Trumpin turvallisuusneuvonantaja painoi kytkintä.

Trump kertoo erottaneensa Boltonin, Bolton kertoo lähteneensä itse. Kyllä käy pyöröovi valkoisessa talossa.  Kuka tuon mielipuolen kanssa pärjää….

Pian kaikki tärkeimmät  politikot ja fiksuimmat henkilöt on poistuneet valkoisesta talosta…. sitten sinne voidaan siirtää Trumpin kavereita… tai sanoisinko tovereita…?

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/56e6f6a1-e5f6-4978-8994-e356dbcc3780

”Bolton oli jo kolmas kansallinen turvallisuusneuvonantaja Trumpin presidenttikaudella. Bolton on ollut kovan linjan ”haukka”, jonka mielestä esimerkiksi Iraniin ja Pohjois-Koreaan ei voi luottaa.”

Jaa käyttäen:


7 Replies to “Trumpin turvallisuusneuvonantaja painoi kytkintä.”

  1. ”Bolton” ja ”fiksu” eivät mahdu minulla samaan lauseeseen. Sotahullu tapaus hän oli, ei maailmassa maata ollutkaan jota vastaan hän ei halunnut käydä sotaa.

    Ehkä Trump ihan oikeasti haluaisi vihdoin tehdä diilejä? Mene ja tiedä…

    1. Ehkä Bolton oli sotahullu, mutta ei se kalpene Trumplon rinnalla…. Veikkaan ettei kukaan jaksa Trumpia.

    1. Ensin lähti Kenraali Mattis, nyt Bolton. Nämä ei huseeraa diktaattoreiden kanssa kuten Trump tekee. Olisiko mm Reagan pitänyt kommunistisen maan diktaattoria parhaana yshtävään….jotain on pielessä Trumpin suhteen…

  2. 35 Trumpin lähipiiriläisistä on jo jättänyt Trumpin. Pelko siitä että Trump ajaa Yhdysvallat taloustaantumaan on suuri. Ranska lähestyy Venäjää samaan aikaan Yhdysvallat diilaa muiden diktaattorimaiden kuten Kiinan ja P-Korean kanssa. Ollaanko tässä tekemässä jotain peruuttamatonta…

Kommentoi