Jälleen osoitus hallituksen arvopohjasta

Orpo ja Sipilä muistuttavat aina arvoista hallituksen ohjenuorana kaikessa toiminnassa.

Nyt on taas saatu näyttö, mitkä ovat Sipilän hallituksen arvot. Sosiaali -ja terveysministeriön avustuskeskus (STEA) on myöntänyt avustuksia verovaroistamme kansalaisjärjestöille.

”Startup Refugees -miehille, monikulttuurille ja somalijärjestöille taas kymmenien miljoonien edestä STEA-avustuksia – Hurstin leipäjonoille ei senttiäkään” SU

Suomen somalialaisten liitossa on aihetta tyytyväisyyteen, sillä tänä vuonna järjestölle myönnettiin 266 000 euroa. Rahat on tarkoitettu käytettäväksi suomensomalialaisten nuorten aktivointiin ja osallisuuden lisäämiseen omaa elämää koskevassa päätöksenteossa.

Lisäksi avustusrahaa palaa jäsenjärjestöpalveluiden, edunvalvonnan, viestinnän ja tapahtumien toteuttamiseen.

Suomen somalialaisten liiton saamat avustukset ovat kasvussa, sillä viime vuonna STEA:lta herui liitolle 221 000 euroa.

STEA tukee useita muitakin somaliyhdistyksiä. Esimerkiksi Lieksan Somaliperheyhdistys sai 117 000 euroa käytettäväksi maahanmuuttajataustaisten kuntalaisten ja turvapaikanhakijoiden vapaaehtois- ja vertaistoiminnan kehittämiseen sekä kaikille avoimeen matalan kynnyksen toimintaan.

Suomi-Somalia Seura ry:lle myönnettiin 115 000 euroa suomensomalialaisten yrittäjyys- ja työllistymisedellytyksien edistämiseen kohderyhmälle räätälöidyn kurssin, työharjoittelun, mentoroinnin sekä yrityshautomo- ja neuvonnan avulla.

Rahaa kuluu myös suomalaisten yritystoimijoiden tietoisuuden lisäämiseen somalialaisesta kulttuurista sekä tiedontuotantoon suomensomalialaisten yrittäjyysedellytyksistä Suomessa.

Kaarnalaivamiehille liki 300 000 euroa

Startup Refugees –projektista ja kaarnalaivojen markkinoinnista tunnetut mediapersoonat Riku Rantala ja Tuomas Milonoff ovat onnistuneet saamaan tälle vuodelle jopa yli 100 000 euroa enemmän STEA-avustusta edellisvuoteen nähden.

Rantalan ja Milonoffin nimissä toimivalle Phoenix ry:lle on myönnetty mojovat 296 706 euroa. Viime vuonna yhdistykselle myönnettiin 180 000 euroa.

Rantalan ja Milonoffin puuhastelun tukeminen ei rajoitu STEA-avustuksiin. Startup Refugees –projektille on aiemmin myönnetty tukea myös Suomi 100 –hankkeen ja ME-säätiön kautta.” SU

Avustukset hyväksyy sosiaali -ja terveysministeri Pirkko Mattila (loikkari), joka oli ennen persuna hyvin maahanmuuttokriitinen. Nyt on hame kääntynyt ja on tainnut kääntyä kalsaritkin.

Sipilän hallitus siis arvostaa enemmän mamuja ja monikulttuurisuutta sekä kaarnalaivan rakentajia, kuin kantasuomalaisia köyhiä, joista monet on riippuvaisia Hurstin arvokkasta työstä jakaa ruokaa köyhille. Hursti on ilmoittanut, että hänen täytyy lopettaa ruuan jakelu, kun yhteiskunta ei millään tavoin tue hänen toimintaansa.

Sipilän ja Orpon arvovalinnat johtavat siihen, että me kantasuomalaiset olemme ennen pitkää syrjittyjä omassa maassamme ja monikulttuurisuus on voimissaan.

Vaaliuurnilla voimme muuttaa kehityksen!

 

4 vastausta artikkeliin “Jälleen osoitus hallituksen arvopohjasta”

  1. Jos me tavalliset tallaajaat lakkaamme reagoimasta valtaeliitin tekemisistä, niin valtaeliitti vaan yltyy ja me olemme pian omassa maassamme syrjitty ja unohdettu köyhä alkuperäiskansa Amerikan intiaanien malliin, joka ei takuulla elä vanhaksi, joka onkin ilmeisesti tarkoitus vanhusten hoidon tasosta päätellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *