Nyt on tulossa jo ilmastohätätila!!!

 

11 000 tutkijaa ja ILMASTOHÄTÄTILA! Voinko nyt maksaa vaikka 1000€ kuukaudessa että selvitään jotenkuten kun hätää pukkaa joka suunnasta.

Söikö nämä 11 000 tutkijaa tutkimuksen aikana niin paljon lihaa että hätää pukkaa vai mistä tämä HÄTÄ?

Tulee jo niin korvista tämä ilmastohysteria ettei voi kuin nauraa. Aamulla oli taas – 12 C pakkasta, ei palmuja ja kameleita näkynyt.

Paskakärpenkin olisi jäätynyt hengiltä lentäessään…

11 000 tutkijaa varoittaa: Maapalloa uhkaa ilmastohätätila – ”Paljon ennakoitua vakavampi” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006298451.html

13 Replies to “Nyt on tulossa jo ilmastohätätila!!!”

 1. Vähän kun pintaa raapaisee niin 11000 tutkijan joukosta löytyy:

  ”kannanoton allekirjoittajat eivät suinkaan ole ilmastotieteilijöitä. Mukana on esimerkiksi historioitsijoita, antropologeja, sosiaali- ja yhteiskuntatieteiden edustajia ja jopa viestintätieteilijöitä tai viestintäosastoilla työskenteleviä.”

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006298076.html

  1. Kuitenkin on huomattava, että panikoijien keskuudessa on vähemmän luonnontieteellisen koulutuksen saaneita kuin realistisesti asiaan suhtautuvien joukossa.

 2. Eikö tässä voisi ensialkuun nostaa vaikka polttoaineen veroa 20% että jotenkin selvitään. Saataisiinko jokin lisävero että nyt varmasti saadaan maksettua hiilijalanjälkiä 🤣🤣🤣

 3. Ilmeisesti täytyy vähentää Lähikaupassa käyntiä. Jalkaisin.

  10 euroa voin laittaa ilmasto rahastoon!

  Pakkasta että kuiva keli, jääriitettäkin. 🌴 Palmuja enkä aavikkorottia ole nähnyt ”😉 kangastuksiako”?

 4. Minä luotan niihin asiantuntijoihin jotka puhuvat ja perustelevat, sen sijaan että huutavat ja heiluttelevat käsiään.

  Toisin sanoen, maailman ilmatieteen järjestön puheenjohtaja Petteri Taalas esimerkiksi. Hän tuntee ilmastonmuutoksen. Hän tietää sen uhan. Mutta hän myös tietää että raivoamalla ei korjata mitään. Ja hän toisti sen taas äskettäin.

  Järjellä tämä voitetaan.

  1. Mutta kun nyt on taas syytä nostaa kaikenmaailman maksuja… koska ilmastopaniikki.. 🤣🤣🤣

 5. Jos ilmastomuutoksen torjumiseen tarvittaisiin ihmisten toimitapojen muutoksia, niin niitä on turha toivoa.
  .
  Tässä yksi esimerkki tavoista kiinni pitämisestä: MEP’t eivät millään pysty lopettamaan hyödytöntä matkusteluaan Strasbourgiin, Ranskaan. Brysselin poppoo ei siis kykene järkiperäistämään edes omaa toimintaansa.

  ***
  Parlamentin kotipaikka on Strasbourgissa, Ranskassa, jossa se pitää nelipäiväisen..
  *
  http://www.europarl.europa.eu/finland/fi/parlamentti/jasenet.html

  Parlamentin työskentely

  Parlamentin jäsenet työskentelevät suuren osan ajastaan Brysselissä, Belgiassa, missä kokoontuvat parlamentin valiokunnat ja poliittiset ryhmät. Parlamentin kotipaikka on Strasbourgissa, Ranskassa, jossa se pitää nelipäiväisen täysistunnon 12 kertaa vuodessa. Brysselissä pidetään vuosittain muutamia ylimääräisiä kaksipäiväisiä täysistuntoja eli ns. mini-istuntoja. Parlamentin pääsihteeristö toimii Luxemburgissa.

  1. Ei tuo parin sadan miljoonan turha sirkus meppejä häiritse, kun Eu maksaa hotellist ja muut kulut
   Samalla on niin kivaa käydä hieman ostoksilla paikallisissa putiikeissa…

 6. Tuossa ”hätätilassa” kiinnitti huomiota teesi jonka mukaan maapallon metsät häviävät kiihtyvää vauhtia hakkuiden takia. Kuitenkin NASA julkaisi juuri hiljattain kuvan siitä miten maapallon viherpinta-ala oli 2000-luvun alusta lähtien kasvanut yli koko Amazonin sademetsän pinta-alan verran. Ja syynä mm. Kiinan metsän istutukset. Toki kaikki vihreä ei ole metsää, esimerkiksi Intiassa kasvanut vihreä oli syntynyt paremman viljelyn tuloksena.

  Myöskään laiduntamista ei pidä nähdä pelkästään huonona asiana, ainakin Suomessa se sitoo hiiltä ja ylläpitää luonnon monimuotoisuutta. Jos laiduntaminen katoaisi niin aika moni laji menettäisi elinympäristönsä.

  Mutta ehkä joku teini tai lapsi saadaan taas hysteeriseksi. Ehkä koululakkoilu saadaan jokapäiväiseksi. Valitettavasti sillä ei ole suuressa mitassa muuta merkitystä mutta saadaan paljon ahdistusta aikaan.

 7. Tutkimuksen alkuperäinen allekirjoitaneiden lista on taidettu poistaa näkyviltä? Syytä en siihen tiedä, mutta olisiko kenties sillä jotain tekemistä asia kanssa, että allekirjoittajien joukossa on mm. Professor Mouse Mickey, joka edustaa namibialaista Mickey Mouse institute for the blind organisaatiota.

  😉 😉 😉

  1. Jatkan vielä edelliseen toteamalla, että joukossa on runsas tuhat opiskelijaa ja kaikenmaailman avustajia sieltä sun täältä.

   Mitä enemmän asiaa kaivetaan sen hassummalta näyttää se miten itseään vakavasti otettavana mediana pitävät mediatalot julkaisevat tällaista tutkijoiden artikkelina.

   Tulee mieleen kun esim. YLE suurin otsikoin julkaisi uutista brexit-vastustajien adressista Briteissä, jossa mukana oli mm. Mr.Paskahousu Myllypurosta jne.

 8. Ilmeisesti nyt on ollut ympäri maailman pilvin pimein liikkeellä nimiä kerääviä feissareita. Määrä on ollut laatua tärkeämpi.

Kommentoi