Halla-ahon puheenjohtajatentti poistettu Yle Arenasta!?

Kaikkien muiden puheenjohtajien tentit näkyvät edelleen Arenassa.

Nyt on Yle ottanut käyttöön erittäin kyseenalaiset keinot, kun persujen puheenjohtajan tentti on sensuroitu pois.

Onko paniikki nyt niin täydellinen suvakkien leirissä, että seuraavaksi voi tapahtua mitä vain. Laura Huhtasaari uhattiin jo tappaa. Nyt pitää Jussin saada turvamiehet vierelleen, sillä Jussi on nyt luupin alla.

 

31 vastausta artikkeliin “Halla-ahon puheenjohtajatentti poistettu Yle Arenasta!?”

  1. Yle taisi lisätä Persujen kannatusta reippaasti tyhmyyttään.

  2. Areena kertoo, että on teknisiä ongelmia. Arvelisin, että joku anarkistihakkeri on tunkeutunut Ylen järjestelmään, jos Halla-ahon puheenjohtajatentti on poistunut.

    Se on sitä Sanna Marinin ja Li Andessonin kehumaa ”toisenlaista väkivaltaa”.

  3. Yle vastasi vain lakonisesti, että tuon tentin katseluaika oli päättynyt.

    1. Suomeksi : me sensuroimme Jussin höpinät koska Antti käski. 😀 😀

  4. Ei yllätä.
    Lähinnä kyse on siitä,että tuo ylen vastuullinen sakki pitäisi haastaa oikeuteen, koska muiden puheenjohtajien – myös aikaisemmat – haastattelut ovat edelleen siellä.

  5. Mä ehdotan että Yle-vero poistetaan kokonaan ja Yle muuttuu maksulliseksi kanavaksi.

  6. Kannatan ehdotusta, sillä en nykyisin katso Ylen uutisiakaan.

  7. Perkummallista että tällaista voi tapahtua demokraattisessa maassa, missä on tähän asti ollut vapaat demokraattiset vaalit.

    1. Antin ei kannattaisi hölmöillä ennen vaaleja, se saattapi kostautua.
      Antti, SDP ja Ay-liike seikkailee jossain 50 luvun touhuissa??
      Sillon kauan sitte onnistu koheltaminen jos lehdistö tuki koheltajaa??
      Tänään on todella paljon eri reittejä joista jokainen joka on kiinnostunut saa tietoa.
      Esim eduskunnan ja finlexin sivuilta voi tarkastella mitä kukin eduskunta-talossa on touhunnut.

  8. Asiasta nousi iso haloo ja Ylen oli pakko tehdä jotain nopeasti. Selitykset oli selityksiä. Totuus on se että kokeiltiin kepillä jäätä.

  9. Ei se nyt ihan ollut niin, minä en saanut koko Areenaa toimimaan, joitain teknisiä häiriöitä vaan.

  10. Hyvä että on väkeä valveilla. Tämä oli munaus joka saattoi lataa ylimäärääsinä ääninä persujen laariin.

  11. Tuskin ylessäkään niin typeriä olla, että tämä tarkoituksella olisi tehty. Vaatii jo melkoista riemuidiotismia jos ei tajua mihin pussiin tämä pelaa ihan riippumatta siitä mikä episodin on aiheuttanut.

  12. Mahtaakohan kohta alkaa lentää salaliittoteoriaa siitä, että persut kävivät hakkeroimassa Areenan saadakseen julkisuutta…

  13. Esitän muutaman teorian.

    1. Kyse oli vain typerästä virheestä tekniikan ylläpidossa. Syystä tai toisesta ei viitsitty tajuta että vaalien alla on ehkä huono aika tätä tehdä.
    1b. Edellinen, mutta teknikko tai hänen esimiehensä tokaisi jotain tyyliin ”mitäs sillä väliä jos Halla-ahoa vähän sensuroidaan, anna mennä vaan”.
    2. Kyse ei ollut Ylestä, vaan Amazonista, joka toteuttaa Yle Areenan. Heillähän on hyvin vahva poliittinen agenda. Jussi Halla-ahon populismi ja äärimmäisen voimakas Venäjä-kriittisyys ovat molemmat Amazonin johdon kanssa tulilinjalla. Siten heille kävi ”pieni hups” ja kuinka sattuikaan. Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, Amazonille on käynyt ”pieni hups” parikin kertaa, esim. venäläisten toisinajattelijoiden käyttämän viestintäjärjestelmän kanssa juuri kriittisten vaalien tai mielenosoitusten alla…

  14. https://www.youtube.com/watch?v=J7_QE-AIdGc

    Julkaistu 28.3.2019
    .
    Perussuomalaisten puheenjohtaja Ylen tentissä 28.3.2019.
    Leikattu turhia ”asiantuntijoiden” jaaritteluja sieltä täältä ja jätetty olennaiset jotta ohjelma ei ole suora siirto areenasta tänne, jolla mahdollisesta voisi estää videon poiston Ylen toimesta kun Yle toimii melko agressiivisesti näissä, varsinkin jos kertyy katsojamääriä.

    ****
    https://areena.yle.fi/1-4667387?autoplay=true
    Eduskuntavaalit 2019
    59 min
    to 28.3.2019
    11 kk 25 pv
    99410 katselua
    Tentissä puheenjohtaja Jussi Halla-aho. Puheenjohtajan puhe suorassa lähetyksessä. Ohjelman juontavat Marja Sannikka, Kirsi Heikel ja Olli Seuri. #vaalit2019 AREENASSA on lähetyksestä uusi versio, johon on lisätty tieto puheenjohtajan oikeasta koulutuksesta, joka on filosofian tohtori.

  15. YLE tekee niinkuin nykyiset valtapuoleet haluaa eli Kokoomus, Keskusta, SDP ja Vihreät, he ei halua PerusSuomalaisia hallitukseen ja he haluaa vain vahingoittaa tätä puoluetta kaikilla keinoilla, valtapuolueilla on kytkökset YLE:n johtoon. Tämä on suora hyökkäys demokraattista järjestelmäämme kohtaan. YLE:n johto pitäisi vangita ja laittaa oikeuden eteen. Halutaanko tästäkin maasta uusi Venäjä..???

  16. Aika omituisia väitteitä, kun päinvastoin taas tuntuu, että YLE nimenomaan nostaa persuja esille joka käänteessä. Ilman yleä persut tuskin olisivat gallupissa siinä missä nyt ovat ja hehkutus jatkuu, joka taas tuo ns. lumipalloilmiön persuille. Näyttikö ylen kuuden uutiset vaaliteltoilta ensimmäisenä vasemmistoliiton telttaa? Ei näyttänyt ollenkaan, mutta persut olivat heiti ykkösuutisena. Eli anteeksi vaan, turhaa kitinää.

  17. Keljuttaako tiainen, kun vasemmistoliiton telttaa ei näytettykään ensimmäisenä?
    Tosin vasurianarkisteille ei ole muutenkaan tarvetta demokraattisessa yhteiskunnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *