Arvo on politiikan slangisana

Arvot toi politiikkaan Sipilä ja Orpo, ,kun eivt keksineet muutakaan veruketta, millä Halla-aho pullautettiin ulos hallituksesta.

On totta, että arvot ovat tärkeitä, kun suoritetaan valintoja siitä, mihin kansalta kerätyt veroeurot käytetään. Mutta silloin puhutaan ihan muista arvoista, kuin uskonnollisista arvoista, joihin Rinne viittaa.

Meillä luterilaisilla on aivan toisenlaiset arvot suhteessa kanssaihmisiimme, kuin muslimeilla. Meille on tärkeätä tasa-arvo naisten ja miesten välillä ja naisten koskemattomus. Muslimeilla on aivan toisenlaise arvot suhteessa tasa-arvoon.

Mutta ei näillä arvoeroilla maata hallita. Rinne yrittää käyttää samaa taktiikaa, kuin Sipilä, mutta unohtaa samalla, että hänellä on omassa puolueessaan muslimeja, joiden arvot poikkeavat paljon kantasuomalaisten arvoista.

Jos Rinne aikoo johtaa maatamme muslimien arvoilla, niin se huomataan pian ja syntyy vakava kriisi.

8 Replies to “Arvo on politiikan slangisana”

 1. Arvopohja sana otettiin Kokoomuksen ja Keskustan toimesta käyttöön. Tällä on helppo hiljentää vastustajat, sama on heidän slogan : ” ei saa antaa pelolle valtaa” ja samaan aikaan lapsiamme ja naisiamme raiskataan sekä kansalaisiame tapetaan kaduilla. Tälläinen oli viime hallituksen saavutus.

 2. Arvopohja on semmoinen täytesana tänä päivänä, sillä ei oikeastaan mitään tarkoiteta.

  Sen sijaan sanoisin että myös ns. perus__suomalaisilla olisi tarvetta oppia suomalaisia arvoja. Sen verran paljon härskiä käytöstä naisia kohtaan sieltä on löytynyt.

  1. https://yle.fi/uutiset/3-5486860

   ”Naisten harjoittama väkivalta puhututti nettiyleisöä

   Miehet joutuvat perheessä törkeän pahoinpitelyn tai henkirikoksen yrityksen uhriksi jopa useammin kuin naiset. Perheväkivallan miesuhrien näkökulma on suomalaisessa tutkimuksessakin jäänyt syrjään.”
   ——————————

   Olettaisin, ettei telaketjufeministejä ainakaan PS -puolueesta montaa löydy.

 3. Mielestäni on suoraselkäistä suomalaisuutta että väkivaltaa käytetään vain kahdessa kohtaa:
  1. Heikomman puolustamiseen
  2. Ryssää vastaan

  Se määrä mitä väkivaltaa öyhöttävää keskustelua ryöpsähtelee myös (mutta ei toki ainoastaan) persujen sisältä antaa syyn epäillä että suomalaisuuden perinteet ovat kovasti dynaaminen konsepti. Eli ns. perus-suomalaisuutta ei taida oikein ollakaan enää, minne jäi, putosi kyydistä mutkassa…

 4. Vasemmiston mielestä Suomeen voisi ilmeisesti tulla kuka hyvänsä, mistä hyvänsä, jos tulija voisi äänestää vasemmistoa.

  Persut ilmeisesti haluaisivat tehdä jonkinlaisia valintoja – tuo voisi ehkä tulla, mutta tuo ei.

  Siinä taitaa olla ero arvoissa.

  Siinä asiassa minun henkilökohtaiset arvot ovat lähempänä persujen arvoja. Tulijat pitää mielestäni seuloa tiukalla seulalla. Tulijasta täytyy ainakin tietää oikea nimi, oikea syntymäaika ja minkä maalainen tämä on. Niillä perusteilla voisi sitten ainakin yrittää selvittää tulijan taustoja (terroristi, joukkomurhaaja, tms.).

Kommentoi