Hesarin EU-kampanja jatkuu

Hesari on ottanut Ranskan epäsuositun presidentin Macronin suosikikseen kampanjoidessaan EU:n federalistien puolesta. Hesari käy samalla kampanjaa toisinajattelijoita vastaan. Hesari ei enää ole suomalaisten puolesta puhuva lehti, vaan Bilderberg-salaseuran pää-äänenkannattaja Suomessa.

Kansalaisten pitää nyt avata silmänsä ja korvansa näkemään ja kuulemaan, että nyt todella ollaan menossa kohti liitovaltiota Euroopassa ja että Suomen poliittisessa eliitissä on liian paljon federalisteja demareissakin ja valtamedia (Yle ja Hesari) ovat heidän puolellaan kansaa vastaan.

Ehdotan, että Hesari pannaan tilausboikottiin.

6 vastausta artikkeliin “Hesarin EU-kampanja jatkuu”

  1. Niin käy, kun antaa sielunsa saatanalle. Hesari on ollut jo Aatos Erkon ajoista alkaena hyvin sitoutunut Bildergerg-salaseuraan. Seuran vuotuisissa konferensseissa on käynyt moni Hesarin päätoimittaja ja politiikan toimittajia.Kanslaisille ja lukijoille on luotu kuvaa puolueettomasta lehdestä, mutta lehti on tänään kaikka muuta kuinm luotettava ja puolueeton.

    David Rockefeller, joka oli Bilderberg-salaseuran nokkamies pitkään kiitti kerran eräässsä tilaisuudessa jo vuonna 1996 mediaa siitä, että media on antanut salaseuralle työrauhan, kun ei ole kirjoittanut seuran toiminnasta mitään. Hesari oli yksi, joka sai kiitokset.
    Kuten tunn ettua Bilderberg-salaseuran tärkein tavoite on ”uusi maailmanjärjestys” ja välitavoite Euroopan liittovaltio. EU:ta johdetaan käytännössä USA:sta.

    Edellä oleva tieto on kaikki saatu tutkivan journalismin menetelmillä ja ansio niistä lankeaa eristyisesti amerikkalaisille journalisteille.

    1. Uskon, että tiedät mitä ylistät Macronia kehuessasi, mutta älä nyt sitten vataisuudessa moiti mitään tahoa valheellisista ja populistisista kampanjoista nimittäin Macron kyllä asetti niille aivan ehdottomat pohjat valtaan pyrkiessään.

      Jos Macron on Euroopan toivo niin Euroopalla ei ole toivoa.

  2. Sinä päivänä kun löytyy yksikin suora todiste tästä salaseurasta, harkitsen pohtivani mahdollisuutta meinata ajattelevani tätä teoriaa mahdollisesti tutkimisen arvoisena, joskin kaukaa haettuna. Nyt ei olla edes siinä.

    Hesari myy sitä mistä lukijat maksavat. Blogaaja Törnroos teki juuri Hesarille palvelun, tarjoten jälleen lisää näkyvyyttä heille. Vaikka 90% lukijoista vihaisi hesaria tämän takia, 10% kiinnostuu ja käyvät lukemassa, klikkaamassa mainoksia, ym.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *