Nokialta uusi military tasoinen älypuhelin!

 

Menee mökkipuhelin vaihtoon kun lokakuun alussa tulee NOKIA 800 tough, iskun-ja vedenkestävä military tasoinen puhelin kovaan käyttöön. Nythän minulla on ollut NOKIA 8110 4G mökkipuhelimena, huikea 25 päivän akunkesto valmiustilassa. Ja NOKIA 800 tough pistää siitäkin paremmaksi, hyvä Suomi!!!

Tässä pikkuisen ominaisuuksia ja hinta on huokea! Ja tietenkin koko artikkeli ja linkki youtuben videoon.

”Vedenkestävyydeltään Nokia 800 Tough on IP68-luokiteltu eli se kestää upotuksen 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi ja on myös pölynkestävä.

Muuten kestävyys on testattu Yhdysvaltojen armeijan MIL-STD-810G-standardin mukaisesti. Nokia 800 Tough täyttää standardin vaatimukset esimerkiksi iskun-, paineen-, lämpötilan-, sateen-, kosteuden- ja hiekankestävyyden osalta. Pudotuskestävyys standardissa testataan pudottamalla laite 1,8 metrin korkeudelta betonipinnalle.”

”Kaikkien aikojen kestävin Nokia-puhelin” – uusi Nokia 800 Tough tarjoaa myös pisimmän akunkeston

https://www.nokia.com/phones/fi_fi/nokia-800-tough

5 vastausta artikkeliin “Nokialta uusi military tasoinen älypuhelin!”

  1. Nokia on ottanut hyvän suunnan, kestäviä ja käyttökelpoisia pitkäikäisiä puhelimia tarvitaan tässä kerskakulutusmaailmassa.

    Myös puhelimen valmiusaika on pisin maailmassa:

    ”Valmiusaika yltää 43,7 vuorokauteen yhdellä SIM-kortilla ja 36,2 päivään kahdella SIM-kortilla.”

  2. Puhelimet valmistuttaa HMD Global, perustettu Helsingissä, tuotanto muualla ja omistus muualla. Eihän puolustusvoimien maastopukujakaan tehdä Suomessa ja hyvin kelpaa.

    Elämme globaalissa maailmassa. Emme sillipurkissa.
    HMD Global tekee edelleen hyviä NOKIA puhelimia.

  3. HMD perustettiin nähtävästi ja ainoastaan lisenssiointiyritykseksi ja pääsi käsiksi Nokia brändiin. Lähinnä markkinoi näitä halpis- ja keskiluokan puhelimia Suomessa. Peruspuhelimiksikin mainitaan.

    1. Sehän on hyvä juttu jotta näin on, saamme NOKIA merkkisiä tuotteita vielä monta vuotta HMD Globalilta, sopimus oli muistaakseni 10 vuotta joka antaa heidän valmistaa tuotteita NOKIA:n nimellä. Toivon että sen jälkeen verkkoyhtiö NOKIA jatkaisi valmistusta ja tuotekehittelyä.

      Tuo NOKIA 800 tough tulee uudeksi mökkipuhelimekseni, käytän sitä ainoastaan puheluihin ja arvostan laitteen kestävyys ominaisuuksia, talvella pitää testata pakkaskestävyys mikä on hyvä jo tässä 8110 4G mallissa, ei hyydy ei.

  4. HDM Global yrityksen ideana on tuoda markkinoille edullinen, veden, iskun ja pölyn kestävä puhelin, ei mikään isonäyttöinen multimedialaite. Siis puhumiseen ja kovaan toimintaan, itse tulen kytkemään tästä puhelimesta netin pois ja käytän pelkkään puhumiseen ja viestittelyyn.

    Toisena puhelimena on pirun kallis älytoosa ja vielä tablet laite, joskus on hyvä olla ihan normaali ”kännykkä” näiden kaverina. Siksi on hyvä että vielä näitäkin perustoosia tehdään ja niitä saa edullisesti, kuten HDM tekee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *