Lastensuojelusta…

Osui erikoinen ”kaava” vastaan.  Ja jos edelleen voidaan väittää että kohtelu on tasapuolista niin joko luetun  ymmärtäminen tai asian väärin ymmärtäminen aiheuttaa epäselvyyttä….

”Vanhemmat juoppoja =>lapset otetaan huostaan. Vanhemmat narkkareita => lapset otetaan huostaan. Vanhemmat jihadisteja =>ei lapsia saa erottaa vanhemmistaan, se olisi epäinhimillistä.”uudet hoitavat aikuiset eivät tue lasta samalla tavalla kuin oma äiti” psykologiliitto puolustaa.”

Ja näin sanoo laki:

” Huostaanotolle on oltava lain mukaiset edellytykset lastensuojelulain 40 §:n mukaisesti. Huostaanoton valmistelussa on arvioitava muun muassa lapsen kasvuolosuhteita, lapsen etua, lapsen elämäntavan vahingollisuutta sekä mahdollisuutta avohuollon tukitoimiin.”
Lastensuojelulaki 40 § (Finlex)
Huostaanottotarpeen arviointi

5 vastausta artikkeliin “Lastensuojelusta…”

  1. Psykologisakki on samaa ”suvaitsevaista” laumaa kuin muutkin isismuijia Suomeen haluavat.
    Todella häikäisevä tekopyhyys loistaa näissä lausunnoissa.

  2. Näin myös uutisen ja mieleni nousu samoja ajatuksia kuin blogin avaajalle.

    Nämä n.s. äidit ovat tukeneet sunnimuslimeista koostuvaa ISIS- terroristijärjestöä. Järjestä on syystemaattisesti murhannut shiiamuslimeita ja kristittyjä. Psykologiliiton mukaan näiden vihaa täynnä olevien naisten pitäisi salia jatkaa lastensa kasvattamista.

    ***
    https://yle.fi/uutiset/3-11119647
    16.12.2019

    Psykologiliitto: Al-Holin lapsia ja äitejä ei pidä erottaa toisistaan
    Liitto painottaa, että aina, ennen kuin päätöksiä huostaanotoista tehdään, on lapsen tilanne selvittävä perin pohjin.

    Suomen Psykologiliitto toteaa, että lapsen erottaminen vanhemmistaan ilman vakavia perusteita on vahingollista ja lyhytnäköistä. Liitto ei kannata tämän vuoksi al-Holin leirillä olevien lasten ja äitien erottamista.

  3. Olemme tilanteessa jossa jopa terroristilla on suuremmat oikeudet eikä velvollisuuksia lainkaan. Voidaan todeta että jos haluaa tehdä mitä vaan ja sinut tullaan pelastamaan yksityiskoneella mörön p/cstä kannattaa liittyä johonkin äärijärjestöön, terroristi saa aina armahduksen Suomessa.

  4. Tavallaan ymmärrän dilemman. Suomen lainsäädäntöä ei ole tehty tällaiseen paikkaan.

    Siksi olemme siinä tilassa että emme voi tehdä päätöksiä ennen kuin lapset ja äidit ovat Suomessa, emmekä voi tehdä äideistä päätöksiä koska terrorismilait ovat niin jäljessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *