Rasistisen kiristyspuolueen törkeä toiminta vain jatkuu

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005992845.html

”Hallitus päätti tänään antaa esityksen Ahvenanmaan itsehallintolain muuttamisesta sote-kokonaisuuteen liittyen. Kyse on käytännössä samasta liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin esityksestä, jonka siniset ja kokoomus torppasivat joulukuussa.

IS:n tietojen mukaan pääministeri Juha Sipilä (kesk) oli asiassa järkähtämätön ja soten etenemiseksi sinisten ja kokoomuksen oli nieltävä Ahvenanmaan lisärahoitus monimutkaisessa kuviossa.”

Jälleen uusi osoitus rasistisen kiristyspuolueen harrastamasta rosvoamisesta.

Oolantilaiset saavat jo ennestään n. kaksinkertaisen tuen per asukas mannersuomalaisiin verrattuna ja nyt kiristivät lisää lähes 500 ekeä per naama.

Olisi jo aika lopettaa rasistisen kiristyspuolueen rikollinen toiminta ja poistaa pakkoruotsi Suomesta.

Lisäksi sote- ja maakuntahimmeli pitää torpata Sipilän raivoisasta ajamisesta huolimatta.

15 Replies to “Rasistisen kiristyspuolueen törkeä toiminta vain jatkuu”

 1. Eihän nämä käy edes Suomen armeijaa ja vastustavat suomen kielen puhumista. Kaikki tuet pois, tuonne voidaan hyvin siirtää kaikki haittamaahanmuuttajat joita Monikansalliset kokkareet ja Kepulit tänne väkisin raahaa. Syökööt ahvenanmaalaiset kalaa, se ei merestä lopu. Ei jatkoon.

  1. Ei suinkaan pidä myydä/luovuttaa Ruotsille. Ahvenanmaa on Suomen ulkopoliittinen valtti suhteessa Ruotsiin. Suomen ja Ruotsin harmoninen samansuuntainen ulkopolitiikka ja yhteisymmärrys on Suomelle elinehto. Huolimatta toisen maailmansodan vaiheiden epäonnistumisesta pohjoismainen suuntaus on Suomelle ainoa kestävä ulkopoliittinen linja – tietenkin täydennettynä paasikiviläisellä Venäjän politiikalla. Tämän vaaliminen on tärkeää nyt kun tuhoisa reunavaltiopolitiikka taas pyrkii nostamaan päätään .

   Hitler paasasi ennen Tsekkoslovakian anastamista että Böömi (Tsekkoslovakia) on suoraan Saksan sydämeen ojennettu pistooli. Voidaan lainata nasevaa vertausta vaikka ei Hitleriä ja hänen politiikkaansa hyväksytäkään eikä hänen propagandaluonnehdintaansa demokraattisen ja rauhantahtoisen 30-luvun Tsekkoslovakian olemuksesta. Suomen Ahvenanmaa voidaan nähdä suoraan Ruotsin ydinalueeseen ojentuvana alueena. Sen tiedostaminen on omiaan pitämään Ruotsin politiikassaan Suomea kohtaan ystävällisellä ja Suomen huomioivalla yhteistyöhakuisella linjalla.

 2. Ahvenanmaa on Suomen peräreikä, ei kiinnosta mennä kesällä punkkeja ja hurreja vilisevään saareen. Tuet pois ja kalalle joka iikka siellä.

 3. ”Niin miksi heille enemmän etuja?
  Miksi pakkoruotsia jatketaan ns virkakielenä?
  Miksi säätiöillä kierretään veroja?”

  Garmee gorrubtio tai järjen vajaus tai vauhtipyörä vipattaa.

 4. Asiassa täytyy muistaa myös se, että on pelkästään kepulien syytä, että pakkoruotsi aikanaan tuli lehmänkaupassa rasistisen kiristyspuolueen kanssa.
  Ei voi kuin todeta, että kepuli pettää aina.

 5. Freudenthalin kuolinpäivänä 2. kesäkuuta voitaisiin laittaa kilpailut. Joku voisi pukeutua rotutohtoriksi ja antaa hälle sata metriä etumatkaa. Sille, joka saisi äijän kiinni, annettaisiin ämpärin pohjan kokoinen Freudenthal -mitali vuodeksi.

Kommentoi