Al Taeen konsepti selviytyä pälkähästä

Demarien kansanedustaja Hussein al Taee aiheutti  itselleen paljon ongelmia kirjoituksillaan,joissa hän loukkasi syvästi mm. juutalaisia. Kun asia tuli julkisuuteen ja al Taee joutui ahtaalle keksittiin joissain sylttytehtaassa strategia, miten al Taee pelastetaan.

Hussein  ilmoittautuu sairaaksi ja erikoisesti psykiatrisesti sairaaksi. No mies otettiin sairaalahoitoon ja sai olla siellä rauhassa, kun eihän sairasta miestä voi julkisuudessa ryöpyttää. Oltuaan sairaalassa muutamia viikkoja hän ilmestyi jäälleen julkisuuteen selittelemään tekojaan ja pyytelemään anteeksi kaikilta joita oli loukannut pahoin.

Nyt hän olettaa, että kaikki on anteeksi annettu, mutta taitaa erehtyä, sillä hänellä saattaa olla vielä ”luurankoja kaapissaan”.

Tätä al Taeen konseptia voi nyt käyttää muutkin, jotka sattuvat möläyttämään jotain hyvin loukkaavaa jostain kansanryhmästä.

Nähtäväksi jää käyttääkö Husu myös tätä konseptia, sillä hänen kirjoituksensa persuista on vielä käsittelemättä. Husuhan haukkui pystyyn kaikki persuja äänestäneet ja se on jotain ainutkertaista.  Perustulain mukaan Suomessa on vapaat vaalit ja se mitä kukin äänestää on yksityisasia.

Jos jonkun Husun annetaan määräillä ketä kukin saa äänestää, olemme tiellä diktaturiin.

6 vastausta artikkeliin “Al Taeen konsepti selviytyä pälkähästä”

  1. Nämä Husseinit sun muut on tajunneet että Demareiden leiriin päästessään on taivaspaikka auki. Saa tulla ja mennä kuten itse haluaa….

  2. Eikä tässä kaikki, Hussein työllistää verovaroin poliiseja missä esiintyykään…

    Hussein al-Taee palasi julkisuuteen poliisin suojelemana – tapahtuman järjestäjä myöntää erikoisjärjestelyt turvallisuuden takaamiseksi https://www.is.fi/politiikka/art-2000006187642.html

    Ja kukas tämänkin maksaa…. Veronmaksaja…

  3. ”Kaunaista vihapuhetta koko juttu !”

    Karjalainen on kerrankin harvinaisen oikeassa. Hussein al Taeen ja Abdirahim ”Husu” Hussein Mohamedin kirjoitukset ovat törkeää vihapuhetta.

    No al Taee pesee itsensä synneistään puhtaaksi toteamalla, ettei tunnista itseään vanhoista teksteistään, joissa halveksi sunnimuslimeja, homoja ja juutalaisia.

    ”Ajattelin, että se Hussein ei ole enää olemassa, joka joskus nuo kirjoitti.” Näin al Taee toteaa STT:lle ( Aamulehti 23.7.2019 )

    Helppoa kun sen osaa.

    1. …. niin… On jopa arvuuteltu onko tämä al Taee oikean niminen… Ei voi tietää varmuudella…

  4. En käsittänyt, koska avaus ei sisällä vihapuhetta. Toki hieman sovelsin.

  5. Tässä ei ollut muuta vihapuhetta kuin kurjalaisen asenne toisen blogia kohtaan jälleen kerran…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *