Alkaa jo tympiä vaalipaneelit

En ole kovinaan monia paneeleja katsellut ja kuunnellut, kun  selvisi mitä mieltä kukin puheenjohtaja on.

Parhaillaan on menossa Alma Median vaalipaneeli puheenjohtajille ja samoja fraaseja vaan kuulee toistettavan.

Ainoa asia, joka hieman kiinnostaa on Sipilän ja Halla-ahon nokkapokka, jonka aloitti Sipilä. Kaikki alkoi siitä, kun Sipilä syytti Halla-ahoa siitä, että hän ”flirttailee” Oulun raiskaustapauksilla. Sipilä ei edes tiedä, mitä on flirttailu.

Vikipedian mukaan Flirttailu eli keimailu on ihmisten välistä vuorovaikutusta, jolla yleensä osoitetaan seksuaalista tai romanttista kiinnostusta toiseen henkilöön …

Sen sijaan media suorastaan mässäili Oulu raiskaustapauksilla, mutta siitä ei Sipilällä ollut mitään huomauttamista.

No Halla-aho maksoi potut pottuina ja muistutti jälleen kerran, että Sipilä itse asiassa kutsui tänne irakilaisia ja hän on valmis antamaan talonsa heidän käyttöön. Se on arka paikka Sipilälle ja on hän tunnetusti herkkähipiäinen. Kun Halla-aho aina sopivan tilaisuuden tullen muistutti asiasta, Sipilällä jo alkoi niskaa punoittaa.

Nyt Sipilän viimeinen veto on  haukkua Halla-ahoa siitä, että persut ovat ottaneet vain yhden henkilön maalitaulukseen tarkoittaen tietenkin itseään. Voi ressukkaa.

Kuka tämän vaalitaiston aikana on enemmän mollattu ja syrjitty, kuin Halla-aho? Sietäisi Sipilänkin mennä peilin eteen.

Sipilä on osoittanut olevansa kuin pikku poika, joka on päässyt isojen poikien leikkiin mukaan ja saatuaan vähän kolhuja juoksee äidin luo valittamaan.

 

6 vastausta artikkeliin “Alkaa jo tympiä vaalipaneelit”

  1. Odotin paneelilta enemmän syystä, että Tommi Parkkonen oli toisena vetäjänä, mutta S.Päivärinta nähtävästi on surkeista katsojaluvuistaan huolimatta edelleen jonkinlainen tekijä alalla tai vaihtoehtoisesti vaan ihan helvetin hankala ihminen päästä eroon.

    Osin ihan asiallista, osin myös aivan pohjanoteerauksia, mutta kaikki upppoaa klikkiuutisiin keskittyviin.

  2. On aina niin helvetin huonoja haastattelijoita ja ohjelmia yleensäkin, jos persut eivät saa mieleistään ääntä ja Halla-ahoa riittävästi esiin. Samaa mahanmuuttoa eri vaatteissa päivästä toiseen. Muuttakaa maasta pesut niin saadaan teistäkin rauha ja kunnon uutisia teistäkin.

    1. Miksi persujen pitäisi muuttaa maasta, muillahan sitä vaikuttaa olevan vaikeuksia suomalaisuuden ja suomalaisten kanssa, osa suitsuttaa kaikkia ulkomaalaistaustaisia jopa siinä määrin, että vaikuttaa kuin häpeäisivät omaa syntyperäänsä.

      Mitä tulee tällaisten paneelien vetäjiin, niin kyllä niitä vaan on hyviä ja huonoja, kuten eilenkin. Parkkonen hyvä, Päivärinta huono.

  3. Karjalainen siis vaihtaisi n. 6-800.000 kantasuomalaista haittamaahan muuttajiin. Kukahan täällä sitten verot maksaisi ja eläkkeet ym.
    Pitäisi vähän miettiä, mitä sanoo, että ei sanoisi, mitä miettii.

  4. Väärää matematiikkaa. Äänestysikäisiä on n. 3 000 000 kpl. Äänestystaso n. 70 %. Persuilla esim. 15 % = 315 000 h. Kunhan äänekkäimmät heistä edes nostaisivat kytkintä.

  5. Otsikosta olen Väinön kanssa ihan samaa mieltä plus kaikki muu vaaleihin liittyvä vouhotus. Kaikenlisäksi minä olen ääneni antanut jo ajat sitten, joten mitään ei ole tehtävissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *