Kepulit valitsee uuden puheenjohtajan tänään

Kuvan mahdollinen sisältö: 4 henkilöä, hymyileviä ihmisiä

Käykö Keskustalle niinkuin on käynyt Ruotsissa eli tippuu kannatus alle 10%…

Taitaa olla että niin käy, ylhäällä käppyrää ja aikajanaa mitä on milloinkin tapahtunut  2000-luvun alusta tähän päivään, suunta näyttää pyllymäeltä jossa on vielä hyppyri josta lentää vielä syvemmälle….

Katri Kulmuni varoittaa Ruotsin keskustan kohtalosta: ”Edessämme voi olla lopullinen kuihtuminen”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/289645-katri-kulmuni-varoittaa-ruotsin-keskustan-kohtalosta-edessamme-voi-olla-lopullinen

12 vastausta artikkeliin “Kepulit valitsee uuden puheenjohtajan tänään”

  1. Hyvin syöneet manttaalipösöt siellä veisaavat nälkämaan laulua tippa silmässä.

  2. Sen verran PS repeämisen jälkeinen aika oli kyllä aikamoinen 💧 vesileili jotta hallitus pysyi koossa. Mennyt mikä mennyt mutta repeämistä ei kuitenkaan laiteta Sipilän niskaan.
    Se ”jälkihoito” oli kyllä yhtä sikailua, vähän kuin tietotekniikka että kaikki on mahdollista jos se mahdollistetaan poikkeuksellisesti.

  3. Sipilän puhe oli itsekehuista länkytystä, sen minkä radiosta mökillä kuuntelin. Äänikin kaikui kuin äijä olisi ollut saarnastuolissa kirkossa. Se siitä kepuli johtajasta, heippa ja moi, älä tule takaisin, pysy autotallissasi ja tee niitä himmeleitä. Aamen.

    1. Kepuleiden alamäki on väistämätön. Samoin kuin PS puolueen nousu Suomen hallitsevaksi puolueeksi.

  4. Loistava valinta kepuleilta.
    Poliittinen broileri, joka ei ole päivääkään tehnyt normaalia työtä, venäjämielinen ja suunnilleen ammattitaidoton ministerinä, vetää nyt kepulien mutavankkureita – toivottavasti todi syvälle.
    Karjalainen puolestaan osoitti ”kypsyytensä” loistavasti tapansa mukaan.

    1. Kurjalaisen ala-arvoinen kommentti sai taas lähteä. Ei jaksa kun tämä tapio/karjalainen lähes vihaa Pirkanblogit sivustoa, tämän agenda on tuhota koko sivu siksi poistan kaikki mitä se oksentaa.

      PS puolue kasvaa kuin sienet sateella, se on väistämätöntä että siitä tulee Suomen suurin puolue vaikka kuinka kirpputorimyyjä kurjalainen täällä uhoaa.

  5. Ei voi muuta kuin onnitella Katria ruusupuskan kera. Kyllä se nyt alkoikin Keskustapuolueella nousun aika, tämä se oli kahdesta vaihtoehdosta paras.

  6. https://areena.yle.fi/1-4575972

    Ei ole Kulmunikaan tämän haistattelun valossa mikään ”ruudinkeksijä” venäjäntaitoiseksi entiseksi Venäjä-seuran puheenjohtajaksi: luulee tai on luulevinaan Moskovan Navalnyin(Nizni Novgorodista)-Sobolin-Mo- hovin pölhö”oppositiota” ”KANSALAISYHTEISKUNNAKSI” – vaikka se luoja Dmitri Hodorkovskikin on jo vetänyt siltä tukensa ja rahoituksensa ja näin sanoutunut sen rikoksista ja hölmöyksistä irti!

    Moskovassa on oikea ja voimakas joskin hajanainen oppositio, joka eteni vaaleissa kautta linjan, kommunistien, vihreiden, Jabloko-liberaa- lien ja zhrivoskilaisten muodossa. Oppositioryhmät ovat suhtautuneet Sobolin valeoppositioon vieläkin kielteiseemin kuin lähellä Yhtenäistä Venäjää olevat ryhmät,jotka säilyttivät nipin napin enem-mistönsä. Provokaatio onkin suunnattu yhtä paljon oikeaa oppositiota kuin johtavaa ryhmää vastaan.

    Hyvä muuten tietää, että puolueetkaan (kuten ammatiliitotkaan!) EIVÄT KELPAA KEPULLE KANSALAISYHTEISKUNNAKSI – vaan sellaiseksi käyvät vain Bellinbcat-YLE ja MTK…

    Herra Hakkarainekaan ei olisi pölhöillyt tuolla tavalla ainakaan tuossa tärkeässä asiassa…

    Kulmuni on nyt YLEn koirakoulussa. Toivon ”reputusta”…

    ***

    https://russian.rt.com/russia/news/638781-simonyan-gospitaizaciya-eho-sobol

    RT:n toimittaja Margarita Simonjan joutui sairaalahoitoon Moskovan kaupunginvaltuustoehdokkaan, ”ihmioikeusjuristi” Ljubov Sobolin päällekarkauksen seurauksena.

    Маргарита Симоньян госпитализирована после инцидента с Любовью Соболь

    6 июня 2019, 23:14

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *