Hesari aivopesu kiihtyy

Hesarin journalistinen linja on EU:n linjan mukainen. Nyt tarvitaan medialukutaitoa, että osaa erottaa aivopesujutut normaaleista lehtijutuista.

Tämän päivän lehdessä on ovelasti sijoitettu aivopesujuttu muiden juttujen lomaan, kuitenkin varsin näyttävästl.

Kyseessä on maahanmuutto, josta nyt paljon puhutaan vaalien edellä. Hesarin mukaan Suomi tarvitsee  joka vuosi n. 30.000 maahanmuuttajaa lisää! Syyksi kertoo lehti sen, että eläkejärjestelmämme  vaatii niin paljon maahanmuuttajia.

Ja sitten tule se varsinainen aivopesukohta. Jos ei maahanmuuttajia oteta 30.000 joka vuosi, niin eläkemaksut nousee paljon. Tai toisin sanoen eläkkeitä täytyy alentaa.

Tämä Hesarin sanoma on tarkoitettu erikoisesti nuorille, joiden eläkkeet siis ovat Hesarin mukaan vaarassa, jos maahan ei oteta 30.000 maahanmuuttajaa vuodesa.

Tällä jutullaan Hesari neuvoo nuoria äänestäjiä olemaan äänestämättä persuja, kun persut vaativat maahanmuuton lepettamista kokonaan.

Hesari ei kerro mitä ne 30.000 maahanmuuttajaa per vuosi maksaa yhteiskunnalle ja mistä ne otetaan ne osaajat, kun tulossa on vain oppimattomia ja laiskoja, kuten tähänkin asti?

Kun nykyisin maahanmuutajat maksavat meille veronmaksajille 3-4 miljardia euroa per vuosi, niin jos joka vuosi tulee 30.000 maahanmuuttajaa lisää, niin heidän elättämiseen täällä menee joka vuosi lisää 3-4 miljardia euroa, joka tarkoitta, että eläkkeitä ei enää makseta muutaman vuoden kuluttua lainkaan kenellekkään. Kaikki veroilla kerätyt rahat menevät mamujen elättämisen.

 

Tässä ote Hesarin aivopesujutusta.

”SUOMEN väestöstä melkein joka neljännen pitäisi olla ulkomailla syntyneitä, jotta nykyisten nuorten ei tarvitsisi maksaa eläkemaksuja merkittävästi nykyisiä työntekijöitä enemmän vuonna 2050.

Tämä käy ilmi HS:n Eläketurvakeskukselta (ETK) pyytämästä laskelmasta. Siinä oletettiin, että naisten keskimäärin saamien lasten määrä pysyy yhtä vähäisenä kuin nytkin.

Laskelman mukaan eläkejärjestelmän kestävyyden takia Suomen maahanmuuton pitäisi kaksinkertaistua siitä, minkä varaan tiistaina julkaistu uusi eläkejärjestelmän kestävyyslaskelma on tehty. Se tarkoittaisi, että maahan pitäisi keskimäärin muuttaa joka vuosi arviolta noin 30 000 ulkomailla syntynyttä henkilöä. Määrä tarkentuu todennäköisesti syksyllä julkaistavassa laskelmassa, sanoo ETK:n tutkija Tuija Nopola.”

31 vastausta artikkeliin “Hesari aivopesu kiihtyy”

 1. Höpöhöpöä Hesarin suunnalta, eihän näihin jaksa vakavasti suhtautua.

  1. Jaa juu, eihän suomalaiset tee töitä, hitto kun pääsee unohtumaan tämä suuri viisaus aina aika ajoin.

   On nyt vaan niin, että numereeninen maahanmuuttajaluku ei ole ratkaisu yhteenkään ongelmaan, sen sijaan se on potentiaalinen ongelmien kasvattaja.

   Mikäli maahanmuutto jatkuu sen kaltaisena kuin se on ollut viime vuosikymmeninä, niin ei sillä kyllä eläkeongelmaa ratkaista vaan pahennetaan.

   Oleellista kai on se kuinka suuri osa maahanmuutajista työllistyy?

   On myös hyvä huomata, että myös maahanmuuttajat eläköityvät.

   Toisaalta on hyvä huomata myöskin se kun puhutaan vuodesta 2050 niin suurimmat ikäluokat ovat tuolloin kuolleet ja suurehkoistakin ikäluokista iso osa ja vaikka tämän ilmaiseminen ei ole kovin mediaseksikästä niin se vaan on kiistaton fakta.

  2. Jaa, että suomalaiset ei maksa veroja, vai? Kerropa jk miten olet voinut välttää veronmaksun.

   Paljonko luku- ja kirjoitustaidoton, mitään ammattia osaamaton elintasopakolainen maksaa veroja?

    1. Ymmärrä nyt Karjalainen tulevien kielitaidottomien, työttömien ja työhaluttomien miljardikustannukset.
     Työttömyyttä on mahdollista vähentää, mutta sitä ei korjata noilla kieli- ja ammattitaidottomilla sosiaalitukitapauksilla.
     Työperäinen maahanmuutto on eri asia, mutta sinä sekoitat sen tuohon elintasoturvisvaellukseen.

     1. Höpö, minä en sekoita mitään saati itsestään selvyyksiä. Teillä kun ei ole muuta agendaa kuin maahanmuutto siellä, maahanmuutto täällä, maahanmuutto…

      1. Sinulle Karjalainen näyttää se miljardikustannus siitä elintasoturismista olevan täysin merkityksetön, mutta matemaattisesti se on n. 2% valtion budjetista ja se on aika suuri summa pois tärkeämmistä asioista.
       Se voitaisiin käyttää intran kunnostukseen ja uuden rakentamiseen, jolloin ne rahat siltikin jäisivät Suomeen paljon hyödyllisemmin käytettynä kuin elintasoturvisten elättämiseen.
       Sinä jauhat maahanmuuton tarpeellisuudesta, mutta et suinkaan tarpeellisestsa työperäisesta, vaan maahanmuutosta yleisesti, mikä sisältää tuon elintasoturvislaumankin.
       Sepustuksesi 30 000 saksalaisesta tulijasta on täyttä utopiaa ja unelmahöttöä, koska tulijat pääosin ovat nimenomaan elintasoturviksia lähi-Idästä ja Afrikasta – eivät ammattitaisoisia Euroopasta.

       1. Ei mitään uutta. Asia on kaikilla tiedossa, mutta tehkää jotain muuta kuin veivaatte samaa asiaa päivästä toiseen. Eli, mitä sille teette niin, että se menee lävitse ? Ette mitään muuta kuin veivaatte ja veivaatte.

      2. Jos ihan vahingossa luit avauksen ja sen mihin siinä viitattiin, niin kerrohan olisiko kommenteissa pitänyt keskittyä vaikkapa kuviokelluntaan, huolimatta siitä, että HS:n artikkeli koski nimenomaan maahanmuuttoa?

 2. Maissa, joista suurin osa muuttajista tulee, tuskin on totuttu kovinkaan ihmeellisiin eläkkeisiin, jos ollenkaan!
  Lapsilukua kyllä pidetään yllä, jospa he joskus elättäisivät vanhempansa.

  Lapsiluvulla parinkymmenen vuoden kuluttua saadaan vallattua armas synnyinmaamme, kunhan he tulevat äänestysikään ja äänestävät islamin valtaan!

 3. Jos Suomeen saataisiin houkuteltua esimerkiksi Saksasta ahkeria ja osaavia, työtä pelkäämättömiä, luterilaisia, etnisiä saksalaisia 30 000 vuodessa – niin se olisi hyvä asia.

  Jospa Saksan hallitus ottaisi Saksaan miljoona neekeriä ja arabia vuodessa, niin sitten osa etnisistä saksalaisista pakenisi Suomeen. 🙂

  Esimerkiksi somaleja Suomeen ei tarvita lisää ensimmäistäkään.

  1. EU-maista on Suomeen vapaa pääsy töihin koska vain, mutta tulijoita ei näytä olevan. Kuka viisas tänne lumen ja jään maahan tulee,jossa lisäksi asuu juntti kansa.

 4. Hesarin jutussa on kysymys pelotella nuoria sillä, että heidän eläkkeensä aikanaan on huomattav asti pienempiä, kuin nykyään. Lääkkeeksi tarjotaan massamuuttoa Suomeen, jotka tulevat maksamaan enemmän, kuin eläkkeet aikanaan. Sen lisäksi Hesan jutuun sisältyy peitelty neuvo, olla äänestämättä persuja.

 5. Äänestän sitäkin varmemmin Perussuomalaista. Ehdokaskin on jo selvillä.

   1. Siis ymmärränkö nyt oikein, kun haukut muita lukutaidottomiksi ja ihan vaan yleisesti ottaen tyhmiksi ja samalla korostat sitä, että ketään ei kiinnosta puolueiden vaaliohjelmat, etkä missään nimessä niitä lue, etkä ole niistä kiinnostunut, mutta samaan aikaa koet olevasi oikea henkilö antamaan äänestysohjeita muille?

