Valeuutiset – demokratian uhka …

Helsingin yliopistolla järjestetään nyt julkinen ja avoin tilaisuus, jonka pääaiheena ovat valemedia, jotka ovat järjestäjien mukaan uhka demokratialle.

Mutta tilaisuuteen on pääsy kielletty kaikilta, jotka ovat pääaiheesta eri mieltä.
Tilaisuus järjestetään tiistaina 26.11.2019 klo 17.00 – 20.00 Helsingin tiedekulmalla (Think Lounge, 2 krs.) Yliopistokatu 4, 00100 Helsinki.

Julkisen Tilaisuuden pääpuhujina ovat akateemikko Ilkka Niiniluoto, tutkijatoh- tori Johanna Vuorelma, viestinnän professori Esa Väliveroinen, viestintäoikeuden professori Päivi Korpisaari, dosentti Antto Vihma ja kansleri (emeritus) Kari Raivio.

Tilaisuudesta on seurattavissa live stream osoitteesta:

https://vimeo.com/373126030.

Tilaisuuden Facebook sivut:

***
” keskiviikko, 24. elokuu 2011

Miten Halosen ja Hautalan Suomen Tilastokeskus sepitti (”EU:lle”…) ”70 miljoona tapettua Maon uhria”…

 

keskiviikko, 9. tammikuu 2019

Puoskaritieteilijöiden tekopyhä vastaisku HUUHAAlle…

Nyt tulee vastaisku huuhaalle – Kolme eri sukupolven tutkijaa kertoo HS:lle, miten trumpilainen nettikeskustelu ja harhaanjohtavat poliitikot kampataan

Tieteilijät ovat saaneet tarpeekseen ja haluavat käydä puolus- tusasemista hyökkäyk-seen vääriä uskomuksia ja suoria valhei- ta sekä propagandaa vastaan. HS kysyi kolmen eri sukupolven tutkijoilta, mitä tämä voi käytännössä tarkoittaa. Keskustelu jatkuu tällä viikolla Tieteen päivillä.

 Puoskaritiede rinnastuu kansainvälisesti joukkomurhaan, rikokseen ihmiskuntaa vastaan. Turha yrittää kieroilla!

Professori Kari Enqvist, entinen rehtori ja kansleri Risto Ihamuotila ja tutkijatoh- tori Johanna Vuorelma valmiina taas harhautukseen Helsingin yliopiston päärakennuksen edessä. (KUVA: Outi Pyhäranta / HS)

Vuorelma on kovasti ollut joka paikassa tapeetillla…

maanantai, 26. elokuu 2019

YLE:n Doku-mäntti-projekti tuuttaa ylistävän infosotapläjäyksen Obaman, Hillaryn, Cameronin ja Johnsonin terroristijärjestöstä Bellingcatista

UN’s Carla Del Ponte: 2013 chemical attack was done by Syrian rebels, not Assad”.
.
Dokumentin varjolla uhkaillaan kansalaisia kuten minua, joka levitän aiheesta mm. YK:n ja sen toimijoiden julkista materiaalia.
.
lauantai, 12. maaliskuu 2016

Yliopistoissa pitää tuottaa totuutta eikä vain ”rakastaa” sitä…

ILkka Niinilluoto, 70, ”totuuden petollinen rakastaja”, johti organisaationsa tuottamaan pääasiassa paskaa.
.

” 70 vuotta: Ilkka Niiniluoto uskoo yhä vain järjen voittoon

Viime aikoina Ilkka Niiniluotoa on ilahduttanut pieni edistysaskel Pariisin ilmastoko-kouksessa. Ilmastonmuutoksen vaikutusten ehkäiseminen on tärkein tehtävä, joka meidän sukupolvellamme on.

.
Jecaterina Mantsinen STT, Helsinki
.
Vaikka kyseessä on syntymäpäivähaastattelu, filosofi Ilkka Niiniluoto puhuisi mieluummin tulevista kuin menneistä vuosistaan. ”
.
Ymmärrettävästi…
.
” Puhumme siis politiikasta, rakkaudesta totuuteen ja hänen työpaikastaan Helsingin yliopistosta. ”
.
Ei auta että ”totuutta rakastetaan” (kun se on vielä pelkkää valhettakin), VAAN SITÄ PITÄÄ TUOTTAA TIEDEYLIOPISTOSSA: TOSIA KESTÄVIÄ TODISTETTUJA UUSIA FAKTOJA JA TEORIOITA; JOTKA ASETTUVAT KEHITTYVÄN TIEDON OSIKSI JA ASKELMIKSI UUTEEN TIETOON EIVÄTKÄ SEN KEHITYKSEN JARRUIKSI JA MAAILMAN NAURUNAIHEIKSI KUTEN HELSINGIN YLIOPISTOSSA!
.
Monien tieteenalojen totuutta on vihattu Helsingin yliopistossa kautta Niiniluodon virkauden kuin kuolemaa, eikä hän ole siitä vallan tietämätön voinut olla…
.
Näitä aloja ovat esimerkiksi neurofysiologia (totuus; R. Douglas Fields), psykologia (totuus: Lev Semenoivitsh Vygotsky, Ivan Pavlov, Donald O. Hebb, Daniel Dennett, jne.), fennougristiikka: (totuus: Ralf-Peter Ritter, joka suorittikin tohtoriopintoja Helsingin yliopistossa,mutta oikeaa väi- töskirjaa siellä ei ollut mahdollista tehdä), historia (totuus: Liittoutunei- den tutkimukset), jne. Filosofiastakin sai lykätä aivan täyttä paskaa Niiniluodon siipien suojassa. ..

5 vastausta artikkeliin “Valeuutiset – demokratian uhka …”

  1. Valeuutisista tuntuu olevan äänessä eniten ne, jotka haluaisivat että ”vastuullisella” medialla olisi monopolin asema tiedonvälityksessä kuten ennen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *