Bilderbergin puoskaritiedejournalismiterrorismin ex-maailmanjohtaja ”Apumatti” Apunen Tampereen ”yliopiston” ”työelämänprofessoriksi”…

TAMPEREEN PUOSKARIYLIOPISTOSSA EN VÄITTELE AINAKAAN NIIN KAUAN KUIN HAISTAPASKNTIEDE-APUMATTI SIELLÄ LEIKKII ”PROFESSORIA”, VAIKKA MULLA ON KAKSI MAAILMANLUOKAN VÄITÖSKIRJAA PERSETASKUSSANI!!!

ME OIKEAT TIETEILIJÄT EMME TEE YHTEISTYÖTÄ HAISTAPASKANTIETEILI- JÖIDEN KANSSA (MITÄ SAMASSA YLIOPISTOSSA ESIINTYMINENKIN OLISI) – EIVÄTKÄ HAISTAPASKANTIETELIJÄT TEE ”YHTEISTYÖTÄ” OIKEIDEN TIETELIJÖIDEN KANSSA, JOTKA OVAT HEILLE AINA VÄLITÖN ”AMMATILLINEN” KUOLEMANVAARA MILTÄ ALALTA TAHANSA!

APUMATIN AINOA JA PÄÄTEHTÄVÄ ON AINA OLLUT TUUTATA HAISTAPASKANTIEDETTÄ!

HAISTAPASKANTIEDE WITTUUN YLIOPISTOISTA!!!

HAISTAPASKAN”YLIOPITOT” WITTUUN TIETEESTÄ!!!

https://www.iltalehti.fi/tyoelama/a/5243294f-e7ef-494a-a481-7783e77211e5

Ruikutus seis

Tänään klo 9:00

Emmi Oksanen

emmi.oksanen@iltalehti.fi

Suomalaisissa työpaikoissa on kaksi heikkoutta: huonot tavoitteet ja kehityskeskus- telut, jotka ovat pettymys niin työntekijälle kuin pomol- lekin. Näin väittää Tampe- reen yliopiston työelämäprofessoriksi nimitetty Matti Apunen. Hän aloittaa osa-aikaisessa tehtävässä syyskuun alussa. Apunen on työskennellyt aiemmin kahdeksan vuotta EVAn johtajana ja kymmen vuotta Aamulehden vastaavana päätoimittajana.

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2019/08/haistapaskantieteen-pohjanoteeraus-tiedetta-romuttanut-bilderberg-holynpolyntoimittaja-ketku-joa-ei-ole-ikina-tehnyt-tyota-hamalaisessa-mieless

***

Mielisairas ja pohjattomasyti yleisöjä halveksiva Tampereen ”yliopisto”sekopää VÄITTI KIINALAISTEN VALEHTEVAN KORONAVIRUKNEN UHREISTA OIKEIN MATEMATIIKKAA NOJAUTUEN (jota hän väitti, että muka  ”kiinalaiset eivät sitä osaa”.

https://areena.yle.fi/1-50459574

– vaikka omat matematiikantiedot ja se taju (jota hän myös peräänkuulutti) ovat seuraavanlaisissa kantimissa:

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/01/suomalaiset-fasistit-ovat-kauan-ja-hartaasti-valmistautuneet-ukrainan-kriisiin


Lainaus käyttäjältä: RK – 02.11.05. klo 15:03:23

” Yleensä miten kuten nahoissan pysyvä Aamulehtikin taas eilen kertoi Ukrainan nuoren naispuolisen paikallistoimittajan kynällä ”Ukrainan järjestetyn kuivuuden ja nälänhädän 10 mlj:sta uhrista 1932 – 33”, joista kuulemma kahviloissakin siellä taas keskustellaan… Ei mene sitten hyvin sielläkään. Kahdella tuli taas kerrottua ”Mustan kirjankin” valmiiksi yli kaikkien äyräiden paisutellut, mahdottomat ”tiedot”.

”Kommunismin musta kirja” (Stephane Courtois) kirjoittaa ”Ukrainan järjestetystä nälänhä-dästä” sivulla 27 seuraavaa:

” ”Kulakkien hävittäminen” oli ”kasakoiden hävittämisen” toisinto suuremmissa puitteissa. Operaation alkajaisiksi Stalin esitti virallisen käskyn ”kulakkien hävittä- misestä luokkana”, mitä hallituksen propaganda sitten toitotti. Maatalouden kollektivisointia vastustaneet kulakit ammuttiin, muut joutuivat karkotukseen vaimoineen, lapsineen ja vanhuksineen. Kaikkia ei siis todellakaan suoranaisesti tapettu, mutta heillä ei ollut suuriakaan selviytymisen mahdollisuuksia pakkotöissä, joita heidät siirrettiin tekemään Siperian tai Euroopan pohjoislaidan ikiroudan maille.Sadattuhannet menehtyivät siellä, mutta täsmällistä määrää ei tiedetä. Ukrainassa 1932 – 33 koettu suuri nälänhätä, joka liittyi maalaisväestön yrityksiin vastustaa kollektivisointia, vaati muutamassa kuukaudessa kuuden miljoonan ihmisen hengen. ”

Siis ”järjestetty nälänhätä” vaati muka kuuden miljoonan ihmisen hengen, sanotaan vaikka kolmessa ja puolessa kuukaudessa eli sadassa päivässä.

Ja Ukrainan fasistit ja Aamulehti ovat sen nyt korottaneet täyteen kymmeneen miljoonaan.

(Sanottakoon vielä, että sekä ´kasakat´ että myös ´kulakit´ olivat Tsaarin Venä- jällä juridisesti ja hallinnollisesti määriteltyjä tietyn roolin omaavia väestöryhmiä, oli jopa sekin määritelty, ketkä olivat ”alempana” tai ”korkeammalla” väestöryhmien hierarkiassa: kasakat olivat ei-aatelisia ammattisotilaita, jotka viljelivät valtion maata, yleensä 30 hehtaarin palstaa perheensä voimin,ja olivat sitä vastaan kruunulle asevelvollisia ratsuväessä 36-vuotiaiksi. Heillä oli pitkälle menevä itsehallinto, itse asiassa ns. atamaanit olivat sotajoukon keskuudestaan vaaleilla valitsemia johtajia, mutta he eivät johtaneet sodassa, vaan siviilissä. Kulakit olivat maatalouskapitalisteja, joille mm. valtion elintarvikehankinnat oli keskitetty. He olivat siis käytännössä tsaarin virkamiesten valitsemia. Viljelijöitä heidän ei ehdottoman välttämättä tarvinnut olla lainkaan vaan myös esimerkiksi kauppiaita, mylläreitä,sahureita jne. Alun perin termi oli tarkoittanut maanvuokraajaa, joka vuokraa kruunun maata lääninherralta ja viljelee sitä palkatulla työvoimalla. Sitäkin aikaisemmin se oli tarkoittanut maalaistuotteiden kiertävää markkinamiestä.

Noiden ryhmien ”hävittäminen luokkana” tarkoitti heidän erikois-asemansa peruuttamista, niin Tsaarin virkakoneiston kuin marxilaisessakin kielenkäytössä, vähän eri mielessä tosin.)

… Mutta palataan tuohon Aamulehden ”tietoon” muka ”kymmenen miljoonan uk- rainalaisen tappamisesta talvella 1932 – 33”, ja verrataan sitä joihinkin muihin sotilaallisiin operaatioihin.

… Kuitenkin, jos se ”Stalinin organisaatio”,joka ”järjestetyn nälänhädän” toteutti, lahtasi sadan päivän aikana ”kymmenen miljoonaa ukrainalaista”, kuten arvovaltainen Aamulehti kertoo, niin

sen organisaation täytyi ”suorittaa” täydet TUHAT ”Žalgirisin taistelua” PUTKEEN saadakseen tuon Aamulehden tietämän raatomäärän aikaiseksi!

Kun iltayöstä jossakin ”Zhalia Gira/Grünwald/Zelenolesskissa” alkoi olla valmista, niin ei muuta kuin aamusta heti uusi rumba pystyyn seuraavassa ”Egliu Kalnis/ Tanneberg /Jolkino-(Selo)ssa”, arjet ja pyhät, joulut ja loppiaiset…

Siinä kai meni sitten sotahistoria uusiksi tehokkaan tappamisen osalta että pät- kähti! (Enkä viitsi edes mainita, että ”nälkään näännyttäminen” ja varsinkin maaseudun näännyttäminen kaupungista käsin on helvetin paljon työvaltaisempaa kuin nappien jakaminen otsaan ja keihäänpistojen rintaan, joita Zhalgirisin taistelussa jaettiin.)

(Älkääkä helvetissä syyttäkö ainakaan MINUA siitä, mitä AAMULEHTI ja ”Musta kirja” kirjoittavat!!!!)

Väestötiedoista vaan ei sellaiselle tukea löydy, sieltä löytyy tuollaisten ”tietojen” ”kumousta”.
Jos tamperelaisen Aamulehden juttuihin on mitään uskomista (noh,ok, sehän nyt tiedetään, mutta antaa olla tällä kertaa…),ja jos sotapropagandistiset PUHEET mitään painavat, niin kyllä Jushtshenkon Ukraina hakkaa kaikki tähänastiset puhdasta fantasiakamaa myöten naapurivastaisessa aggressiivisuudessa: erityinen ”Aamulehden-KGB” muka pisti noin kolmessa viikossa ”10 miljoonaa ukrainalaista talonpoikaa” päätä lyhyemmiksi!

(En käytä siis nimeä ”Tymoshenkon-KGB”, koska IHAN VARMA en Aamulehden ”uutisesta” voi olla…)

Eli yhden keskikokoisen maailmansodan kaikkien tappioiden verran!

 

Tämä olisi ollut 80 Hiroshiman atomipommin verran.

Mutta 80 Hiroshiman atomipommilla ”Aamulehden KGB”:n mestarintyötä EI olisi voinut suorittaa, sillä ei olisi ollut 80 sen kokoista kaupunkia, joihin olisi kannattanut mosauttaa, ja sitä paitsi ”Aamulehden KGB:n” uhrithan olivat MAALAISIA!

Osama bin Laden varmaan vaihtaisi lennosta taivaspaikkansa (ja kaikki 70 rusinaa) tietoon siitä,miten tehokas ja halpa ”Aamulehden KGB” muodostetaan, ja miten se toimii. Matti Apunen tuskin kuitenkaan diiliä tekee, jos tietääkään… mahtaisi siitä tiedosta CIAkin yhden miljardin maksaa…  ”

Atomipommeja ”Aamulehden KGB” ei voinut käyttää: niitä ei ensinnäkään ollut (huom! TIETTÄVÄSTI…!) eikä niillä nyöskään oli tullut ”valmista” ainakaan maaseudulla vaikka olisi ollutkin (ainakaan VAIN Hiroshima-tyyppisillä…)!

Annetaan edelleen ”Aamulehden KGB”:lle kolmen viikon sijasta KOLME KUU- KAUTTA suoriutua maaimanhistorian mittavimmasta likvidaatiourakastaan.

Esitän lukijoille pohdittaavaksi seuraavan kysymyksen:

MILLÄ METODILLA, MILLAISELLA ORGANISAATIOLLA JA MITEN ”AAMU-LEHDEN-KGB” MENETTELI SAADAKSEEN ILMAT PIHALLE 10 MILJOONASTA MAALAISESTA KOLMESSA KUUKAUDESSA!

(Tämä on siis fiktiivinen äly/sotilastietoknoppi, tähän ei ole tarkoituskaan löytää ”ratkaisuja” AINAKAAN UKRAINAN todellisesta historiasta!)

Oletaan,että lähtökohtana on TAVALLINEN,ei hädän alainen tilanne maaseudulla, jossa viljelijöillä on myös tukevasti itse kullakin jemmassa ”kiven alla” murkinaa, ja muutenkin menee olosuhteisiin nähden siedettävästi… Mutta SITTEN…

Millaisia hävityksiä on todella tapahtunut ja mitkä niistä ovat olleet ”tehokkaimpia” ja MIKSI?

Vertailukohtaa muihin, vaatimattomampiin ja samalla tunnetumpiin ryminöihin löytyy täältä:

http://nakokulma.net/arkisto/index.php?topic=9418.msg227482#msg227482

” 400 talvisotaa ilman ryssiä (miksi muuten ryssä ei käyttänyt ”APUMATIN-KGB”:ta??!!, Matti Apunen), vaan takkusi ”sen UHRIEN” nakassa!!!???), 100 talvi-sotaa ryssien kanssa, 25 jatkosotaa ryssien kanssa, 2 Vietnamin sotaa, 1 Venäjän 1. maailmansota ja sisällissota yhteensä, Saksan 2. maailmansota, jne…

(Ja muutenkin palsta on väärällään ”alan” infoa, kun vain pyörittää tuota hakua…)

***

Vuoden 2003 eduskuntavaaleissa, joiden meediapipplot järjesti paikallinen Aampaska-lehti ja sen uusi paikallinen siannäköinen apulaispäätoimittaja Apumatti Apunen omatekoisella teemalla ”50 vuotta Stalinin kuolemasta”, Kokoomuksen ehdokas Kimmo Sasi ja Apumatti höyrysisät radio- ja TV-aallolle – eivät 10:ä vaan ”30 miljoonaa tapettua Stalinin uhria” vuosille 1923 – 38, eli yhtä paljon kuin maassa oli ”pyssyikäisiä” miehiä! – ajanjaksolle, jolla NL:n väkiluku kasvoi 36 miljoonalla!

Aamulehti julkaisikin asiasta kirjoittamani vastineen – kun tuo pieru oli esitetty Sampolan suuressa vaalikeskutelussa (jossa Apumatti ei ollut antant puheenvuoroa) ja olin ehdokkaana Muutosvoimat Suomi – vaalipuolueen riveissä – ja varmaan mys siksi, että vastineessani oli laskuvirhe ja liian korkea arvio kesmääräisestä kuoliniästä – mutta olipahan ainakin oikeat tiedot väkiluvusta kauden alussa ja lopussa.

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/115817?page=1#115844

RK
22.06.2003 01:37:24
115844

No hetipä tipahti lukemat kolmannekseen…

Pelastakaa lapset heidän käsistään! kirjoitti 21.06.2003 (115836)…

>>Miten helvetissä sinä saat
>>”irrotettua” keskimäärin 150
>>miljoonan asukasjaukosta,joka juuri
>>oli menettänyt ensommäiseen
>>maailmansotaan liittyvissä sodissa ja
>>kulkutaudeissa n. 10 mlj. asukasta
>>enimmäkseen aikuisia miehiä, ua josta
>>puolet on lapsia ja siitä toisesta
>>puolesta suuri enemmistö naisia,
>>tuollaoia ”hävikkejä”, kun väkiluku
>>tosisiassa samaan aikaan kasvoi 40
>>mljoonalla?

>Ei Stalin kaikkia ihmisiä tapattanut.
>Hänen mielipuolinen vihansa
>kohdistui nimenomaan Ukrainan
>maanviljelijä luokkaa kohtaan.

Ukrainassa kuten Puolassakin oli ollut väestöräjähdys käynnissä jo tsaarinvallan lopulla. Urainasta suuntautui muutoliike koko ajan poispäin, ensin länteen ja sitten mm. Uralille, Siperiaan, Keski-Aasiaan, Venäjän suurkaupunkeihin ja jopa Baltiaan. Nälänhätätilannetta 1930-luvun alkupuolella ei ole kielletty NL:n omissakaan lähteissä. Paljon väkeä pisti vain pillit pussiin ja häipyi muualle. Puolassakin olisi varmaan tullut nälänhätä jossakin välissä, jollei sieltä olisi nostanut kymmenkunta miljoonaa kansalaista kytkintä Amerikkaan ja muualle länteen. Mahdollista on, että nälänhätä ja väestöpiikki neutraloivat toisiaan, mutta turha puhua mistään järjestetystä nälänhädästä: muualla maassa oli ankaraakin pulaa väestöstä, vapaaehtoisista muuttajista.

>>Sinulla ei ole järkeä.

>Lähteitä ja todisteita on listattu
>teokseseen ”Kommunismin musta kirja”.
>Suosittelen sinullekin.

http://home.att.net/~genocides/bbc.htm

No nythän pudota mäiskähti ”lukemat” heti KOLMANNEKSEEN tuosta sinun edellisestä linkistäsi, jossa kirjoitettiin ”62 miljoonasta”, ja vieläpä nimen omaan murhatusta eikä muuten vain kuolleesta! Niin sitä pitää…:

” Nonetheless, we have to start somewhere. The following rough approximation, based on unofficial estimates, gives some sense of the scale and gravity of these crimes:

U.S.S.R.: 20 million deaths ”

Tämäkin luku on taatusti lujasti liioiteltu, ja epämääräisin perutein laskettu. Varsinaisten kuoleman_tuomioiden_ määrä, joista suurin osa on väkivaltarikollisia, sotilaskarkureita jne. on yleisesti tunnettu, se oli Neuvostoliiton koko aikana 3.3 miljoonaa. kauhea lukema sinänsä. Siihen tuskin tulee suuria tarkennuksia.

Ja ”Mustaa kirjaakin” (ilmeisesti) sitten taas mm. ministeri Kimmo Sasi Stalinin kuoleman 50-vuotispäivään liittyen ”tulkitsi” niin, että olisi ollut noin paljon erityisiä ”Stalinin uhreja”, vaikkei Mustassa kirjassa _sellaista_ väitetäkään, ja se olisi taas tilastojen valossa absoluuttisen mahdoton lukema, joka olisi tarkoittanut sitä, että KAIKKI miespuolisten kansalaisten kuolemat vaavista vaariin vuosien 1914 ja 1953 välillä olisivat olleet väkivaltaisia, 1924 -1953 joko toisen maailmansodan tai ”Stalinin” uhreja ja 1914 – 1924 joko I maailmansodan tai sisällissodan (jolloin ”Musta kirja” niitä erityisesti löytää) tai ”muita kommunismin” uhreja… Silloinen sotamies Stalin ei nimittäin ollut sisällissodan aikana keskeisissä sotilaallisissa tai valtiollisissa johtotehtävissä, hän oli Volgan rintaman poliittisena komissarina. Varsinaisia laskuja minä en nyt viitsi tähän liittää.

”Kommunismin musta kirja” perustuu Neuvostoliiton osalta ainakin osin samoille kolmikymmenluvun lopun mm. trotskilaisten tuottamille ”tiedoille”, jotka Saksan sodanjohdolle eivät kelvanneet sotavalmisteluja harhaan johtavina. Niin tärkeä osuus bolshevikkien voitolle sisällissodassa erityisesti Ukrainassa olikin ollut skoropadskilaisten (Saksa), petjuralaisten (Ranska, Puola), muiden yksityisten ”atamaanien”, valkoisten eli wrangelilaisten (Britannia, Ranska), kerenskiläisten (USA, Britannia), mahnolaisten (Romania), wrangelinvastaisten metsäkaartilaisten ”vihreiden” (mokrohusovilaisten, liittyivät ainoana muista kuppikunnista neuvostovallan kannalle), pilsudskilaisten (Puolan), smetonalaisten (Liettuan) ja vielä monien muidenkin keskinäisellä taistelulla, sulkeissa suurvaltaisoveljen tmv. nimi, ettei ole lainkaan pois suljettua, etteikö KGB itse olisi syöttänyt ”tietoja”, jotta Saksa (Unkari, Romania) olisi suunnitellut sotatouhunsa päin peräseinää, mihin retkuun siis Saksa tuolta osin ei mennyt, sikäli kuin sellainen oli kyseessä…

Samaa väkeä (trotskilaisia) oli Stalin-elämäkerran kirjoittaja Isaac Deutcher. Hänen ja Mustan kirjan ”tiedot” ovat ilmeisesti siten kiistämättömien väestötietojen kanssa ”kalibroituja”, että niiden puolesta _teoreettinen_ mahdollisuus olisi olla jotakin perää, kunhan mitään lisäyksiä ja lisäolettamuksia ja ”-tulkintoja” (a la Kimmo Sasi) ei tehtäisi, jolloin heti heittäisi taas puhtaasti matemaattisenkin mahdottomuuden puolelle.

”Kommunismin musta kirja” kaataakin varsinaisen uuden likaämpärin Kiinan niskaan, josta ei ole sekavien poliittisten olojen takia kunnollisia väestötilastoja II maailmansotaa edeltävältä ajalta.

Ja Pol Potin fasistinen hallinto on täysin aiheettomasti sotkettu yhteen marxilaisen kommunismin kanssa, amerikkalaiset sen järjestivät valtaan ja marxilainen kommunistinen Vietnam sen _kaatoi_.

Kuka tahansa voi nykyään heittää nettiin aivan mitä tahansa, eikä siihen ole syytä mitään sensuuritoimenpiteitä peräänkuuluttaa: on oltava sen verran silmää ja maailmankatsomusta oikean ja mahdollisen tiedon erottamiseksi väärästä ja kaikin puolin absoluuttisen mahdottomasta, että suurin piirtein tietää, missä päin milloinkin mennään.

RK ”
 

Olen ”kaunistellut” tuossa Sasin pierua: hän sanoi ”30 miljoonaa” EIKÄ 20…

 

 

8 vastausta artikkeliin “Bilderbergin puoskaritiedejournalismiterrorismin ex-maailmanjohtaja ”Apumatti” Apunen Tampereen ”yliopiston” ”työelämänprofessoriksi”…”

  1. Ei ole proffa joo, mutta selvästi osaava ja ihan mielenkiintoista ulosantia.

    Ainakin hän osaa ilmaista itsensä ilman isoja kirjaimia ja tehostesanoja.

    1. Hänen ”osaamisensa” on tieteellisen keskustelun ESTÄMINEN fasistisen aivopesun tieltä. Eli infosota.

  2. Professori on yliopistollinen ”arvonimi”, jonka saaminen vaatii laajoja ansioita. Sen Apunen täyttää monialaisena osaajana, kulttuuritoimittajana, tietotekniikan vastuullisena ja päätoimittajana AL:ssä ml. muut osaamis- ja kokemusalueet.

    1. Tämä ei arvonimi, kuten joillakuilla, vaan hänen piäisi tosiaan tehdä jotakin tiedettä.

      Tosiassa se ”työelämä” viestittää hänellä että SE HAISTATTAA PASKATTIETEELLÄ.

      Se tulee kuitenkin myös näkymään siinä ”tuloksessa” armotta.

  3. Tampere on ajamassa itseään konkurssiin.

    Ehkä tampere kuuluu johonkin EU:n (Saksan, ne tietää pilkulleen, varoitan…) ”Perspektiivittömien asutuskeskusten ohjelmaan”.

  4. Tämä toteutuu:

    https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/kansan_aani-onko-tampereen-uudesta-yliopistosta-tulossa-roskapankkiyliopisto/

    Julkaistu 25.8.2017 kirjoittanut Risto Koivula

    Kansan_Ääni: Onko Tampereen Uudesta Yliopistosta tulossa roskapankkiyliopisto?

    Tampereen Uuden (kolmen) Yliopiston Säätiön puheenjohtajaksi on valittu 70-vuotias biokemian tohtori Marja Makarow, joka on ollut mm. Helsingin yliopiston vararehtorina, Suomen akatemian tutkimusjohtajana, Euroopan Tiedesäätiön puheenjohtajana Strassburgissa, Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin hallintoneuvostossa sekä perustamassa myös kilpailevaa Aalto-säätiöyliopistoa.

    Ainakin minun mielestäni hän on epäonnistunut kaikissa tiedejohtajan tehtävis- sään ainakin tieteen kannalta. Herää kysymys,onko Tampereen uusi yliopisto tosiasiassa Suomen tieteen roskapankki. ”Elinkeinoelä- mähän” yleensä vaatii Suomen yliopistomäärää karsittavaksi ja keskitettäväksi ”yhteen tai pariin huippuyksikköön” – joihin Tampere ei näytäkään kuuluvan!

  5. Ketään ei oikeen näytä kiinostavan Tapmereen (ja sen) ”yliopiston” titeellisnen, moraalinen ja taloudellinen konkurssi.

    …Ehkä niin onkin parasta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *