Entäs sitten, jos ei olisi Jussi Halla-ahoa?

Suomalaiset ovat tunnetusti sinisilmäisiä ja  hyväntahtoisia hölmöjä. Tämä pätee myös poliittiseen eliittiimme.

Maahanmuuttoon on suhtauduttu Suomessa ikään, kuin meillä olisi varaa ottaa maahan vaikka kuinka paljon tulijoita ja elättää heidät ilman mitään vastinetta.

Ruotsi on pelottava esimerkki siitä mihin hyväntahtoinen hölmöys voi johtaa. Ruotsissa on tapahumassa kovaa vauhtia väestön vaihdos, jossa Ruotsissa syntyneiden osuus väestöstä vähenee ja maahanmuuttajien (pääosin islamilaisten) osuus väetöstä liääntyy. Nyt jo on Ruotsissa syntyneiden osuus väestöstä vain 80 %. Ruotsin pääministeri on itse myöntänyt, että he ovat tehneeet paljon virheitä maahanmuuttoasioissa.

Pitääkö meidän tehdä samat virheet?

Meillä on sama kehitys edessä, jos emme viimeistään nyt reagoi asiaan tarpeeksi tehokkaasti.

Puolueista kaikki muut, kuin Perusuomalaiset  ovat valmiita ottamaan maahan jatkuvasti lisää elintasopakolaisia elämään meidän kantasuomalaisten kustannuksella.

Perusuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on jo yli 10 vuotta yrittänyt herättää suomalaiset tajuamaan, että maahanmuutto on Suomelle kohtalon kysymys. Mutta hän on saanut vain lokaa niskaansa ja hänet on jopa yritetty eristää poliittisesta elämästä.

Nyt viime vaaleissa kansa antoi vahvan mandaatin Halla-aholle, joka tarkoittaa, että kansalaiset ymmärtävät maahanmuuton suuren merkityksen Suomen valtiontaloudelle, yleiselle turvallisuudelle ja varsinkin naisten koskemattomuudelle.

Halla-aho on nyt ollut jo vuosia poliittisen eliittimme kusitolppana, vaikka hän on tehnyt suuren palveluksen isänmaallemme olemalla maahanmuuton unilukkarina.

Jos ei meillä olisi Halla-ahoa ja hänen paineesietokykyään olisimme jo samasa tilanteessa, kuin Ruotsi on tänään.

Herätkää lopultakin te saatanan tunarit ja kuunnelkaa, mitä Halla-aholla on sanottavaa.

19 vastausta artikkeliin “Entäs sitten, jos ei olisi Jussi Halla-ahoa?”

 1. Ruotsi on varoittava esimerkki pakolla toteutetusta monikulttuurisuudesta.. Vaikka Suomi menee asiassa kuin asiassa pienellä viiveellä Ruotsin perässä, kannattaa muistaa että pieniä ovat silakat joulukaloiksi. Tarkoittaa että Ruotsi on väkilukuunsa suhteutettuna maailman kolmanneksi suurin aseiden viejä. Jostakin ne rahat pitää repiä, jotta voi toteuttaaa kultturimarxilaista Unelmaa nimeltä monikulttuurisuus.
  Onhan Ruotsi toki demokraattinen maa. Jopa niin demokraattinen, että kansan laillisilla vaaleilla valitsemia kansanedustajia ei tarvitse ottaa tosissaan kun leikitään valtiohumanismia.

 2. Katsoin äsken ykkösen uutisten alun. Espanjassa Äärioikeistolainen puolue on saamassa noin 12 prosentin äänimäärän ja nousemassa parlamenttiin ensimmäisen kerran sitten Francon diktatuurin.
  ”Äärioikeistolainen puolue, Populistinen puolue”.
  Jäin miettimään, että mikä vika on sanoissa ”Kansallismielinen puolue”.

  1. Jo pelkkä sana ”ääri” aiheuttaa ties mitä mielikuvia jos antaa pelolle valtaa ennenaikaisesti. Populismi myös aiheuttanee ”liiaksi kansanomaisuutta hallittua valtavirtaa vastaan” – mutta mistä nuo syntyvät niin ”äärit ja populistit” kuin kansallismielisyydetkin ?

   Poliittisten syvänteiden tyytymättömyydestäkö,vaiko poliittisesta markkinaraosta,johon on tilausta ?

  2. Jos puolue on äärioikeistolainen tai äärivasemmistolainen, niin tuhansia on jo tapettu. Veikkaan, että yli 30 tuhatta. Miksi media haluaa pitää meidät uutispimennossa? Eiks o törkeetä!

  3. YLE:n Aamu-TV:n vaskistisekopäähölynpölytoimittaja Wahnke sanoi että ”TRUMPILAINEN puolue/joukko”!!!

   Tuskin juuri kellään muulla on USA:ssa komempaa ja ansiokkaampaa fasiminvastaisen taistelun taustaa kuin Trumoin klaanilla….

 3. Millonkas se Jussi on estänyt jonkun tulemasta tänne? En oo huomannut. Eikä ole ko. herra hallituksessa.

 4. Jos ei olisi Jussia, olisi joku muu Jussi. Kun jollekin poliittiselle aatteelle on tarpeeksi kysyntää, kyllä se aine keulamiehen tai -naisen löytää. Onhan Jussille ollut monia haastajia joista moni sittemmin päätyi kavereiksi.

  ”Ei sota yhtä miestä kaipaa”

  1. ” Ei sota yhtä miestä kaipaa” – jos väännän esim.valtionvirastoon,niin kyllä kaipaavat_ pientä hirtehistä päättäjien demokratialla !

 5. Näin Espanjassa – heilläkin on varmaan oma ’Jussinsa’.

  https://www.theguardian.com/world/live/2019/apr/28/spain-election-turnout-increases-as-voters-head-to-polls-for-third-time-in-four-years-live-updates
  28.4.2019 23.30

  How the far-right made a comeback in Spain
  Miten ääri-oikeistopuolue teki paluun Espanjassa

  Vox might be disappointed with the 24 seats they are projected to win with more than 80% of votes counted, but Sunday’s election is still a storming victory for the far-right party formed by disgruntled members of the mainstream conservative People’s party, who have been humiliated in today’s vote.

  But who are Vox? The Guardian’s Madrid correspondent Sam Jones has written an explainer about the end of Spain’s supposed immunity to far-right parties. Click on the link below to read about the anti-feminist, anti-immigration party calling for a “reconquest” of Spain.
  *
  Vox saattaa olla pettynyt 24 paikkaan, jonka sen oletetaan voittavan, kun yli 80%: lla äänistä laskettu, mutta sunnuntain vaalit ovat kuitenkin raju voitto ääri-oikeisto puolueelle, jonka on muodostunut tyytymättömistä jäsenistä konservatiivisesta valtapuolueesta Kansanpuolue [People’s party ], joka on näin nöyryytetty tämänpäiväisessä äänestyksessä.

 6. Kyllä sota joskus kaipaa vain yhtä miestä. Kuka on valmis kusitolpaksi muu, kuin asiaansa täysin vihkiytynyt vaikka päälle kustaan alhaalta ja ylhältä jatkuvasti.

  Sloganin onttous paljastuu, kun muistelemme esim. toista maailmansotaa. Ilman Churthilliä ei britit olisi selviytynyt ja olisiko Suomi selviytynyt talvisodasta ilman Mannerheimiä?

  Timo Soini oli lähellä onnistumista maahanmuuttoasiasa, mutta hillotolppa oli liian makea. Jos Soini olisi jäänyt oppositioon 2014 olisi hän nyt 2019 todennäköisesti Suomen suurimman puolueen puheenjohtaja.

 7. ”Timo Soini oli lähellä onnistumista maahanmuuttoasiasa, mutta hillotolppa oli liian makea. Jos Soini olisi jäänyt oppositioon 2014 olisi hän nyt 2019 todennäköisesti Suomen suurimman puolueen puheenjohtaja.”

  Jos Timbe ei olisi ängennyt itseään presidentin pallille vaan olisi toimittanut ehdokkaaksi naisen, Ruohonen-Lernerin, joka nytkin on uudelleen pyrkimässä EU-parlamenttiin ja joka on aina esiintynyt vaalikonetestieni kärjessä, niin siitä olisi seurannut:

  – merkittävä osa Soinille tulleista äänistä olisi mennyt eu-kriittiselle Paavo Väyryselle, jolloin toisella kierroksella olisivat olleet vastakkain Pate ja Saukki, eivätkä Pekka ja Saukki – Pate voisi olla nyt presidentti
  – eduskuntavaalissa naisten äänet olisivat PS -puolueelle lisääntyneet siinä määrin, että Soinista olisi tullut pääministeri jo ajat sitten Halla-ahon ansiosta

  Jos Vänä olisi presidentti ja Timbe PM, niin poliittinen tilanne olisi vähän toinen kuin nykyään, mutta Timbellä ei ollut pelisilmää, niin kuin sinisten kohtalo osoittaa. Meikäläisen, sivusta katselevan viisaan vinkkejä, ei otettu huomioon.

 8. Eiköhän sama meno jatku silläAntti on jo kättelyssä sivuuttanut toppuuttelun vaikka n puolet suomalaisista haluaa käytettäväksi maalaisjärkeä.

 9. Kahdeksankymmentä vuota sitten suomalaiset olivat venäläisten armoilla. Nyt, Antti Rinteen mukaan, koko EU-alueen kansat ovat afrikkalaisten armoilla. Voi surkeutta, voi meitä ..

  Olisi varmasti hyvin raskasta 400-miljoonalasen EU-porukan hoitaa 1200-miljoonalisen afrikkalaisen asioita kuntoon, kun nämä autettavat eivät juurikaan ole kiinnostuneet auttamaan itse itseään – esimerkiksi säännöstelemällä syntyvyyttään.

  EU on viimevuosina palauttanut lähes saman summan Suomelle, minkä Suomi on maksanut EU:lle.

  Antti haluaisi kääntää rahavirran Afrikkaan.

  ***
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/278520-sdp-nostaisi-afrikan-teemaksi-suomen-eu-puheenjohtajuuskaudelle-yksi-euroopan

  Sdp nostamassa Afrikan teemaksi Suomen EU-puheenjohtajuuskaudelle: ”Yksi Euroopan kohtalonkysymyksistä”
  |
  EU-PUHEENJOHTAJUUS
  Sdp on nostamassa Afrikasta yhtä teemaa Suomen EU-puheenjohtajuuskaudelle. Afrikka löytyy hallitustunnustelijaksi nimetyn sdp:n puheenjohtajan Antti Rinteen kysymyspatteristosta muille puolueille.
  ”Olen nostanut sen useampaan kertaan aiemmin esille, että sdp:n näkökulmasta – ja siis suomalaisten ja eurooppalaisten näkökulmasta – Afrikka tulee olemaan yksi kohtalonkysymyksistä”, Rinne sanoo.
  ”Jos Afrikan kehitys ilmastonmuutoksen ja toisaalta väestöräjähdyksen suhteen toteutuu, se tarkoittaa sitä, että siellä tarvitaan 16 miljoonaa työpaikkaa niille ihmisille, joista puolet on alle 25-vuotiaita. 1,5 miljardia ihmistä 2040-luvulla. Jos ilmastonmuutos vie maata viljelyskelvottomaksi, vie puhdasta pois, eikä ole vettä laisinkaan, se tarkoittaa, että nämä ihmiset lähtevät pakoon. ”

 10. Antti Rinne :”Jos Afrikan kehitys ilmastonmuutoksen ja toisaalta väestöräjähdyksen suhteen toteutuu, se tarkoittaa sitä, että siellä tarvitaan 16 miljoonaa työpaikkaa niille ihmisille, joista puolet on alle 25-vuotiaita. 1,5 miljardia ihmistä 2040-luvulla….”
  *
  Tuo Antin kertomaa on vaikea ymmärtää –ainakin minun. -’ tarvitaan 16 miljoonaa työpaikkaa’

  Afrikan väkiluku kasva nykyään noin 30 miljoonalla vuosittain, eli ihmisiä syntyy tämä määrä enemmän kuin kuolee. Kasvunopeus on myös kasvamassa.

  *
  YK:n ennusteet poikkeavat Antin ennusteita:

  http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005328364.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=7a093c0a4e1b496fa546d2516dbfa1f4
  16.8.2017

  YK on ennustanut, että Afrikan väestö kasvaa yli 2,5 miljardin vuoteen 2050 mennessä. Hurja väestönkasvu voi tuoda Eurooppaan satoja miljoonia siirtolaisia.
  *

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/278520-sdp-nostaisi-afrikan-teemaksi-suomen-eu-puheenjohtajuuskaudelle-yksi-euroopan
  26.4.2019
  Sdp nostamassa Afrikan teemaksi Suomen EU-puheenjohtajuuskaudelle: ”Yksi Euroopan kohtalonkysymyksistä”

Kommentoi