EU kuppaa suomalaisten rahat

EU on perustettu tähtäimenä liittovaltio. Liittovaltiossa on vain yksi budjetti ja yksi valtiovarainministeri, joka kerää verot osavaltioilta, kuten Suomelta ja jakaa ne kysymättä suomalaisilta mitään.

Suomi, joka on pieni pohjoinen osavaltio EU:n liittovaltiossa ei paljoa kiinnosta Brysselin byrokraatteja, joka näivettyy ja painuu vähitellen unholaan.

Isämme ja isoisämme tekivät turhaan suuria uhrauksia taistellessaan ylivoimaa vastaan itsenäisyytemme puolesta vuosina 1939-45. Nykyiset ahneet pääosin kokoomuslaiset varakkaat pärjäävät joten kuten ahneutensa turvin, unohtaen historian opetukset.

EU:ta ja Neuvostoliittoa on verrattu toisiinsa. Vertaus on paikallaan, sillä molemmissa rahanahneet vallanhimoiset yksilöt sortavat kansaa ennen hieman brutaalimmin, kuin nykyään, mutta yhtä röyhkeällä ja säälimättömällä tavalla.

7 vastausta artikkeliin “EU kuppaa suomalaisten rahat”

  1. EI Tervo eikä kukaan muukaan v oi kumota sitä, että suomalaisten rahat valuu muille maille vierahille. Esimerkkinä Kreikka, joka on velkaa Suomelle miljardeja, mutta ei pysty ikinä maksamaan velkojaan. Siksi velan maksut on siirretty vuoteen 2075, että nykyiset ikäpolvet ovat poissa, kun lainat kuitataan maksetuiksi. kun rahaa ei ole . Meitä siis kustaan pahoin silmään omien saatanan tunarien toimesta, joista yksi on Orpo (kok).

  2. Tervo ei ole kyennyt kumoamaan mitään, vaan jauhaa vain katkeraa sontaa kaikesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *