Hesari on jo ratkaissut seuraavan pääministerin

Seuraava pääministeri on Hesarin suosikkihomo Pekka Haavisto. Antti Rinne saa rauhassa toipua sairauksistaan vuoden 2023 vaaleihin. Petteri Orpo on sössö, jonka puheista ei  kukaan saa tolkkua, tuskin hän itsekään. Juha Sipilä on jo rampa ankka ja sellaisena pysyy.  Jussi Halla-aho olisi pätevin, mutta hänen aikansa tulee, jos ei nyt, niin sitten, kun kansan enemmistö tajuaa hänen olevan pätevin.

Miksi sitten Hesari valitsi Haaviston?  Siksi, että Haavisto on heikoin kaikista ehdokkaista. Hän on heikko  johtaja ja se on tarkoituskin valita Suomeen heikko johtaja. Seuraavan neljän vuoden aikana tapahtuu EU:ssa suuria muutoksia ja heikko johtaja ei kykene vastustamaan muutoksia, vaikka ne ovat Suomen kannalta hyvin epämiellyttäviä. Vai mitä sanotte siitä, että Suomessa elintaso laskee, kun EU-maiden rahat ja velat pannaan yhteen, niin elintaso nousee Europan köyhissä  maissa meidän kustannuksella. Pääministeri vastaa Suomen EU-poliitiikasta ja se on jatkossa vaativa tehtävä.

Lisäksi, kun Haavisto on pääministerinä, niin varmaa on, että Afrikasta tulee meille väkeä paljon, sillä he ovat Pekan erityisessä suojeluksessa.

Kaiken takana on se tosiasia, että Illuminati pyörittää nyt jo maailmaa ja ote kiristyyy. Hesari edustaa Illuminatia Suomessa. Tämä on faktaa, vaikka suurin osa kansasta ei uskokaan salaliittoihin, mutta siihen he luottavatkin voidakseen toteuttaa suunnitelmiaan rauhassa.

12 vastausta artikkeliin “Hesari on jo ratkaissut seuraavan pääministerin”

  1. Uskoisin että gallupvastaajat eivät ole valinneet Haavistoa siksi että hän olisi hyvä pääministeri vaan siksi että muut ovat heidän mielestään huonoja.

    Miksiköhän suosittu ja sanavalmiista Li Anderssonistä tykkäsi vain 5% vastaajista siis selvästi vähemmän kuin Vasemmistoliiton kannatus?

    Onkohan gallupvastaajat nyt todella satunnaisesti valittu kun Orpokin oli toiseksi suosituin?

    1. ”Miksiköhän suosittu ja sanavalmiista Li Anderssonistä tykkäsi vain 5% vastaajista siis selvästi vähemmän kuin Vasemmistoliiton kannatus?”

      —————

      Kansa ehkä pelkää Liin ja Sanna Marinin vasemmiston toisenlaista väkivaltaa.

  2. Otos oli TNS:n mukaan n.1000 ja virhemarginaali n. 3 % suuntaansa. Ei tuohon ole uskomista. Kun tuon 1 000 jakaa puolueiden painotetulla määrällä, sosioekonomisesti, alueellisesti- otos ei riitä mihinkään. Että se siitä Hesarin tutkimuksesta.

  3. ”Vai mitä sanotte siitä, että Suomessa elintaso laskee, kun EU-maiden rahat ja velat pannaan yhteen, niin elintaso nousee Europan köyhissä maissa meidän kustannuksella.”

    ————

    Tarkoitus on jeesata rahansa törsänneitä eli velkaantuneita maita, vaikka nämä olisivat vaikka miten rikkaita maita tahansa.

    Macron on hieno mies. Yrittää nyt panna oman väen maksamaan, toiveena on kuitenkin päästä maksattamaan ne velat muilla.

  4. Hesarilla on vaan suuri tarve sekaantua jatkuvasti vaaleihin ja suorastaan manipuloida kansaa. Mitä Pekka Haavistoon tulee, niin hänellä on niin isoja syntejä, mm. sähköverkon myynnissä Carunalle, joka nyt rahastaa suomalaisia raskaalla kädellä, että se pitäisi riittää näytöksi Pekan kyvyistä.

  5. Minun on kyllä vaikea ymmärtää näitä pääministerigallupeja, meillä ei ole pääministerivaalia, eikä sellaista ole kukaan edes esittänyt koskaan tulevaksi.

  6. Haavistoa voi kritisoida monesta asiasta, mutta hän ei ole heikko johtaja. Hän on diplomaattina maamme terävintä kärkeä, hänellä on tilannetajua ja järkeä.

    Uskon hyvin Hesarin kyselyyn, sillä itsekin mieluusti näkisin Haaviston kyllä korkeassa luottamustehtävässä vaikken vihreitä kovin yleisesti muutoin valtaan haluaisikaan.

    1. Jospa Haavisto sopivassa ministerivirassa korjaisi tuon ison munauksensa…

  7. Kyllähän se vähän pelottaa jos Vihreät Haaviston ansiosta menestyvät hyvin eduskuntavaaaleissa ja saavat valtaa kun mies itse on sanonut ettei pitkään jatka puolueen ruorissa, pääsevät sitten hurmahenkiset sotkemaan asioita ja maalailemaan taivaanrantoja.

  8. Haavisto on vihreistä ainoa joka suostuu keskustelemaan kaikkien kanssa, myös ja jopa persujen. Koska on selvää että tätä maata ei yksinoikeudella johda yksikään puolue, voittaja on se joka tulee toimeen muiden kanssa. Joka puolueessa on muutama sillanrakentaja. Hän ei keskity tuomitsemaan vaan ratkaisemaan.

    Haavisto on toki virheitä tehnyt, Caruna on jättimäinen munaus häneltä. Hän on kuitenkin semmoinen ihminen ”jonka olemassaolo ei ota päähän”, näin kansankielisesti.

  9. Voisiko miehestä, joka möi Suomen sähköverkoston ulkomaisille riistäjille tulla Suomen pääminsteri? Ei varmasti. Voiko julkkihomosta tulla Suomen pääministeri? EI voi, sillä hän ei tiedä miten suomalaisten suuri enemmistö elää avioliitossa jas synnyttää maahan uusia kansalaisia. Täytyy olla omakohtaista kokemusta suomalaisten suuren enemmistön elämäntavoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *