EU natisee liitoksissaan 2

 

Saksan tuleva liittokansleri on ihan eri maata, kuin Merkel, joka on bilderbegiläisiä, joiden tavoitteet on ensin Euroopan liittovaltio ja sitten ”uusi maailmanjärjestys”. Samat tavoitteen on Suomen presidentti Sauli Niinistöllä, jota Suomen kansa ei tiedä, kun media vaikenee näistä asioista.

”Saksan CDU-puolueen puheenjohtaja Annegret Kramp-Karrenbauer varoittaa Eurooppaa liiallisesta keskittämisestä. Hänen mukaansa Schengen-alue tulisi saada valmiiksi. Hän ei lämpene euromaiden velkojen yhdistämiselle, yhteiselle sosiaaliturvajärjestelmälle eikä yhteiselle minimipalkalle. Asiasta uutisoi Financial Times.

Kramp-Karrenbauer kirjoitti, ettei lääke Euroopan tauteihin ole vallan siirtäminen kansallisvaltioilta ylikansalliselle taholle. Hänen mielestään vallan keskittäminen ja jyrkkä valtiojohtoisuus ovat yksinkertaisesti vääriä lähestymistapoja käsillä oleviin ongelmiin. Hän peräänkuuluttaa vallan läheisyysperiaatetta ja jäsenmaiden vastuullisuutta.” Ote Suomen Uutisten artikkelista. Textin vahnvennus allekirjoittaneen.

 

Yksi vastaus artikkeliin “EU natisee liitoksissaan 2”

  1. Lisää EU:ta on aina vastaus ongelmiin poliitikoilta. Historia ei tunne hyviä esimerkkejä kun valtaa on keskitetty.

Kommentoi