Vihreetä politiikkaa

No eilen Pekka esitteli vihreetä sivuten
ilmastoa ja koulutusta.
Talous jäi kevyeksi.
Turpeen käyttö lopetettava ja siitä sitten ensimmäinen vääntö kepua vastaan.
Koulutukseen satsattava vaikka itse olivat leikkaamassa juuri koulutuksesta.
Ei kovin uskottavaa?

5 vastausta artikkeliin “Vihreetä politiikkaa”

 1. Ei vihreiltä älyä puutu. Turpeen käytön kielto olisi aika tehokas keino vahingoittaa kansallisvaltiomme ja sen kansalaisten toimeentuloa. Turve on suomalaisten voimavara ja sen käyttöä pitäisi lisätä, ellei haluta tappaa mamuja ja muita köyhiä nälkään ja pakkaseen. Ovat ne vihreät älykkäitä, salakavalia ja härskejä.

  Vaan:

  Ei paha ole kenkään ihminen,
  toinen on vain härskimpi toista.

 2. Kuten Ylen omakin teksti toteaa, toimittajat päästivät Haaviston todella, todella helposti. Se on sääli. Hän on fiksu mies, osaisi parempaakin.

  Oma ongelmani on siinä että voisin äänestää kyllä Haavistoa, tai paria muutakin vihreää, mutta puolueen enemmistö on niin äärimielistä, vihaa pitävää ja röyhkeää etten heitä halua tukea.

 3. Koko show on lähinnä ehdokkaiden silittelyä.
  Puheet paperilta pitäisi olla pois
  ja kysymyspatteri kaikille sama
  eli miten suomi kuntoon talous edellä.
  Apusen taidot jää heppoiseksi.

 4. Haavisto tokaisi eilen Ukkolan haastattelussa, että eräs syy miksi hän ei mennyt armeijaan oli Tsernobylin onnettomuus, toki se tapahtui vasta yli vuosi sen jälkeen kun hän oli suorittanut siviilipalveluksen 😉

  Toisaalta kun on ylioppilaspapereilla toiminut useissa kansainvälisissä instituutioissa vierailevana tutkijana ja professorina niin miksi ei tuokin onnistuisi.

 5. Vihreät eivät elä arkitodellisuudessa.He harhauttavat nuoria äänestäjiä retoorikallaan, joka on useimmiten löysää jorinaa.Media suhtautuu heihin silkihansikkain ja ovat siten ikiään kuin median suojeluksessa. Vihreät ovat viherkommunisteja ja sitä ei läheskään kaikki vihreitä aäänestävät tiedä. Siksi puolueessa on jatkuva keskinäinen tora käynnissä.

Kommentoi