Neuvostoliitto ”vapautti” Viron, Latvian ja Liettuan 1944 sosialisteista

Kun Neuvostoliiton joukot vuonna 1944 vyöryi Baltian yli he vapautti samalla Viron, Latvian ja Liettuan sosialistien eli Natsien vallan alta. Tilalle tuli balttien kaipaama kommunisminen hallinto. Tämä oli varmaan mieluisampaa kuin olla sosialisti.

Tälläistä paskaa Venäjä rummuttaa nyt ja juhlii näitä ”vapautusjuhliaan”, toisaalta koska Suomen pelasti sosialistit (eli natsit) voinemme todeta vasemmiston pelastaneen Suomen torjunta taisteluissa, missäs oikeisto sitten oli silloin…?

https://www.verkkouutiset.fi/venaja-vaaristelee-historiaa-raikeasti/

 

5 vastausta artikkeliin “Neuvostoliitto ”vapautti” Viron, Latvian ja Liettuan 1944 sosialisteista”

  1. Sulla taitaa olla aika pakonomaisia ajatuksia tähän oikeisto vasemmisto jakoon. On ihan turhaa jauhaa paskaa siitä oliko natsit sosialisteja vai ei, mutta Ei ne ainakaan mitään INTERNATIONALISTEJA OLLEET vaan nationalisteja. Ne oli autoritäärisen valtion kannattajia. Yhtä hirveätä porukkaa kun Neuvostoliiton rikolliset. Suomen pelasti Suomen urhea kansa läpi poliittisen spektrin, pl. vähennistökommunistit. Sotalaitoksen perineet ovat taas ilma muuta jääkäriliikkeessä ja oikeistolaisessa nationslismissa. Tämän tiedän, vaikken olekaan itse itseäni ylentänyt ”historioitsija”. Tutkintoja muuten saa vaikka sitten siitä sotahistoriasta jos vaan viitsii opiskella. Menkää leikkimään pyssyllä pikkupojat.

  2. Ja samalla ottavat taas keskieuroopan valtansa alle ei käy terv tepivaari

  3. Kunhan saadaan Kansankomissaariksi Katainen (KOK) voimme perustella sovhooseja ja leirejä uppiniskaisille kansalaisille…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *