Professori MOT:lle: Bilderberg oli luomassa euroa

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001808018.

Julkaistu:

’Ylen tämänpäiväinen MOT-dokumentti käsittelee vuosittain suljettujen ovien takana kokoontuvaa Bilderberg-ryhmää. Ryhmää tutkineen professorin mukaan Bilderbergillä on ollut roolinsa euron synnyssä.

Maanantaina esitettävä Ylen MOT-dokumentti ”Maailmanherrojen salaseura” matkaa Lontoon lähelle Watfordiin, missä pidettiin kesäkuussa vuotuinen Bilderberg-ryhmän kokous.

Dokumentti ei paljasta kesän kokoontumisen saloja, vaan käsittelee aihetta lähinnä haastateltavien silmin.

Bilderberg-ryhmän kokoontumisia arvostellaan lähinnä niiden suljetun luonteen vuoksi. Salaseuran maine herättää epäilyjä kokouksissa keskusteltavista aiheista.

Bilderberg-ryhmää tutkinut apulaisprofessori Ian Richardson Tukholman yliopistosta pitää ryhmä merkittävän tekijänä Euroopan yhdentymisessä ja yhteisvaluutta euron synnyssä.

– Jos katsomme vuosikymmeniä taaksepäin sekä myöhemmin Euroopan unioniin ja rahaliittoon, Bilderberg on ollut kehityksessä vahvasti mukana, Richardson sanoo MOT:lle.

Myös pitkään Bilderbergin ohjausryhmässä mukana ollut Étienne Davignon on todennut muutama vuosi sitten, että Bilderberg toimi euron kätilönä.

Lontoon yliopiston professorin Gavin MacFadyenin mielestä on selvää, että Bilderberg-kokoukset ovat merkittäviä tapauksia, ja koskevat epäsuorasti kaikkia.

MacFadyenin mukaan kokouksissa olevat ihmiset tietävät enemmän hallituksistamme ja yhteiskunnistamme, vaikka demokratiassa vallan pitäisi olla kansalla ja päätöksenteon avointa.

– Bilderberg-ryhmän jäsenet ovat kiinnostuneita vain kahdesta asiasta: vallasta ja rahasta. He pitävät yhdessä huolen siitä, että valta ja raha myös pysyy heidän käsissään.

Suomalaisista ahkerin Bilderberg-ryhmän jäsen on Shellin hallituksen puheenjohtaja, entinen Nokian pääjohtaja Jorma Ollila. Ollila on osallistunut 18 kokoukseen ja kuuluu Bilderberg-ohjausryhmään.

Suomen hallituksen ministerit ovat olleet myös vakiovieraita kokouksissa. Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen osallistui Bilderberg-ryhmän kokoukseen tänä ja viime vuonna.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001755538.html

Yle: Urpilaisen Bilderberg-matka menee veronmaksajien piikkiin

Julkaistu: , Päivitetty:

Valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen (sd.) matkan Bilderberg-kokoukseen maksaa ministeriö. Vielä vuosi sitten Urpilainen oli sitä mieltä, että kokouksiin osallistutaan yksityishenkilönä, Ylen uutiset kertoo.

Valtiovarainministeriön ja pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) mukaan Bilderberg-matkojen matkat maksaa ministeriö. Katainen perustelee tätä sillä, että kutsu lähetetään ministerille, ei yksityishenkilölle.

– Sinne kutsutaan ministerin asemassa, Katainen sanoi Ylen uutisille.

Vielä vuosi sitten Jutta Urpilainen korosti Bilderberg-kokousten epävirallista luonnetta.

– Bilderberg-ryhmän kokouksiin osallistutaan yksityishenkilönä. Valtiovarainministeriö ei voi lähteä rajoittamaan yksityishenkilön osallistumista Bilderberg-ryhmän tai minkään muun vastaavan ryhmän kokouksiin, Urpilainen kirjoitti vastauksessaan Veli-Matti Saarakkalan kirjalliseen kysymykseen.

He osallistuvat Suomesta Bilderberg-kokoukseen

Julkaistu: , Päivitetty:

Euroopan ja Yhdysvaltain eliitti aloitti torstaina kokouksensa suljettujen ovien takana Virginiassa, Yhdysvalloissa. Suomesta mukana on arvovaltainen seurue, johon kuuluu muun muassa valtiovarainministeri Jutta Urpilainen.

Valtiovarainministerin lisäksi kokoukseen osallistuvat  Nokian hallituksen nykyinen puheenjohtaja Risto Siilasmaa ja entinen puheenjohtaja Jorma Ollila sekä Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen.

Kokouksen osallistujalistalla on yhteensä noin 145 nimeä. Neljä suomalaista on siten tuntuva määrä, kun ottaa huomioon Suomen merkityksen maailmantaloudessa ja -politiikassa.

Muista osallistujista karkeasti yksi kolmasosa on politiikan nimiä ja kaksi kolmasosaa yritysmaailman edustajia. Mukana ovat tänä vuonna muun muassa Goldman Sachsin, Deutsche Bankin, Barclaysin Googlen ja Microsoftin edustajat.

Bilderberg-kokouksia on järjestetty vuodesta 1954, ja nyt Chantillyssä, Virginian osavaltiossa järjestettävä kokous on järjestyksessä kuudeskymmenes. Kokous on tällä kertaa nelipäiväinen.

Kokouksessa keskustellaan muun muassa Euroopan taloustilanteesta ja poliittisen ilmapiirin kehittymisestä. Lisäksi asialistalla ovat transatlanttiset suhteet, tietoturva, energiapolitiikka, demokratian tulevaisuus, Venäjä, Kiina ja Lähi-Itä.

Keskustelut käydään suljettujen ovien takana, mikä Bilderberg-ryhmän mukaan mahdollistaa puhumisen avoimesti ja suoraan. Mukana on kuitenkin ainakin Financial Timesin ja Economistin työntekijöitä.

https://www.pirkanblogit.fi/2019/risto-koivula/bilderbergin-puoskaritiedejournalismiterrorismin-ex-maailmanjohtaja-apumatti-apunen-tampereen-yliopiston-tyoelamanprofessoriksi/

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2016/10/nain-roistovaltiossa-rotumurhapeilineuroonitieteen-tuuttaaja-opetushallituksen-paajohtajaksi

sunnuntai, 2. lokakuu 2016

Näin roistovaltiossa: ”rotumurhapeilineuroonitieteen” tuuttaaja Opetushallituksen pääjohtajaksi

Ohjelmajohtaja Olii-Pekka ”UMTS” Heinonen ja pääjohtaja Mikael ”Synnynnäinen Riistäjäpersoonallisuus” Jungner tekivät Suomen valtion YLEstä täysin yksisilmäisen ääliömäisen puoskaritieteen tuutin, josta tavuakaan oikeata ihmistiedettä ei ole sen koommin kuulunut.

 

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2016/10/nokia-ja-holynpolytiede-1

Nokia ja hölynpölytiede

 Suomen kansa ja iltikset humahti Elop-salaliittoteoriaan

Risto Koivula , 10.9.2013 21:52:36, 373199

Lainaus: viereinen pöytä, 10.09.2013 20:13:00, 373198

 

No kyllä palavalauttapuheet romahduttivat puhelinmyynnin.Kulutustavaroissa hyväksi havaitut tuotteet pysyvät pitkään uskollisten asiakkaiden suosiossa, vaikka parempia tuotteita on markkinoilla. Nämä rahat jäi sabotaasin jälkeen nokialta saamatta. On kerrottu, että uuden tuotteen saaminen markkinoille vaatii miljardeja dollareita, joten vaihtoehto ei voinut olla kaikkien nokian voimavarojen sitominen uusiin tuotteisiin.

Mitäs tämä sitten teki asiakasvaltioden isoista kaupoista päätettäessä:

keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/347498?page=1#347498

” 11.11.2011: … tutkija, professori Riitta Hari Aalto yliopistosta sai eilen Nokia Foundation Awardin tutkimuksistaan aivojen alalla. Kyllä ne peilisolutkin mainittiin tilaisuudessa. ”

http://nokiafoundation.com/archives/nokia-foundation-recognition-award/2011-2/

 

Bilderbergin puoskaritiedejournalismiterrorismin ex-maailmanjohtaja ”Apumatti” Apunen Tampereen ”yliopiston” ”työelämänprofessoriksi”…

Jaa käyttäen:


One Reply to “Professori MOT:lle: Bilderberg oli luomassa euroa”

Kommentoi