Globalisaatio on paskasana – miksi?

Paljon puhutaan ja kirjoitetaan globalsaatiosta ja sen tuomasta ihanuudesta maailman kansoille. Mutta kuinka moni tavallinen tallaaja tietää, mitä se globalisaatio oikein on ja mitä se tarkoittaa kansalaisten kannalta?

Lyhyesti golbalisaatio tarkoittaa maapalloistumista, mutta laajemmin se takoittaa verkottumista, jossa kansallisvaltioiden rajat häviävät, tavarat, rahat ja ihmiset saavat liikkua vapaasti ilman mitään rajoituksia koko maailmassa.

Kuka  hyötyy globalisaatiosta? Siitä hyötyvät ja siksi sitä ajavat voimalla monikansalliset suuryritykset, pankit mukaan lukien. Kuka siitä kärsii eniten? Siitä kärsivät eniten tavalliset kansalaiset, kun mm. hintoja kontrolloi suuryritykset ja niiden kartellit, jotka maximoivat voittonsa.

Kansalaiset kärsivät myös paljon siitä, että omaan elipiiriin ilmaantuu vieraita ihmisiä, joilla on aivan erilainen uskonto, erilaiset elintavat mm. sukupuolielämässä. Vähitellen vieraat ottavat vallan ja kantasuomalaiset ovat kuin huutolaispoikia omassa maassaan.

Ketkä tätä globalisaatiota ajaa Suomessa? Sitä ajavat demarit, vihervassarit, RKP ja Kokoomus ainakin osittain. He siis haluavat, että Suomi luopuu itsenäisyydestään, avaa rajat vieraille tulla ja luovuttaa kaiken päätösvallan Brysseli byrokraateille.

Ketkä  sitten vastustavat globalisointia. Sitä vastustaa Perussuomalaiset, joka on ainoa kansallismielinen puolue Suomessa.

Nyt käydään taas sotaa Suomen itsenäisyydestä. Vastakkain ovat kansallismieliset ja globalistit. Sota on ankara. PS yritetään ajaa nurkkaan ja elimonoida päätöksentoessa. PS:n kannatus kasvaa jatkuvasti ja globalistit eivät ymmärrä, että kansa kyllä tietää mitä pitää tehdä. Sotaa käydään myös mediassa ja Suomen valtamedia (Hesa+Yle) ovat globalistien puolella.

Lopettakaa Hesarin tilaaminen, sillä rahan vuoksi sita lehteä tehdään, Jos rahahanat sulkeutuvat katsotaan mitä Hesari tekee.

Haluatko Sinä elää ja jättää jälkipolvillesi vapaan itsenäisen Suomen, jossa kansa PÄÄTTÄÄ OMISTA ASIOISTAAN vai haluatko elää globalisoituneessa Suomessa, jossa MUUT PÄÄTTÄVÄT SINUN ASIOISTASI ja ne muut voivat olla Afrikasta ja Lähi-Idästä tänne muuttaneita elintasopakolaisia.

Yksi vastaus artikkeliin “Globalisaatio on paskasana – miksi?”

  1. Täytyy tähän edes 1 kommentti laittaa että sana globalisaatio ärsyttänee kun se viljeltyy vähän joka paikkaan politiikassa kuin tahtotila,hyvinvointivaltioineen mutta kuitenkin – hyvinkin käsitteellistä nykyajassamme sen eri käänteissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *