ja hajoita tiivisteitä yms.

Niin, aamulla kun uutisia luki niin en tiedä olenko samalla planeetalla vai onko aprillipäivä,,, kyllä tuolla ulkona kylmä on, toisin kuin media huutaa…. kuumuudesta!

Itämeri myrskyää, talvi lyhenee Lapissakin, lohi voi kadota… Näin ilmastonmuutos iskee Suomeen jättiraportin mukaan https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006251119.html

Tämän koko jutu takana on iso bisnes. Rahaa. Rahaa. Rahaa…. sitä on nyt tiedossa ja joka tuutista pelotellaan kansa hengiltä, kohta tulemme maksamaan järjettömiä summia milloin omasta ”hiilijalanjäljestä” ”co arvoista” mistä vain keksitään. Todellisuudessa mm Intia lisää kaikkia päästöjään vuodessa enemmän kuin mm Suomi tuottaa päästöjä vuosiin.

On tämä yhtä perseilyä.

Viikonloppuna menen taas mökille hiekkarannalle sunny beachille palmujen alle helikopterilla ja aiheutan lisää päästöjä siinä helteessä!!!

6 vastausta artikkeliin “Ilmastohysteriaa median tuutista (päivitetty)”

  1. Jotenkin tuo taulu mikä on kuvassa kertoo kaiken…

    ” Huuto (norj. Skrik, alun perin Epätoivo, 1893–1910) on norjalaisen ekspressionistisen taidemaalarin Edvard Munchin kuuluisa maalaus. Sitä pidetään Munchin merkittävimpänä teoksena ja yhtenä Norjan tärkeimmistä kulttuuriaarteista. Maalaus symboloi eksistentiaalista ahdistusta. Taustalla on Oslon kaupunki, verenpunainen taivas ja kävelytie, jolla hahmo seisoo. Hahmon on tulkittu joko peittävän korvansa kuulemiltaan huudoilta tai huutavan itselleen ”(wiki maailman ihmetieto)

    1. Niin, huvittaakin tilasto jossa muut rakentelee lisää näitä laitoksia ja meillä aletaan jahtaamaan väestöä joilla on talossaan öljylämmitys, kuin noitavainoissa aikoinaan….

  2. Ihmiskunnan energian tarve sen kuin kasvaa. Varsin suosittu ratkaisija näyttäisi olevan hiilivoimala.
    *
    Aina lähteitä voi epäillä, mutta löytyykö jostain lähde jonka sisältö poikkeaisi blogin avauksen tekstistä? (siis oleellisesti)

    ***
    https://saltbushclub.com/2019/01/21/1600-new-coal-power-plants-worldwide/
    January 21, 2019

    Forget Paris: 1,600 New Coal-fired Power Plants are Planned or Under Construction in 62 Countries

    Here’s a small sample of how many coal plants there are in the world today.

    • The EU has 468 plants building 27 more for a total of 495
    • Turkey has 56 plants building 93 more total 149
    • South Africa has 79 building 24 more total 103
    • India has 589 building 446 more total 1036
    • Philippines has 19 building 60 more total 79
    • South Korea has 58 building 26 more total 84
    • Japan has 90 building 45 more total 135
    • AND CHINA has 2363 building 1171 total 3534

    Here come our AUSTRALIAN politicians that are going to shut down our 6 remaining plants and save the planet!!

    Source and read more: https://wattsupwiththat.com/2017/07/03/forget-paris-1600-new-coal-power-plants-built-around-the-world/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *