Kokoomus on nyt karvansa paljastanut

”Orpo ja kokoomus pelasivat korttinsa huonosti, kun vanhustenhoivan ongelmista tuli koko kansan puheenaihe kaksi viikkoa sitten. Hoitajamitoitusta vastustanut kokoomus ja Orpo jäivät jyrän alle

Mikä pahinta, kokoomus näyttäytyi jupakassa kylmältä ja arrogantilta, aivan kuin vanhusten asiat eivät liikuttaisi kokoomusväkeä lainkaan.

Orpon sekavat lausunnot vain pahensivat asiaa. Lakiin kirjattava hoitajamitoitus ei monien asiantuntijoiden mukaan ratkaise vanhustenhoivan ongelmia. Hyviä perusteluita mitoituksen manipulointimahdollisuuksista alkaen riittää, mutta Orpo ei vaan onnistunut viestimään asiaansa.

Orpon ja kokoomuksen käteen jäi hanttikortti. Toisaalta olisivatko rationaaliset selitykset paljon edes auttaneet tilanteessa, jossa keskustelu on lähti pahasti laukalle heti alusta asti?” Ote IL:stä.

Nyt kansa tietää, mikä puolue on Kokoomus. Poliitiikkaa seuraavat kansalaiset ovat tienneet jo pitkään, mikä puolue Kokoomus, mutta nyt sen tietää koko kansa.

Kansalaissodasta lähtien Kokoomus on ollut porvarien eli kapitalistien edun valvoja. Kokoomus, EK ja EVA muodostavat klikin, joka yrittää pitää yllä porvarillista Suomea rahan voimalla.

Nyt Kokoomuksen entiset huippupoliitikot, mm. Laura Räty , joka oli aiemmin mm. sosiaali -ja terveysministerinä ja joka hyppäsi suoraan H:gin kaupungin apulaisjohtajan paikalta Terevystalon liiketoimintajohtajaksi maksattaa Kokoomuksella kovaa hintaa loikastaan. Laura Räty on nimittäin entinen kokoomuspoliitikko ja niin ollen hänellä on suora yhteys mm. Orpoon.

Näin ollen Kokoomusta pidetään aivan oikein riistokapitalistien etujen valvojana.

Kun tämä nyt tiedetään laajasti maassamme, niin se johtaa siihen, että Kokoomuksen kannatus tulee pienentymään jopa yllättävän paljon lähivuosina.

Jaa käyttäen:


5 Replies to “Kokoomus on nyt karvansa paljastanut”

  1. Monikansallinen Kokoomus veljeilee ryssien kanssa, sama puolue ajaa vain omaa agendaa ei kuuntele kansaa. Ei jatkoon.

  2. Kokoomuksen nykyinen kannatus on paljon suurempi kuin ne jotka hyötyvät, eli pudotusta luvuissa tullenee paljon lisää jos äänestäjät osaavat ajatella? Mitä iloa on kansalle jos pieni ryhmä ojaa varoja kasvottomille.

  3. Orpo on osoittanut olevansa heikko ja taitamaton puoluejohtaja, meidän onneksemme. Jos kokkarit olisivat valinneet Elina Lepomäen, niin arvelen, että meininki Kokoomuksessa olisi aivan toinen. Elina Lepomäki on näet järkevä osaava ja ns. kova jätkä tarvittaessa. Koulutukseltaan hän on dipl.insinööri ja kauppatieteen maisteri.

  4. Kokoomus on kieltämättä kärsinyt heikosta johdosta. Varmaan olisi ihan erilainen meininki päällä jos Kataisen, Stubbin ja Orpon tilalla olisi ollut.joku kova jätkä.

  5. Orpon tarvehoitajamitoitus on ikuisuuskysymys joka ei toimi ilman kovaa valvontaa ja sitä valvontaa ei saada aikaiseksi jos sama taho on päättämässä.

Kommentoi