Kaikilla mahdollisilla keinoilla ja mahdottomillakin

Kaikkia keinoja nykyään yritetään käyttää, allaolevan löysin aamulla postilaatikostani. Tämän mukaan pitäisi postilaatikkoni lopettaa toimintansa. Tällaista en olekaan ennen nähnyt, en ainakaan heti muista. Tuon allaolevan linkin toimivuuden poistin, ettei se vahingossa lähde ketään huijaamaan.

Minulla on tässä koneessa käytossä Outlook 365 sähköposti, jota vielä F- secure seuloo. Siis tänne eivät vieraat pääse hääräämään.

————————————————————————————

”Tämän tarkoituksena on ilmoittaa kaikille arvostetuille asiakkaillemme, että päivitämme parhaillaan hallintatietokannan keskusta ja laajennamme kiintiörajaa sähköpostiviestien vastaanottamiseen ja lähettämiseen.

Sinun on päivitettävä ja laajennettava kiintiörajan postilaatikkoasi, ennen kuin voit jatkaa postilaatikkosi käyttöä. Nämä tiedot edellyttävät, että tilisi tarkistetaan ja päivitetään, jotta vältytään suljetulta.

Vahvista postilaatikko napsauttamalla linkkiä.

https://sahkopostin-paivitys-ja-yllapito.webnode.com/

 

Tilisi pysyy aktiivisena sen jälkeen, kun olet vahvistanut huomioon seurantakeskukseen.

Kiitos

Hallintoryhmä”

6 vastausta artikkeliin “Kaikilla mahdollisilla keinoilla ja mahdottomillakin”

  1. Kaikkea ne yrittävätkin, mutta eivät edelleenkään näytä osaavan suomen kieltä oikein…

  2. En minä pidä suurena ihmeenä, jos joku tietokoneen peruskäyttäjä säikähtäisi mokomaa. Pistää joko tietokoneen kiinni, tai lähtee hyvässä uskossa päivittämään sähköpostiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *