Taas YLEn (olemattomat) ”ROTUMURHAPIERUPIELINEURONIT” PAUKKUU YLE1:LLä… ”AVARA IHMISLUONTO”…

”Niiden” jankuttamiseen koko Suomen valtion ”henkinen” ”kulttuuri” edelleen näyttää olevan valjastettu, ties mistä syystä..

🥶💩💩💩🤢🤢🤢🤮🤮🤮💀💀💀☠️☠️☠️

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/11/yle-toraytti-taas-tuutin-taydelta-paskaa-muka-vauvoilla-moraalivaisto

https://areena.yle.fi/1-2050900

https://areena.yle.fi/1-2057187

https://areena.yle.fi/1-2060810

https://areena.yle.fi/1-2067881

Kaikki ”tieteilijät”, jotka esiintyvät ovat haistapaskantietelijöitä ja puoskareita, sillä oikeat eivät tee ”yhteistyötä” sellaisten kanssa.

Jokainen oikea tieteilijä milla alalla tahnsa on haistapaskantiedehuijarille kävelevä ammatillinen kuolemanvaara.

PS: ”Korkein Johtomme”: Dalai lama, Mark Hauser, ”ylitoimittaja” Kilaus Hämäliini (Kiley Hamlin, Kanada, vauvojen rotumurhapeilineurooniko- keet, joiden pohjalta tuo ELEn sarjakin on tehty, vaikka ne on kumottu hetikohtsiltään kun ja julksiytukein – ja Hämäliini on TOIMITTAJA).

Prof. Kiley Hamlin took part in the sold-out event Educating the Heart in the Early Years: A Dialogue with the Dalai Lama on October 22, 2014 at UBC’s Chan Centre for Performing Arts.

Dalai Lama ja ”rotumurhapeilineurooni”…

Myös Räksy Sysäsen ja Kari Enqvistin Ideologinen Valtias Wolf Singer on samaa jengiä: LAMALAISEN MEDITAATIOKESKUKSEN JOHTAJA EIKÄ TODELLAKAAN MIKÄÄ FYYSIIKKO, mutta hänet kerran juonittiin EU:N CERNIIN LUENNOIMAAN, missä hänet esiteltiin Max Planck -instituutin tutkijana (joka hän kyllä tilapäisesti olikin, kun neurologit olivatkiinostuneita, onkomeditaatiossa mitään itua hermostollisesti!

Hesari-tyhmentymän hölynpöly-”TIEDE”-lehden homehtuneen natsi”tieteen” pläjäys ”vapaasta tahdosta”

http://ristojkoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255346-ylen-jankuttama-geenirasismi-on-huijausta

Yle vaan jauhaa tätä vanhaa kumottua paskaa kuin leipämyllyä.

Huijausvideo väittää, että ”jokainen on (”ajattelevasta”) ”geenistään rasisti”, mikä on vale. Ohjelman ”kokeet” eivät millään tavalla TODIS- TANEET, että niissä esiintyvät ”rotukytkennät” koehenkilöiden käyt- täytymiseen ja tuntemuksiin olisivat nimenomaan geneettisiä! Ne voi- vat olla puhtaasti opittua,kultuurista laatua,minkä aina on oltava perus- olettamus. Muuta ei edes yritetty tietellisesti TODISTAA, vaan lähdettiin siitä, että kun jonkin asenteen KOHDE on biologinen ominaisuus, niin SE ASENNEKIN olisi myös ilman muuta ”biologinen”!!!

Laboratoriokokeet (joka on tarkastii ottaen TEKNISTEN tieteiden totuuskriteeri!) eivät kerro yhteiskunnallisissa asioissa totuutta  oikein, vaan sopivasti veivaamalla eri tavoin väärennetyillä sellaisilla voidaan olla osoittavinaan mitä tahansa.”Koehenkilöitä” oli karkeasti kolmen- laisia: sellaisia, jotka ovat itse harjoittaneet rasismia (erityisesti valkoi- nen ”punaniska” aussimies), sellaisia, jotka kokivat aiheellisesti olleensa rasismin kohteina (erityisesti aussi aboriginaalinainen ja myös kongolai- nen pakolaistaustainen mies, joka taisi olla ainoa, joka emotionaalisella tasolla ”ei ollut lainkaan rasisti”),ja sitten oli ”neutraaleja”,jotka kuitenkin olivat useimmiten eläneet pääasiassa ”muiden kuin omanrotuisten” keskellä ja käyttivät näkyviä etnisiä ja uskonnollisia tunnusmerkkejä kuten mm. juontaja ja päähenkilö.

Punaniska ja abo pyrittiin saamaan emotionaalisesti ystävystymään ja ”ihastumaan” toisiinsa sen ”todistamiseksi”, että ”rasimingeenien kans- sa voidaan elää” (joskin selvästikin VAIN JOS ”NE” TUNNUSTETAAN ja ”niitä varotaan” …)…

Tälläisella kusetetaan vain hyvin sivistymättömiä ja perustyhmiä, epäkriittisiä ihmisiä!

MIKÄ TÄMÄ IDEOLOGIA ON? KUKA SEN ON PIERESKELLYT KOKOON – PAITSI LAMA?

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/10/europuoskaritiedetta-suomen-tieteen-huippuyksikossa-ka-2004

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2011/08/miten-halosen-ja-hautalan-tilastokeskus-sepitti-eu-lle-70-miljoona-tapettua-maon-uhria

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/05/pahimmat-kansanmurhaajat

Miten sen käy? Kuka päättää?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Xi_Jinping ?

http://ristojkoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259183-kiina-ei-ole-kiinnostunut-nyky-suami-tiateesta-toisin-kuin-alkkari-kertoo

Kommentoi