 6. Äänestän persuja sinä päivänä kun he eivät pidä ystäviäni epäihmisinä joilla ei ole oikeuksia. Ounastelen odottavani aika pitkään.

  Mutta tässä asiassa he ovat kyllä enemmän oikeassa kun väärässä.

  1. Kyuu – voitko hiukka sanomaasi tarkentaa jotta oltaisiin samoilla aalloilla … epäihmisyydestä,vaikka luulenkin mitä mahdollisesti tarkoitat !

  2. Tämä on vähän sama kuin lupaisin äänestää Kokoomusta kun Kokoomuksessa luvataan ollla mitä tahansa mileltä ihan mistä tahansa asiasta.

   1. Mikalta – juonikas repliikki mutta odotetaan mitä mahdollisesti Kyuu vastannee ts.tarkentaa tuosta sanamuodosta – epäihmisyydestä – joka liittynee eräseen ryhmittymään ?

    Mika – esitän Sinulle kysymyksen/-mielipiteesi että oletko yhtään huomannut jotta esim.kokoomus on hiukka tullut PS;sten linjalle näissä ”maahanmuutto/pakolaisuus” asioissa … että kiristää pitäis ?

    Sen verran kuin ohi varsinaisen aiheen mutta siihen vahvasti liittyen – itse olen enemmän huolissani erään Afrikan osalta jossa on ns.humanitaarinen hätä tulva katastrofin vuoksi,joten tässä ilmenee että – emme kaikilta osin ole sitä kuuluttamaa ”rasismipuoluetta/äärioikeistolaisuuksineen”.

    Kuitenkin lienee osaksi totuutta että sitä oikeaa rasismiakin on – ilman erästä ryhmääkin – joillain ehkä vain pirullisesti juonikkaasti piilotettuna.

    Nk.suorasanainen tarkoitettu rasismi on sitten jo ; perziistä !

 7. No en tee töitä enää mutta veroja maksan aivan hyvällä prosentilla terv tepivaari

 8. Jos heittäisin karkeaa suolaa vaikka näin ” että kaikki perussuomalaiset kans.edust.+ kunnanvaltuutetut kuin jäsenetkin,kannattajat/-äänestäjät ovatkin rasisteja ” – avoimilla ns.politiikan markkinoilla,niin kyllä tämä maa on sitten niin rasistinen niiltä osin.

  No,niin tai näin,miksi kansakin on näin rasistista porukkaa,jotka ovat osaltaan tällä linjalla kuin myös tunnettua jokaisessa puolueessa on nk. ” fiksuja piilo rasisteja ainakin hajautetusti ”- tapaan.

  Ymmärtäen sen että joiltain osin voisi muotoilla toiset ” asenteet hiukka fiksumminkin”.

  Some kuin raititkin voivat olla hyvinkin raflaavia puhe kuin tekstin ”rasismipärinää ” – vapaassa lennossa muodostunutta mielipideilmaisua.

 9. Avauksessa on pari virhettä. Ensiksikin, Perussuomalaisetkaan ei ole vaatimassa maahanmuuton lopettamista kokonaan. Lainaus Halla-aholta Iltalehden mukaan:

  ”Maahanmuuttopolitiikan tehtävä on ehkäistä Suomelle haitallista maahanmuuttoa, mutta toisaalta jättää ovi auki sellaiselle maahanmuutolle, joka on vaikutukseltaan myönteistä tai neutraalia yhteiskunnalle, Halla-aho sanoo.”

  Toisekseen, Hesarin justussa on kysymys silkasta matematiikasta. Kun työikäisten määrä suhteessa eläkeläisiin vähenee, niin ongelma pitää ratkaista jollakin tavalla. Vaihtoehdot ovat:

  a) Alentaa eläkkeitä
  b) Kiristää verotusta
  c) Nostaa eläkeikää
  d) Hankkia lisää työntekijöitä maksamaan veroja

  Valitettavasti suomalaiset eivät enää viitsi tehdä lapsia. Tietenkin on niin, että jos tämä veronmaksajavajaus halutaan paikata maahanmuuttajien avulla niin muuttajien tulisi olla sellaisia jotka työllistyvät. Siis joko hyvin nuoria tai lapsia, jotka käyvät koulua Suomessa ja oppivat kielen ja ammatin tai sitten jo valmiiksi jollakin tavalla koulutettuja jotta voivat kieltä opittuaan työllistyä. Mutta yhtä kaikki, maahanmuuttajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *